Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

aslında bu beraber oturmaktanda uyuz bir durum kendi evine var gidemiyorsun kocanla başbaşa kalamıyorsun ya benim evim olcakda burda durcam ...ama işte büyüklerin anlayışsızlıkları...şimdi sen bir gün inmesen laf yaparlar eşinle huzursuz olursun..ne yani yaa bırakın allah aşkına şu evlenmiş oğullarınızın peşini..karısıyla başbaşa bi gün geçiremesinlermi..ama hata erkeklerdede var ailelerinden kopamıyorlar..aslında varya baştan bütün herşeyi konuşcan uzak ev tutturcan ağırlığını koyucan ama cahillik olunca başa herşey geliyor

Mrb kızlar bende eşimin ailesiyle yaşıyorum.8 yıllık evliyim eşim tek çocuk başka kardeşi yok.kv kp dünyalar iyisi insanlar,evin hem kızı hem geliniyim.8 yıllık evliliğimde daha 1kez kahvalti hazırlamis değilim.kv hazırlar ben kalkıncaya kadar da rahatsız etmez.istediğim zaman isimi yaparım,istediğim zaman annemlere gider gelirm hiç karismaz.aRkadaşlarım rahat gelir evde durmaz rahat edin diye gider.arkadaşlarim da bile çok sever kv mi.evde cocuklarima bakar biz esimle gezeriz.cocuklarima hic mudahale etmez.mesela ben disardayken telacar ne zaman uyutuyum ne yediriyim diye.kp bizim icin tatil pilanlari yapar.benim dogumgunumde esimle surpriz yapar,bizim icin restorant dan yer ayirtir.annemler le de çokiyiler.eşimle rahat oturalim diye erkenden odalarına geçerler.kızlar uzattım ama daha yazmakla bitmez iyilikleri.allah razı olsun onlardan.

ohh daha ne olsun ne güzel valla....ayrı eve çıkmayı düşünmüyormusunuz peki..
anenlere kalmaya gidiyomusun 1 haftalına falan..ozama bişe diyolarmı

ohh daha ne olsun ne güzel valla....ayrı eve çıkmayı düşünmüyormusunuz peki..
anenlere kalmaya gidiyomusun 1 haftalına falan..ozama bişe diyolarmı

şuan için ayrilmayi eşimde bende düşünmüyoruz.ayrılsam ne kendime zaman ayırabilirim nede cocuklarina bakabilirim.benim ikiz oğluslarim var 1,5 yaşındalar bide 1.sınıfa giden kızım var.kv ikizlere bakar bende kızimla ilgilenirim.annemlere istediğim zaman giderim her gidişimde gitmezler yalnız oturun diye.kalmaya giderim 3 5 gün kalırım karismazlar.eşimden
izin alirim sadece.bazen eşimin inadi tutar izin vermez,o zamanda kv devreye girer kalsin diye esimde annesine sen karisma der benim için tartisirlaryani biz kv gelin kaynana gibi değil de arkadaş anne kız gibiyiz.hatta çevremizde ki kötü kaynanalari çekiştıririz.yani böyle arkadaşım.sen ne gibi sorunlar yaşıyorsun rahat değilmisin.

valla süpermiş devreye girmesi özellikle kalsın diye...
bizde tam tersi eşimle anlaşıyorum gitmek için kv de araya giriyor niye gidiyor diye eşimi dolduraşa getiriyo..daha nasıl iyi olabilirimki...allah herkeze seninki gibi kaynana nasip etsin ellerinden öpülür işte onun..

amin canım.allah kv me uzun ömür versin senin ki ne de vicdan merhamet versin.hiç ayrılma şansınız yok mu

amin canım
ayrılıcaz da para yok
eşim kiraya çıkmıyo ev almakda kolay değil..

senin eski konularını okudum.canım bulunduğun ortamdan mutlu olmaya bak.hayat çok kısa bu yaşa bu gunlere geri dönemecegiz.eşine de kendine de hayatı zehir etmeı eaynı evin içinde huzursuzluk çok zor.anlıyorum ama yapacak bişey yok.allah gönlüne göre versin en başta hayırlı olanı gönlüne razi eylesin.

