Eşinin ailesiyle oturmak isteyenler veya düşünenler...!!!!!

Yok yok, bunu "Yeni Evleneceklerin Sohbet Alanı"na eklemeli... Malum insan evlenene kadar eşi ve eşinin ailesi konularına bakmıyor nasıl olsa çok mutlu ya, nasıl olsa herşey mükemmel olacak...

iste tam benlik bi konu, bilmiyorum nasil soylesem kizlar belkide sen haketmissin diyeceksiniz ama biz esimle kacarak evlendik ve buna babamin ailesi sebep oldu neyse bizde kayinvalidemlerle birlikte altli ustlu otruyorz bizim kat yarim daire kucuk biraz az biraz her ay esya aliyoruz kendimize yalniz soyle bi durum var biz evimize sadece yatmadan yatmaya cikiyoruz gun boyu kayinvalidemlerle birlikteyim cok iyiler sagolsunlar ama su herseye karisma huylari yok mu sinir oluyorum surekli esime sikayet etmekte istemiuorum neticede annesi babasi ama bazen gercekten olmuyo yani yeni evliyiz ama su ana kadar sadece bi kere basbasa kahvalti yaptik bi yere giderken alisveris yapmaya falan sadece gezmeye cikiyoruz diyoruz elekrik su dogalgaz ayni vana uzerinde yani bizim kat yarim daire oldugu icin onlarinkine bagli o yuzden bulasik cs yikarken hep tedirgin oluyorum fazlami kullandim fatura cok mu gelir vs vs... Gecen gunde arkadaslara gidecektik gidemedik yaniii mumkunse ayri evde oturun ziyaret edin gidin gelin ama ayni evi dusunmeyin. eskilerin bi lafi vardir ev ustune ev olmaz diye, dogru hakkaten.

bende kaynanam la bırlıkte oturuyorum ve kayınpederımde va benm ıkısıde yaslı 10 aylık evlyım ve hayattan hıc bı zevk almıyorum nısanlıyken yaslılar dedım bı zararları olmaz dedım esımde evın tek oglu olelıkle kabul etım ..ozelın dıye bısey kalmıo sadce odanda basbasa kalıosun ..kayınpeder huysuzun tekı evdekı butun masraflar esımde ..faturalar bıraz fazla gelse bu bınada encok bıse gelıo kımseye bu kadar gelmıyo dıe solenıolar ..esım ısten gelınce kaynanam bnden once kucagına atlıo hosgeldın oglum dıe ..o yuzden evlenıcek olan arkadslarımız okur burdakı yazılarıda bole bı fıkrı olan vazgecer bırlıkte oturmaktan ..tek bı odan olsun kendının olsun ıns bnde en yakın zamnda ayrı eve cıkarım ama cok zor gorunuyor...3 aylıkta hamıleyım sımdı resmen hayatımın tadı tuzu gıttı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…