Eşinin ailesiyle oturmak isteyenler veya düşünenler...!!!!!

bir de bana göre büyük kimisine göre küçük bir sorun daha var ben fena hayvanseverim özellikle kedi .Evde istemediklerimi dile getirmişlerdi bana zaten.Evime çıkar çıkmaz ilk işim minik yavru bir kediyi evlat edinmek olucak <3

ne olursa olsun aynı evde ve aynı apartmanda oturma taraftarı değilim böyle bir şeyi baştan kabul etmem sakin bir hayat sürdürmek isterim her ikisine de eşit uzaklıkta olunmalı allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes kendi düzenini sorumluluklarını bilmeli baştan kabul etmemek lazım

Son düzenleme:
7 yıldır kv kp altı üstü oturuyorum sadece yatmadan yatmaya kendi evime çıkıyorum ha bide işten gelince üzerimi değişmeye onun haricinde hep kv evinde çalışıyorum kızıma bakıyor.
kendi evimde bir kere bile yemek pişirmedim.tencerelerim,tabaklarım hepsi yeni bir çizikleri bile yok.
annen baban kardeşin gelecek söylüyosun anne babamlar gelecek bu akşam ,
misafir gelecek örneğin halamlar gelecek söylemek zorundasın,
yada en yakın arkadaşın gelecek yine haber veriyorsun birde yorum yapıyor hangi arkadaşın şu diyosun kimdi ooo diye araştırma yapıyor sanki evlerine düşman getiryorum.

en basit örnek dün akşam yaşadım,

kendi annemin günü vardı sevdiğim insanlardı gündeki ablalarım bende bu hafta şu gün bize gelin dedim,
kvninde günü var ama günü tam belli değil,
bende bu sefer anne şu gece misafir gelecek haberin olsun demedim sadece kızımla birkaç kez konuşunca duydu geleceklerini.

işten çıktım eve gelidm anne dedim bu akşam gitmiyormusunuz güne dedim yok dedi bu akşam değil yarın akşam yarın akşamda .... gelecekdi dedim b. kv dediki ben evde yokum dedi sen rahat rahat oturacakmısın ben evde yokken (ne var yani oturamam mı lafa gelince senin evin denne eve misafir gelecekmiş ben ondan izin istemedim diye çok zoruna gitmiş birde gitmiş kp anlatmış oda demişki bu akşam çağırın demiş misafirler sende evdeyken gelsinler demiş.) niye dedim ben senin haberin olmadan dedim misafir alamazmıyım hep izinömi isticem dedim. sen dedim haber veriyormusun ben annemin geleceğini bile söylüyorum dedim. (senin kızın 1 haftalığına geliyor karılı kocalı sen birke söylemişliğin yok ah bunu laffı söyleyemdim ah ah yanarımda buna yanarım iöçimde tutuğuma yanarım)
söylücen dedi ben büyüğünün bu evde ne olursa bana danışılacak dedi. sen misafir gelceği zaman benim 1 kere fikrimi almadın dedim benmi alacam dedim ben evde olmayınca bile dört dörtlük misafirnizi ağıryorsunuz dedim. adam yerine konmuyoum dedim.benim zoruma gitmedi mi ,üzülmedim mi ben onu evladı değilim evladı olsaydın bu şekilde konuşmazdı bile benimle.hiç bir zaman yüzlerine hiçbişey vurmadım hep sustum ama hiç iyi olmadı. sizde olmazsınız olan sizlere olur.canınız sadece sizin yanar.
çıktım yukarı evime çok ağladım zoruma gitti benim bir evim bir düzenim yok evime misafir bile çağıramıyorum yazıklar olsun bana yazıklar olsun beni böyle üzen insanlara.

sakin gençliğinizi, evliliğinizin en güzel yıllarını sizin dışınıdakilerle yaşamayın.
(karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın)

Bende beraber oturalım diye başının etini yerdim sevgilimin
Sevgilim hep asla derdi ki bizim birde kp rahatsız malum..
Ben onlara daha yakın olalım,yardımcı olalım diye istemiştim.
Ama şu bikaç gündür olanlarla beraber iyice düşünüyorum ki evet HATA!
Dün tekrar konuştuk sevgilimle asla ve asla oturmayacağız ölüm kalım olmadıktan sonra...
Aç kalırız o kapıyı kapatırız kimse bilmez ama yine de mutlu mesut sarılıp uyuruz...
İstediğimiz gibi hareket ederiz...

