Esindemi ailesiyle gorusmuyo... kimileri bana diyoki kimse ailesinden vazgecmez bosuna ugrasma diye.. ailesinin yuzunden ayrildik biz ve barismak istiyo aileme asla gitmicem diyo oyuzden merak ettim erkekler gercekden siliyomu anneleriniBiz 3 yıllık evliyiz ama 2 yılîmızı eşimin ailesi zehir etti ve 1 yıldır görüşmüyoruz ve huzurluyuz artık şükürler olsun
anneyi silmek nedir arkadaşım?Esindemi ailesiyle gorusmuyo... kimileri bana diyoki kimse ailesinden vazgecmez bosuna ugrasma diye.. ailesinin yuzunden ayrildik biz ve barismak istiyo aileme asla gitmicem diyo oyuzden merak ettim erkekler gercekden siliyomu annelerini
Benimkide cook sey yapti ayni sekilde annemdir dedi sustu ben nezmaan bosandim simdi ben neden susmusum neler yapilmis megerr diyo.. bitti onlar hepsi bitti gozumde asla gitmicem diyo benim bitek kaynanam degil hepsi yaptiEsim sadece babasıyla görüşyo annesiyle asla görüşmüyo.evet haklısın erkekler annelerinden vazgeçmiyo çünkü annesi bana 2 yilda neler yaptı neler hepsini eşim görürdü ama annemdir sen susacaksin diyodu ta ki artık annesi bakti bana ne yapsa boşanmıyoruz eşime başladı hergün kavga hergün kavga en sonunda eşim artık reddetti onu ama bizim olayımız çok başka ve caresizdi normal kaynana değil çünkü..
Evettt dogru benim annem icin desee ben asla silmem ama benim ailemde asla onun annesinin yaptini yapmadi yapmazda .. arkadasim nelerr oldugunu bilemessiniz.. ben bosandigim esime gitme demiyorm gitsin ama baska eş bulsun kendine ben asla ayni zulume geri donemem.. benimle oldugu surecede ailesi evimize giremez. Annesi neler yapti ben hepsini unuttumm unutur gibi yaptim sustum buyuktur dedm yuvam dedm madem yuvamizi bozacak kadar cesaretliler bunada katlancaklar.. eger ogullarini istiyolarsa huzurumu bozmak icin hergun kapima gelmiceklerdianneyi silmek nedir arkadaşım?
sana kocan 'anneni sil' dese ne hissedersin?
ha anlaşamıyorsan görüşmezsin ailesiyle olur biter
ama eşine anneni sil, görüşme demek hiç hoş değil, bunun vebalini alma
Ben cook iyi anliyorum seni yasamayan bilemez... anne diye herseyde hakli diye bise yok degilmi.. onlar bizim ahimizi aliyo o nolcak biz onlar hakkina giriyomusuz yaaKimse kimseyi kolay kolay silmez ama eşinin annesi sizin 1 yaşındaki çocuğunuza iskence etse kocaniza da evli iki cocuklu bi kadini almaya gitse ve daha ağza alınmayacak ama malesef yapilan bi çok seyden sonra kim olsa siler annede olsa babada olsa çünkü anne olmak tek doğurmak değil burda benim kaynana bana neler yaptı ne çileler cektim ama ben hep sustum büyük diye ama kendi oğluna bile kötülükler yapınca olan oldu
KESINLIKLE....! Ayni dusuncedeyimInsanlık lazım aslında benim annemde asla o gibi davranmaz nolursa olsun ve kesinlikle ben olmuyosa sileceksin taraftariyim.
madem boşanmışsın ve ailesiyle de anlaşamıyorsun, o zaman geri dönmek çok mantıksızEvettt dogru benim annem icin desee ben asla silmem ama benim ailemde asla onun annesinin yaptini yapmadi yapmazda .. arkadasim nelerr oldugunu bilemessiniz.. ben bosandigim esime gitme demiyorm gitsin ama baska eş bulsun kendine ben asla ayni zulume geri donemem.. benimle oldugu surecede ailesi evimize giremez. Annesi neler yapti ben hepsini unuttumm unutur gibi yaptim sustum buyuktur dedm yuvam dedm madem yuvamizi bozacak kadar cesaretliler bunada katlancaklar.. eger ogullarini istiyolarsa huzurumu bozmak icin hergun kapima gelmiceklerdi
Bizde ayda yılda bir görüşüyoruz....kaynanam sagolsun kendisi her ...... karışır...uzun zamandır eşimin ailesiyle görüşmüyorum. bu durumda olanlar var mı kızlar
Kesinlikle doğru diyosun yani oda annryse biraz annelik yapacak yani ben eşime yaptıkları için bile affetmiyorum o kaynanayi hiç.haftann 4 gunu bizde kalip diğer 3 günde arayip ayri yatin diyen bi kadin bide benimki valla tuhafti şükür kurtuldumBen cook iyi anliyorum seni yasamayan bilemez... anne diye herseyde hakli diye bise yok degilmi.. onlar bizim ahimizi aliyo o nolcak biz onlar hakkina giriyomusuz yaa
Zaten kesinlikle gorusmem ben onca olandan sonra onlar nasil yuzume bakacak diye dusunuyorm ama onlarda oyle yuz varki bakarlar eminim.. niye ama niye onlarsiz agzimin tadi olmuyo onlar varken mutsuz huzursuzduk simdi neden peki? .. onca insan gorusmuyoken nasil mutlumadem boşanmışsın ve ailesiyle de anlaşamıyorsun, o zaman geri dönmek çok mantıksız
çünkü eninde sonunda ailesiyle muhatap olmak zorunda kalabilirsin, sildim ailemi falan derse de bu çok gerçekçi değildir benim gözümde. ha evlenirsen yeniden eşinle o zaman ailesiyle hiç görüşmeyeceksin, eşin gitsin tek görüşsün ama bu şekilde de ağzınızın tadı tam olarak yerine gelmez.
Sansliymissin gene canim kurtulmussun Allah mutlulugunuzu daim etsin oylelerinede asla izin vermesinKesinlikle doğru diyosun yani oda annryse biraz annelik yapacak yani ben eşime yaptıkları için bile affetmiyorum o kaynanayi hiç.haftann 4 gunu bizde kalip diğer 3 günde arayip ayri yatin diyen bi kadin bide benimki valla tuhafti şükür kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?