- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnn
Güya eşimi düşündüm,strese koymıyım adamı zamanla para biriktirir alırız herşeyimizi diye düşünüp kendim teklif ettim ailesi ile birlikte yaşamayı;etmez olaydım...iyiler hoşlar ama ne kadar da iyi olsalar da olmuyor..1 sene oldu hala alışamadım ne huylarına ne de düzenlerine...allahtan çalışıyorum da sürekli iç içe değiliz.ne olsa da eşiniz size değer verip sevsede aşık olsada,işin içine annesi girmidi olayın bütün akışı değişebiliyor maalesef...
aynı sokak altlı üstlü bunlarda kötü de aynı evin için dipdibe olmak daha beter....yeme içme ordamı canım sizinaynı evde değilim aynı sokaktayım ama bugün doktora gitsem tedaviye başlıcak panik atak için.evde su kaynatsam onlara da götürelim dicek o derece yani
tatlım merhaba....Bende aynı şeyleri yasıorum ama eşim gercekten sulalede en iyisi başka eve cıkma sansımız hiç yokk snnesi tek ama yaptıkları gun içinde beni tuketti 4.5 aylık evliyim kriz geçiriyorum hgun alla yardımcınız olsun sadece nsusmayın ne yaptıysa kocanıza anlatın
aynı bende öle düşündüm ve teklif ettim bunu eşime canım ama etmez olaydım..melekde olsa aynı evde olmuyor diolardıda inamıodum ..1senedir alışamadıysan ben hiç alışamam heralde ..bende 7 buçuk aydır alışamadım hala ilk günki gibiyim..eşin ne dio canım bara biriktirebiliomusunuz...
KADERİMİN OYUNU EŞİM İLK BAŞLARDA BİRİKİMİMZİ YAPAR YAPMAZ KREDİ ÇEKİP EV ALIRIZ DERDİ.ŞİMDİ ANNESİ AMELİYAT GEÇİRDİ (ANNE BABADA YAŞLI SAYILIR) O ANIN PİSKOLOJİSİ MİDİR ANLAMADIM AMA EŞİM BİRDEN DEDİKİ: BEN ANNEMİ BABAMI BIRAKIP AYRI EVE ÇIKAMAM DEDİ.ONLARI TEK BAŞINA BIRAMAM DEDİ.BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ.O AN KONUYU HİÇ KURCALAMADIM.ŞUAN HALA AYNI FİKİRDE Mİ BİLEMİYORUM.PARA BİRİKTİREMİYORUZ BORÇLARIMIZ VAR ŞUAN..
aynı bende öle düşündüm ve teklif ettim bunu eşime canım ama etmez olaydım..melekde olsa aynı evde olmuyor diolardıda inamıodum ..1senedir alışamadıysan ben hiç alışamam heralde ..bende 7 buçuk aydır alışamadım hala ilk günki gibiyim..eşin ne dio canım bara biriktirebiliomusunuz...
aynı sokak altlı üstlü bunlarda kötü de aynı evin için dipdibe olmak daha beter....yeme içme ordamı canım sizin
Tavsiyemmm siZe yeni evlenicek ve kaynanalarını. Yanında oturacaklara gunluk tutun ve şikayetlerinizi oraya yazın kocanızın görmesini sağlayıngerçekten çok etkili oluyor
bunu aynen yapıyorum canım ama eşim etkilenmiyorTavsiyemmm siZe yeni evlenicek ve kaynanalarını. Yanında oturacaklara gunluk tutun ve şikayetlerinizi oraya yazın kocanızın görmesini sağlayıngerçekten çok etkili oluyor
bunu aynen yapıyorum canım ama eşim etkilenmiyor
Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.kv ile kp iyiler hoşlar ama sanki diken üstünde gibiyim.
ne zaman kapı çalacak .yok sesimizi mi duyacaklar.
misafir geldi gene bizi de çağıracaklar
bide gurbet gelini olunca.Eşimin yaşadığı şehir küçük bi yer ben büyükşehirden gelmişim.Kültürlerimiz tamamen farklı
Çok üzgünüm çok.İntihar etmeyi düşündüm yapamadım
annemim evine geri dönmek istedim kabul edilmedim
evlenirken gözüm mü kapandı.büyü mü yaptılar bana ,yoksa nutkum mu tutuldu bilmiyyorum
geçmişe dönebilsem hiç evlenmezdim.babamın evinde oturur .çalışır gül gibi anneme bakardım
Çok dertliyim.kendimi girdapta hissediyorum
her aldığım batıyo kv deye.sanki benim rakibim ne alsam dk kada gidip aynısını alıyor.offf offf
daha neler neler .çok yanlızım .kimseye derdimi anlatamıyorumm.işte bu haldeyim
iş yok ..arıyorum...ayrıca halk eğitim kursuna gidip işkura yazılcam...Sende son durum ne ? İş ? Ev ?
evet canım en iyisi kaynaadan uzak şehir...hem daha değerli oluyor insanAllah yardımcınız olsun.Bırakın aynı evi aynı mahallede bile yaşanmamalı .
Konu sahibi kim diye baktım da kaderimin oyunu çıktı. Kaderimin oyunu sen bu evden ayrılmadan hatta bu kvalide familyasıyla ilişkilerini kesmeden dertlerin bitmez senin. Hafiflettiğini zannedersin ama elma kurdu gibi nereden ne zaman çıkacağını tahmin edemezsin.
Neden sorunlarını kökten çözmeye çalışmıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?