benim eşimde bana senin gibi teklifte bulundu. memlekete yerleşirsek ailesiyle yiyip içeceğiz, sürekli onlarla oturacağız, akşam 10'da yukarı evimize çıkacağız, ben gün boyu k.v ile alt katta oturacağım, eğer babamlar, arkadaşlarım, eski mahallemden komşularım gelirse üst katta evimde ağırlayacakmışım. arada bir annesinden izin alıp üst katta eşime romantizm ortam hazırlayacakmışım... birde k.v ile oturmalara gidecekmişim kendim gitmeyecekmişim.... şimdi düşündümde k.vye desemki babamlar gelecek ben yukarda hazırlık yapayım k.v bozulur, alınır boşver burda oturalım der bilirim... nerdeyse uzun zamandır eşimle bizde bu sorunu konuşuyoruz. daha memlekete yerleşmedik ama şimdiden geriliyorum. psikolojim bozuldu bu yüzden. k.v kendi evimin odalarını kilitleyip ist. geldim diye beni aradı laf söyledi. düşünün yani ona bile karışırken ben nasıl rahat otururum onlarla. yadırgıyor insan haliyle herşeyi, temizlik, yemek, ev düzeni.. hiçbirşey benim kendi istediğim düzen gibi yürümez. hep merak etmişimdir porselenlerle takımlarla yemek sunmayı misafirlerime. aynı evde olursak bu imkansız... çünkü onlar bir tabaktan yemek yiyorlar, bende onu sevmiyorum herkesin ağzındaki bakteriler yemeğe karışır sana geçer.. öyle işte. aylardır kafama taktım bunu eşimle hep bu yüzden tartıştık. yerleşirsek memlekete kirada otururum dedim kızdı küstü ama tmm dedi. bazen konu açılıyor, bana kendi evimiz varken kiradamı olacaz diyor. bende başka türlü yapamam diyorum. Allah korusun senin yada benim ailem hasta olsa elden ayaktan düşse zaten seve seve bakacaz diyorum. kendi ailemde olsa asla olmaz, birlikte oturulmaz. ben & sen= aileyiz diyorum... k.v ile k.p iyidir benim, ama melekte olsa geçinilmiyor. kendi ailemize bile yeri geldiğinde alınıyoruz, onları düşünemiyorum... fazla uzattım biliyorum ama Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin sıkıntılarımızı kuş olup uçursun inşallah...

iyikide kabul etmemeişsin canım eşinin dedikleri insanlık dışı..nedemek ya kv deden izin alıp çıkıcan eve...kendi evin var gidemiyon ohooo

iyikide kabul etmemeişsin canım eşinin dedikleri insanlık dışı..nedemek ya kv deden izin alıp çıkıcan eve...kendi evin var gidemiyon ohooo

ben nişanlıyken çok saftım bi an önce aksilik yaşamadan eşimle evlenmek istiyordum gözüm birşey görmüyordu leylaydım... az kalsın hee tmm diyecektim ki bazı şeyleri kabullendim malesef. gelinlik, düğün, kınam... bunlar benim istediğim gibi olmadı. fedakarlık yaptım kendimden. şimdide eşim aynı ev falan derken hop dedim dur orda valla hiçbir kuvvet beni orda köle gibi yaşatamaz. ben eşimle rahat yaşamak isterim. zaten eşime laf sokuyorum düğün gelinlik hiç benim istediğim gibi olmadı bir genç kızın hayalleri falan diye duygu sömürüsü yapıyorum eşim birşey diyemiyor inşallahh Rabbim sizinde yüzünüzü güldürür canım seninde ilk yazılarını okurken sinirden delirmiştim. insan derttaşlarını görünce içi kabarıyor üzülüyor... her kadın eşiyle mutlu olmayı hak ediyor bence...

