Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnn

Bende aynı şeyleri yasıorum ama eşim gercekten sulalede en iyisi başka eve cıkma sansımız hiç yokk snnesi tek ama yaptıkları gun içinde beni tuketti 4.5 aylık evliyim kriz geçiriyorum hgun alla yardımcınız olsun sadece nsusmayın ne yaptıysa kocanıza anlatın

aynı bende öle düşündüm ve teklif ettim bunu eşime canım ama etmez olaydım..melekde olsa aynı evde olmuyor diolardıda inamıodum ..1senedir alışamadıysan ben hiç alışamam heralde ..bende 7 buçuk aydır alışamadım hala ilk günki gibiyim..eşin ne dio canım bara biriktirebiliomusunuz...
aynı evde değilim aynı sokaktayım ama bugün doktora gitsem tedaviye başlıcak panik atak için.evde su kaynatsam onlara da götürelim dicek o derece yani
aynı sokak altlı üstlü bunlarda kötü de aynı evin için dipdibe olmak daha beter....yeme içme ordamı canım sizin

tatlım merhaba....
kendi evlerimi neden şansınız yok eşin mi öle dio...bende 4 alıkken falan kriz geçirdiydim ...ben anlatıyorum genelde ama eşim avukat gibi anasını savunuyo

Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.kv ile kp iyiler hoşlar ama sanki diken üstünde gibiyim.
ne zaman kapı çalacak .yok sesimizi mi duyacaklar.
misafir geldi gene bizi de çağıracaklar
bide gurbet gelini olunca.Eşimin yaşadığı şehir küçük bi yer ben büyükşehirden gelmişim.Kültürlerimiz tamamen farklı
Çok üzgünüm çok.İntihar etmeyi düşündüm yapamadım
annemim evine geri dönmek istedim kabul edilmedim
evlenirken gözüm mü kapandı.büyü mü yaptılar bana ,yoksa nutkum mu tutuldu bilmiyyorum
geçmişe dönebilsem hiç evlenmezdim.babamın evinde oturur .çalışır gül gibi anneme bakardım
Çok dertliyim.kendimi girdapta hissediyorum
her aldığım batıyo kv deye.sanki benim rakibim ne alsam dk kada gidip aynısını alıyor.offf offf
daha neler neler .çok yanlızım .kimseye derdimi anlatamıyorumm. işte bu haldeyim

Son düzenleme:
Bende evleneli 1 sene oldu kaçarak evlendik. tabi kaçarak olunca herşeye göz yumuyosun tamam diyosun. kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. başlarda hep bni avcunun içine alıp yönetmeye çalıştı. hep aşşağıda durcaz yatmadan yatmaya çıkacaz yukarı hep kaynanamla gezcem tek başıma gitmcm bir yere, bide istediklerini yapma o zmn görmeniz lazımdı suratını beş karış. bende başlarda takıp hep ağlıodum pskolojim bzlmuştu iyice eşimede bişey diyemiyodum sonuçta onun annesi ne denebilirdiki. ama artık takmıyorum o surat yapıyorsa ben 5 katı surat yapıorum çekip kapımı oturuyorum evimde kimse mutlu olsun aman surat yapmasın huzurumuz bozulmasın diye kendimi üzüp mutsuz edemem kimseye boynunuzu eqmeyin bence. sonuçta ewlenmeden önce ne kaynanayı tanıoduk ne kayınpederi. sırf eşiniz için katlanıp susuyosunuz ama baktınız olmuyor hep huzursuzluk yaratıyor siz niye bişeyleri düzeltmeye çalışasanız ki. kimse için üzülmeye değmez kafaya takmayada kızlar.

Tavsiyemmm siZe yeni evlenicek ve kaynanalarını. Yanında oturacaklara gunluk tutun ve şikayetlerinizi oraya yazın kocanızın görmesini sağlayıngerçekten çok etkili oluyor

Tavsiyemmm siZe yeni evlenicek ve kaynanalarını. Yanında oturacaklara gunluk tutun ve şikayetlerinizi oraya yazın kocanızın görmesini sağlayıngerçekten çok etkili oluyor

evet katılıyorum çok doğru tespit.ben de genelde öyle yaparım anlatamadığım sıkıntılı bir sorunum olunca günlüğüme aktarıyorum herşeyi.okuması etkili oluyor..