daha 4 aydır evliyim eşimin ailesiyle komşuyum anladım ki aynı evi bırak arada illaki bi yarım saatlik mesafe olucak yoksa adamda anlamıyor evlendiğini 2 evin erkeği oluyor ,

akşam işten geliyorum eşim de geliyor her akşam bi sıkıntılaır olur illaki hemen koşar markete gidilecek, su alınacak,tüp değişecek, 3 lü priz takılacak, para hesabı yapılacak, bankadarn para çekilecek-gönderilecek vs vs liste uzar gider

hatta dedim iyiki yakında oturuyoruz yoksa ailen hayatını sürdüremezmiş merak ediyorum nasıl bu yaşa getirdi seni diye laf çarptırdım , yok öyle birşey yakınım diye yardımcı oluyorum diyor , ama her akşam birlikte geçireceğimiz vakti onların işleriyle koşturması aşırı sinirimi bozuyor...

arkadaşım sende alemsin yaptığın teklife bak sakın bak burada neler okuyorsun ,

konu iyi veya kötü olmaları eziyet etmeleri falan değil , konu kendine ait bir evinin olması ve oevde eşinle istediğin gibi vakit geçirmen , özelinizin olması, iyiki sevgilin olmaz demiş..

neyyyyy
bacaklarını kırarım kız senin ne beraber oturması,kafayı yemek istiyorsun anlaşılan
bak gelir düğününü basarım SAKINN ..

çok önemli bi durum yoksa aynı eve karşıyım zaten aynı eve gelin gidenleri de hiç anlamam hele ki bu zamanda
karı koca evini geçindirecek durumu yoksa evlenmeyin bu kadar basit

zaten sevgilisini aynı eve zorluyorsa olabildiğince uzaklaşacaksın o adamdan
baba parasıyla eş karnını doyuran adamdan ne beklenir zaten

biz eşimin ailesiyle aynı apartmandayız.aile apartmanı.biz elti ve kayınvalideler..o kadar zorki..evinde rahat uyuyamıyosun suratlar asılıyor geç kalkıyormuşum evin işi geçe kalıyormuş..ya eşimi 7buçukta kaldırıyorum sonra o gittikten sonra 9buçuğa kadar yatıyorum.telf.alarmını kuruyorum uyuyup kalıcam diye.devamlı baskı üstümde.kayınpeder kayınvaliden beter.nereye gidiyosun kim geldi nerdeydin ne var o poşette.bunu napmaya aldınız.devamlı azarlamalı laf sokarcasına konuşmalar.ya yemek yapıyor eşimi çağırıyor eline bi kap yemekle eve gönderiyor bu sefer benim yemek kalıyor yada dayanıyor kapıya oğlum yomu evde yok anne dükkanda aa o zman dükkana götüreyim oğlum sever ya belki benimde canım çekti ama bana vermek yok oğlunaa..geçen eşimle tartıştık ya sen söyle annene yemeğini kendine kadar yapsın yada ben sölicem dedim eşimde yaşlı onlar duymazdan görmezden gelicez artık yaptıklarını falan dedi eşimin hatırına bişey demedim.ama gerçekten aynı apartmanda bile çok zorken aynı evde asla yapamazdım.gerçekten kayınpeder hele asla yaşayamazdım o evde.ya aldığımız herşeye bir laf.eşim bekarlığında motosiklet almış hala söleniyor aptallık bende al baltayı parçala işte o zman nasılmış motosiklet almak görsün diyor ya eşim kendi parasınla almış ona ne?bende dayanamadım hala 10 sene önceki motoru sölüyosun birde araba alsak ne kadar sölenirsin dedim bana valla g.tüne güvenen borozan çalarmış dedi.bi kayınpederin geline söleyeceği bi lafmı bu?bende eşime indim dedim bu kadar da olmaz artık böle böle anlattım boşver yaşlı artık o diyo.dedim bide bunlar umreye gidiyo hacca gitcek nası hacı olcak bu bozuk ağızla dedim valla ondan bende şüpheliyim diyor.gerçekten Allah yardımcısı olsun beraber yaşayanların

aynı evde oturmayı sen mi istedin,onlar mı istedi

Burada konu açanların tamamı aynı şeyi söyler, beni uyardılar dinlemedim. Bundan sonrada böyle olacak, siz demiştiniz dinlemedim. Bu böyle sürüp gidecek, bir musibet bin nasihatten iyi ya...