zaten herşey baştan konuşulumalı canım..keşke bende orda dur diyebilseydim..gerçi bende suçluyum yaa ben de teklif ettim ona bazen bunu..şimdide cezasını çekiyorum..herşey baltan düşünülmeli..keşke düğününüde istediğin gibi yaptırtsaymışsın ama nasip işte herşey

benı hatırlayanlar mutlaka oacaktır genelede k.v ve esımle olan sorunlardan konu acarım..ben 6yıllık evlıyım ve bırlıkte kalıyoruz keske kalmaz olsaydım cokk zormus coooook..ınsan yasamayınca bılemıyor gozu kor oluyor benımde oyle oldu ve sımdı ısın ıcınden cıkamıyorum....kayınvalıdem orda burda cok ovunur ben kayınvalıde degılım oyle seyım yoktur dıye ama gelın de bana sorun..hep der mesela yedıgıne ıctıgıne yatıgına kalktıgıma karısmam dıye ovunur sankı sadece bunlar varmıs gıbı....sınsı oldugunu asla soylemez yerı geldı demedıgım seylerı soyledı dedı burnumdan getırdı...artı bırde esımın kardesı var bırraz psıkolojık sorunları var bugune kadar kasılmadıgım kadar 6senedır dıken uzerındeyım..sureklı her dakıka annesını kardesını ters bıey soylemım dıye dıkkat edıyorum sadece dıkkat etmek degıl coook fazlasıyla alınganlardır sen baska nıyetle dersın o bambaska bısye cevırır dunyanı karartırasırı soguk bır kadın aılem buraya geldıgı zman onları cok ıstemıyor ve utanmadan bellı edıyor ben cok huzursuz oluyorum..cok kotuyum coook

sen de resmen ''catlayin emi'' der gibi yazmissin ama:))))))))
saka bir yana herkesin bir derdi var ama en onemlisi evdeki huzur...insallah boyle devam eder...

Son düzenleme:
canım allah yardım etsin ayrı eve çıkma durumun yokmu eşin ne diyor..kaynanan aynı benimki..herkeze karışmıyom diyo süper anlatıo bende ağzım açık onu dinliom...

Merhaba kizlar.ben de esinin ailesi ile yasayip stres yasayanlardanim.bi de kv de teyzem olacak .mesela bu gun kv de diger kardeslerini(benim diger teyzelerimi)misafirliye cagirdi annemi cagirmadi bana cok dokundu
simdi ne yapayim?kavgaci biri diyilim ,esim beni dinlemiyo bile "ne yapayim o annem gidip de kavga mi edeyim"diyo
bu yuzden sizlerle paylasiyorum bende. banamoral verin.bebegim yeni dogdugunda bi gun bile yardim etmedi is de yapdim,yemek de bebege de baktim yorgunluktan dusub bayilcak gibi oluyodum.annemin de gelib gitmesine izin vermwdi.telef.la arada bi gizli ariyor sesini duyuyordum .annem stresdeb hastalandi ya.hic bi akrabami cocuga hayirli olsuna gelmeye izin vermedi. bu kadar calisiyorum yemek temizlik bi kere de evet bu gelin iyi demiyo.cook kiskanc biri bana iyi dese cok kiskaniyo.esim de maalesef cok korkuyo annesinde .cok uzatmiyayim zaman buldujca yine yazicam.her kes kendi sagligini dusunsyn.gerisi bos.

sen de resmen ''catlayin emi'' der gibi yazmissin ama:))))))))
saka bir yana herkesin bir derdi var ama en onemlisi evdeki huzur...insallah boyle devam eder...

Teşekkür ederim canım.çok şükür huzurum yerinde kocam kayinvalidem kayinpederim hep birlikte çok mutluyuz.bu konuda hiç sıkıntım yok.ama bizimde maddi sikintimiz var borçlarımız çok.amaaan ışte herkes bi şekilde imtihan ediliyor allah sağlıkla imtihan etmesin.

böyle teyze kayınvalideleri de çok gördüm nedense hiç anlaşamazlar senin yazdığın sorunlar olur genelde aralarında...nezaman çıkıcaksın peki canım eşin ne diyor bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…