Canim ya sakin kendini uzme intihar fslan da dusunme hepimiz aynisini yasiyor,cekiyoruz.ben kv den izinsiz bir corap bile alamam,esimle yalniz hic bir sey alamam hep o gelir o karar verir. sadece zaman kafaya takmayip zamana birak ye ic stres yapmamaya calis

Eşim çok iyi bir insan... Ama başbaşa iken...Ailesi yanımızdayken çok farklı ..Adeta bambaşka bir adama dönüşüyor.Bunu da asla kabul etmiyor. Kabul etmediği için de kesinlikle orta yolu bulamıyoruz. Beni konuşturmuyor bile..Konuştuğumda beni tersliyor ve sürekli beni suçluyor..Eskiden beri düzelir, her şey yoluna girer diye bekledim. Hiçbir şey düzelmedi.Beni en çok yaralayan da umarsamaz tavırları..Her tartışmamızda ben sabaha kadar uyumazken, o sırtını dönüp fosur fosur uyuyor.. Artık çok yoruldum ve yıprandım. Psikolojim bozuldu. Psikologa gitmeyi bile düşündüm sırf bu yüzden. Ne yapacağımı bilmiyorum .4 aylık hamileyim. Bazen kendi kendime çocuk olunca belki düzene girer, biraz sabret diyorum. Ama ben asla düzelmeyeceğini biliyorum. Ailesine karşı ne hizmette, ne saygıda kusur etmiyorum. Evime her geldiklerinde, evimde ne varsa önlerine seriyorum. Ama eşim her seferinde beni ailesine karşı surat asmakla suçluyor. Her dakika boyunlarına mı sarılayım ne yapayım? Kendi anneme bile böyle davranmayan bir insanım. Yapımda yok böyle şeyler.
Anlayacağınız benim durumumum çözümü yok.

Allah yardimciniz olsun kizlar. Bikac saat bile tahammul etmekte zorlaniyorum... insallah hepiniz en kisa zamanda kendi evinizde yasamaya baslarsiniz

Sent from my GT-I9505 using Kadınlar Kulübü mobile app

Konu sahibi kim diye baktım da kaderimin oyunu çıktı. Kaderimin oyunu sen bu evden ayrılmadan hatta bu kvalide familyasıyla ilişkilerini kesmeden dertlerin bitmez senin. Hafiflettiğini zannedersin ama elma kurdu gibi nereden ne zaman çıkacağını tahmin edemezsin.
Neden sorunlarını kökten çözmeye çalışmıyorsun?

Hatırladığım kadarıyla, kaderiminoyunu ayrı eve çıktı zaten. Bu konu eski.

Eski konuyu arkadaşlar hortlatmış​konu sahibesi ayrı eve çıktı zaten diğer bir konusunda söylemişti.

bende ayni seyleri cekiyorm gercekten cok otu ve zor bise hem de daha yeni evliyim 7 ay onve dugunum oldu kaynanamlarla birlikte yasiyorm ayri ev almadi tek oglu var diye ayrimak istemiyo bizi gorumcem var bide gercekten cok gicik cok havali hafta sonlari okula gitmedigi zamanlarda odama izinsiz giriyo herseyi dagitiyo ders calisiyo sozde sonra pazartesi oluyo toplamadan okula gidiyo dusnun yani makyajini sildigi peceteyi bile odada birakiyo biktim gercekten o kadar kucuk dusuruluyorm klii inanamazsiniz gorumcem yedigim yemegin bile hesabini yapiyo diyo niye onu yedin ben yiyecektim biktim artik evlendigime de bin pisman oldum ne sevgi kaldi ne bok durupdururken birden hepsi bana surat yapiyo esim eve gelince ama hepsi can ciger oluyo hemen yan evde kaynanamin kardesi yasiyo sanki gelini o yani kardesinin karisi . onun yanindan eve gelmiyo evde durmak bile istemiyorm . esimden bile sogumaya basladim okuyorm ayni zamanda ben esimde gorumcemde okuyo bu yil 3 umuz de sinava girecez onlar dershaneye gidiyo ama ben gitmiyorm ayip olurmus elalem ne dermis bana kaynanam diyo eger universiteyi aciktan degil de normal kazanirsan gitmezsin onu aciktan oku ya gercekten cok zor durumdayim olmek istiyorm artk ya biktim herseyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…