eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Sansliymissin gene canim kurtulmussun Allah mutlulugunuzu daim etsin oylelerinede asla izin vermesin
Aminn canım ama kurtulana kadar da neler cektim hala kapılarım kilitli gece gündüz ya oğlumu kaçırırsa diye dışarı bile ćıkamiorum kendim o kadar yıktı psikolojimi çünkü bana sen oğlum için ayrilmiyosun madem onu alicam senden derdi hep benim kaynanayi işide yollasak emin olun onlar bile silahları bırakıp kacarlar o derece:)

eşin ailesiyle senin aranda kalmaktan bir süre sonra sıkılmaya başlar
sana da yavaş yavaş ailemle görüşmeye başlasan nasıl olur acaba demeye başlar
demese bile bu durum hayat boyu böyle sürerse eşin mutsuzken nasıl mutlu olacaksın? illaki evliliğine yansır bu durum

Aynen kendi ailem aynisini yapsin onlarada gitmem cunki yuva kuruyosun kolaymi insanlar gelip yiksin diyemi... bizim dugunde takilanlari hep annesi aldi .. para pul umrumda degl keske hic karismasaydi yuvamiza..

Istee buyuzden tekrar barismak istemiyorum ya zaten

Allah seni kizz guldurdun beniannesi oyle kotuu oyle fenaki babasinin yaka cektini bilirim biktim diye okadar yani

Aynen kendi ailem aynisini yapsin onlarada gitmem cunki yuva kuruyosun kolaymi insanlar gelip yiksin diyemi... bizim dugunde takilanlari hep annesi aldi .. para pul umrumda degl keske hic karismasaydi yuvamiza..
İnşallah düzelir canım Allah seninde yardımcın olsun umarım ama eğer olirda barışırsanız eşınizle yine annedir büyüktür deyin ama kendinizi ezdirmeyin ben çok ezildim nolursa olsun erkeklerde bi zaman sonra doğruyu yanlısı görüyo çünkü esinizde anlar kim hakli kim haksiz üzmeyin kendinizi yinede

Bu k
Allah seni kizz guldurdun beniannesi oyle kotuu oyle fenaki babasinin yaka cektini bilirim biktim diye okadar yani
o babalarda nedense hic karışmaz hep sessiz olurlar oysa eslerine o bizim evladimiz diyebilseler ah ne iyi olur..hakket ya ben bi yolluyim şu kadını iside:))))

eşini seviyorsan birşey diyemem ama sevgin de bittiyse dönmen zaten mantıksız
bilemiyorum, eşin nasıl bir garanti verebilecek ailesi hakkında?
6 aydir ayri ailesinden kesinlikle gorusmuyo. Nerden eminsin derseniz akrabalariyla karsilastinmi ailesini hatta bizi bile sildi sen tekrar evlen onunla diye diyolar kulagimada geliyo hem .. garanti veremem tabiki ben esimede soyluyorum tekrar gidersen gitmemi istersen ben yokum bana yaptiklarini silemem kafamdan. Seviyorum evet ama hersey sevmekle bitmiyo huzurunuz olmassa sevmek malesef fayda vermiyo.. ben cani degilm soyluyorm annene git eş bulursun ana bulamassin diyorm baskasiyla evlen mutlu olun annenle diye ama annemin gercek yuzunu gordum gitmem sen nelere katlandin simdi goruyorum diyor bilmiyorum napcam...

Bu k

o babalarda nedense hic karışmaz hep sessiz olurlar oysa eslerine o bizim evladimiz diyebilseler ah ne iyi olur..hakket ya ben bi yolluyim şu kadını iside:))))
Aynen kayinbabalardada var hep sus puslar.. sunuda dusunmuyo degilm oyle kadinlar ellerine almis adamlari oynatiyolar bizimkilerde anam diyo nasil iş

6 ay uzun bir süre gerçekten...
belki sahiden anlamıştır senin kıymetini...
eğer tekrar denemeyi düşünürsen herşeyi açık açık konuşmalısın

Aynen kayinbabalardada var hep sus puslar.. sunuda dusunmuyo degilm oyle kadinlar ellerine almis adamlari oynatiyolar bizimkilerde anam diyo nasil iş
Kötü ya oda aboo bi kadın herkesin hayatını zehredebiliyo baksana Rabbim herkesi hayırlılarla karsilastirsin ne diyim bilemedim ama sen yinede barış bence seviyorum da diyosun

6 ay uzun bir süre gerçekten...
belki sahiden anlamıştır senin kıymetini...
eğer tekrar denemeyi düşünürsen herşeyi açık açık konuşmalısın
Evet bende bazen diyorm sevmese ugrasmaz bunca zaman simdi isten geliyo buz gibi ev yemek yok.. diyoki ben senin icin bunlara katlanirken yuvama karistirmiyim onlari kim katlanir bunca eziyete gercekleri gormesem kosarmiym bu kadar pesinden diyo. Evet gercekden ben kovsamda gitmedi.. ama once yapmaliydi bunlari simdi diyorum acaba gene aynisini yaparmi aynisini yasarmiyiz.. ben ne soylersem ne istersem kabul ediyo ama simdilikmi acabaaaa bunu ancak Rabbim.bilir

denemeden emin olmazsın

Geç gelen Özür sofraya sonradan konulan tuzluk gibidir tatlım yani ben doğum yaptım hastanede bi basimaydim kimsem yoktu eşimi ne hastaneye yolladi anasi ne bi çiçek aldırdı ve ben çok kırıldım haliyle ama şimdi eşim hergün Özür diliyo keşke oyle yapmasaydim diyo ama bi yerdede guven falan kalmiyo yani ben şimdi bana bisey olursa bi Allaha bi devlete güveniorum yaniesimle boßanmadik tamam ama yinede güven olmuyo bi yerde

Evet gercekden oyle evlensem bile tam anlamiyla eski guvendigim kadar guvenemicem esime sanirim

bu işler hiç değişmiyor. ben görüşmek istemesemde mecbur kalıyoruz. bizde aile yüzünden boşanma durumuna gelenlerdeniz. halada düzelmiyor. görüşmemek en güzeli ama işte bendeki gibi koca olunca... ben ailesini atsında demiyorum ama beni hiç kollamıyor ve bebek doğunca bakması için ablasını çağıracakmışız. 10 günde yuvamı dağıtıp gitsin diye tabi. salak bendeki eş salak. gerçekleri göremeyen bir salak

burda en çok eşin suçlu
annesi bile dese, eşinizin yaptığı çok yanlış
ne demek doğum yapmış eşini yalnız bırakmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…