Bence aileleri bir araya getirmemek en iyisi...
eşinize söyleyin ailesini uygun bir şekilde uyarsın kırk yılda biraraya geliyoruz falan diye yani bizim günümüzü mahvediyosunuz gibisinden ama bunlar senin düşüncelerinmiş gibi konuşmasın sizde kendi ailenizi uyarın baktınız olmuyor bence siz ailelerinizi biraraya getirmeyin hatta gerekiyosa kendinizde uzaklaşın kıymetiniz anlaşılır belki o patavatsız görümcelerden zaten herkeste var onu takmamayı öğrenin.
Bende yaşıyorum aynı sorunu gerçekten en iyisi iki aileyi bir araya getirme çünkü bu durumun çözümü yok
Kültür farkı dediğiniz tam ne olarak??
Şöyle kültür farkı annem,babam şehirde yaşamış büyümüş,eşimin ailesi ise 97den beri istanbuldalar.Eğitim farkı da var yaşama bakış açısı farkı var varda varBu nedenle bir araya gelince söylenenler sorun oluyor,tavırlar sorun oluyor bizde kendi ailemizin bakış açısıyla bakınca en kötüsü bizim aramız da sorun oluyor
En doğrusu mümkün olduğunca biraraya getirmemek. Mecburi olur bazen ondada biraz görmemek, duymamak. Bir yuva var ortada ve tek huzursuzluk bu durumsa sende annende biraz duymayacak o patavatsızların laflarını...başka çare görünmüyor. Sana düşen en büyük görev annenden bu konuda ricada bulunmak. Sorunları eşinin önüne ısıtıp ısıtıp getirsen adamcağızda annesine güç yetiremiyorsa bir gün patlar mazallah, onu araya sokmamaya çalış mümkün olduğunca.
sizin aileniz eşinizin ailesini benimseyememiş,küçük görmüşler ve senide sürekli etkiliyorlar.her insanın aynı şekilde okumuş ve aynı kültüre sahip olması beklenemez ama anlayışla her şey çözülür
görümcelerini bilemem ama daha önceki konundan kaynananın iyi biri olduğunu anladım
iki aileyi biraraya getirme.kendi evinde iki tarafla ilgili de konuşma.kocanla iyi ol gerisi zamanla bir düzene biner
2.5 yıldır giremedi hep aynı sorunlar bazen büyük karamsarlığa kapılıyorum
karamsar olma canım benim annemle kocam hiç anlaşamazlardı büyük tartışmalarıda oldu ama sonunda uzlaşmayı öğrendiler.şimdi iyiler.biraz zamana bırak ve iki aileyi fazla biraraya getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?