neyyyyy
bacaklarını kırarım kız senin ne beraber oturması,kafayı yemek istiyorsun anlaşılan
bak gelir düğününü basarım SAKINN ..

Eneeemmmm Tek tek gelin
Yahu bi ara şu hastalık durumundan düşündüm işte :18:
Dövmeyin

Eneeemmmm Tek tek gelin
Yahu bi ara şu hastalık durumundan düşündüm işte :18:
Dövmeyin

:) bu aralar o kadar çok bu tarz konular açıldı ki psikolojim bozuldu sanırım sen de öyle yazınca tutamadım kendimi :))

hastalık tabi ki apayrı birşey ama aynı evde yaşarsan sadece onları düşünmüş olursun bazı şeylerde bir kere yaşanıyor ya senin hayatın ve evliliğin kendini düşün arkadaşım , illaki yine yardıma gidersin ,işlerine koşarsın ama aynı ev de boğulursun

yahu bide izmirlisin sanırım biz izmirliler de genelde düşkün oluruz özgürlüğümüze amaaaa

Allahtan benim sevgilim en başından karşıydı bu olaya
İyi ki de karşıymış yoksa düşünemiyorum bile
Zaten ben burdaki konuları okuya okuya herife sarar oldum

eşinin maaşı 1100 den birden nekadar yükseldi cnm
senin verilmiş sadakan varmış çok şanlı görüyorum seni
benim eşimde tatsa bi o da öle diyecekde..
evlilik için kresi vardı he onları altınlarla kapattınız kredi çekip ev aldınız negüzel yaa
dün eşim diyoki seneye yaza kadar 20bin tl mizi 35 -40 yapcam sonra 50 çekerim fıstık gibi ev alcam diyor ama zaman verdi bu sefer seneye yaz dedi allahtan bişe olmassa biraz sevindim ya

sende mi beraber oturuyon canım bizdnesin desene
hayvan konuusunda çok ii anlıorum seni
bende muhabbet kuşu çok severim aldık eşimle iki tane heves ettik
eve getirdik ertesi gün olay çıktı
masumcuk 2 tane kuşumu ellerimle geri götürdüm ayrı eve çıkınca benimde ilk işim muhabbet kuşu almak...

Gerçekten forumda, aynı ev yada aynı apartmanda oturmak ile ilgili o kadar çok soru ve konu var ki, artık bayanlar aynı nasihatlari/tecrübeleri yazmaktan sıkılmış olabilirler.

Bu yada benzer bir konunun yada yeni bir konu olarak, "Eşi ve Ailesi" bölümünde "Eşinin ailesi ile aynı evde yada aynı binada oturanlar" şeklinde sabitlenmesi gerek ki, evlenmeyi düşünen bayanların hem fikir alabileceği ve hemde yaşayanların sorunlarını tecrübelerini paylaşılabilceği tek bir konu olabilirmiş aslında..

Benimde var cift muhabbet kusum tam 1 sene oldu alali ama burnumdan getirdiler. Pisman oldum aldigima ama yinede koruyorum miniklerimi kusura bakmasinlar ben onlarin ziriltilarini dinliyorsam onlarda benim kuslarimin sesini dinleyecek.

Benimde var cift muhabbet kusum tam 1 sene oldu alali ama burnumdan getirdiler. Pisman oldum aldigima ama yinede koruyorum miniklerimi kusura bakmasinlar ben onlarin ziriltilarini dinliyorsam onlarda benim kuslarimin sesini dinleyecek.

aslında götürmemem lazımdı ama asla o laftan sonra o masumlarımı orda durduramazdım allahım o kuşların hatrı için evim olurda onları geri alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…