- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
Ayyyy canim resmenn bende ayni seyi yasadimmm ama ben 1sene oturdumm
simdide müstakil ev alcaz esim tuturdu iki aylelik alalim diye bende sen annengili al git ben gelmem onlar gelirse dedim kv ben cook rahatim cook iyi benim evim diyordu esim demis simdide ev bakiyormus birlikte oturcakmisiz bende gittim dedim anne ben rahat edemiyorim kusura bakma filan diyee ama esim tuturdu gelsinler diye offff ya offff
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar...
Ben buraya bu konuyu açıyorum umarım herkes benimle aynı fikirdedir..
Ben evlenmeden öncede buraya kaynanamla oturmak istiyorum çook iyiler diye konu açmıştım..
Bütün ablalarım ve kardeşlerim bana YAPMA!! dedi..Ben ne yaptım kmseyi dinlemedim ve gittim oturdum..Ve gittiğim gün pişman oldumm...3 ay oturdum ve başıma gelmeyen kalmadı..Rahat olamadım..Şimdi söyliceklerimi lütfen ama lütfen dinleyinn!!!!
Bi sürü konu açılıyor eşmin ailesiyle oturmayı düşünyorum napıcam diye...Karışmak haddime değil ama TECRÜBE.!!!
Ben ve benim gibi arkadaşlarımda buyursunlar bu konuya..
Ben şanslıydım 3 ayda kendi evime çıktım..
Yaşadıklarım nelermi_? Anlatayım bıkmadan dinlerseniz.
Öğlene kadar rahatça uyuyan ben 8 de kalklar oldum..
Yaz ve sıcak uzun eşofman giyiyordum çünkü kayınpeder vardı evde.
Dışarı çıkıcaz hesap ver..
Anneme gidicem hesap ver.
Bana kimse oturmaya gelemedi çünkü kaynana ve görümce var..
Gece eşimin canı bişe isterdi çıkda yap bakalım görümce uyuyor ve işe gidiyor acaba uyanırmı rahatsız olurmu..
Salonun ortasında yatan kayınpeder..
Banyo vs. Bunlar bazıları başka paylaşmak isteyen varsa buyursun
Şu anda kendi evimin kraliçesiyim..Evim dağınıksa toplamam aman kalsın sonra toplarım diyorum..
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ama Allah'ıma şükrediyorum eşime teşekkür ediyorum beni kısa zamanda kurtardığı için..
Yakmayın kendinizi gözünüzü seveyim....
Girişte öyle bir yazmışsınız ki gören de eziyet gördünüz sanacak... :) Neyse ki evinize çıkmışsınız. Ama bu bahsettiklerinizi karşı taraf mükemmel bir aile bile olsa yaşamak kaçınılmaz. Sadece bahsettiklerinizle kaldıysanız ne mutlu size. Keşke herkes sizin kadar şanslı olsa da birlikte yaşayarak sadece bunlarla karşılaşsa. Yine de tabi hatırlatmakta fayda var birlikte yaşamanın sonuçlarını. Ayrı evinizde mutluluklar dilerim. :)
İşin zor..
Allah sana kolaylık, eşine biraz anlayış versin...
Ben anlattim esime sende biliyorsun neler yasadigimizi ben istemiyorum dedim kabul etmedi bende ozaman sen gidersin filan deyince tmm askim haklisin dedii bakalim nolcak
aman canım ya ne kadar iyide olsalar olmuyor valla bi evin tek hanımı olmalı
Katılıyorum izninle eklemek istiyorum.
İstiyorlarsa melek olsunlar farketmez.
Kaynanasıyla birlikte oturmayı kabul ederek evlenen evlendim demesin kızlar..
Evsiz evlilik olmaz
bu konu ibretlik olsun bizim gibi cahil düşünenlere amaiş işten geçmez inşallah
forever çok şanslısın cnm 3 ayda çıkabilmek çok büyük bi başarı:26:
bende çıksam 4 ay oldu hergün direttim çıkıcam die ama yok çıkmıyor
siz çıkarken ne dediniz cnm eşinin ailesine
tepki gösterdilermi
ve sen çıkmak için eşine ne dedin de 3 ay da çıktı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?