Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

​evet ikna et demesi kolay ama olmayan olmuyor işte sendemi aynı evdesin cnm

hayatım ben aynı evde diilim aynı apartmandayım dayalı döşeli yuvam var ama bi türlü ağız tadıyla oturmak nasip olmadı hep yukardayım kayınvalidemin orda bıktım artık..

bende anlamıyorum ki ama erkekler bu cümleyi çok basit kurabiliyorlar. kimse kimseyi annesi kardeşi gibi sevemez tabiki. ama benim eşim ben onları koydum diyor ama sen koyamadın diyor başka birşey demiyor. terbiyesizlik yapmıyorum ama bana yaparlarsa cevabımı veriyorum onu inkar etmiyorum. soğuk evet davranıyorum ne zaman yakınlaşsam dangalakça bir lafı ile canımı yaktı çünkü artık ondan iyi niyetle birşey beklemiyorum mutlaka bunun altından birşey çıkacak diyorum. ondan soğuğum

yani büyük konuşmayayım ama bu benim başıma gelecek var ya...
ucu boşanmaya gider o kadar net söyliyeyim

bu sebeplerve buna benzer sbepler yüzünden evimi terk edip gittim .sonrasında salaklık yapıp ayrı ev şartını koşmadım ama bu rahatsız olduklarımı dile getirdim ondan sonra evime geri geldim evet artık bu kadar abartı şekilde olmuyor. hatta nerdeyse hiç olmuyor da diyebilirim. ama gene de canımı sıkacak birşey buluyor. ya evden soğudum ben bir kere o evin içinde huzurum yok ki birşeyleri düzeltmeye çalışayım insan işten çıkıp evine giderken ayakları geri gider mi ya da giderken aman şimdi ya benden önce eve geldiyse ya karşılaşırsam ya bana birşey söylerde sinirlerimi bozarsa diye düşünür mü ben düşünüyorum arkadaşlar bunlardan biri de olursa eşm geldiğinde suratım 5 karış oluyor

slm kizlar bende kv.lerle ayni evde oturuyo sayilirim altli ustluyuz simdilik bi iki seneye kadar cikcaz ayri bi eve bizde gunduz onlarla birlikte oturup aksam yatmaya kendi katimiza cikiyoruz su ana kadar hic tartismadik hatta eltimden daha iyi davraniyolar ailemi aratmiyolar bana hatta sabah kahvaltiyi hazirlayip bana telden cagri atiyolar oyle iniyorum ilginc ama gercek bende hala sasiriyorum cok iyiler fakatttttttt ah bide herseye karismasalarr yan dairedeki arkadaslarimiza bile gidemedik daha buna da sukur diyorum

hiç rahatsız değil misiniz bu durumdan. eğer bende bunları yapsaydım bende şu anda el üstünde tutulurdum bu durumdan sıkıldığım için karşı geldiğim için şu an bu haldeyim. sadece yatmaya evime çıkacaksam benim evim olmasaydı keşke kv bir odasında otursaydım hiç olmazsa evim yok ben bu durumu bilerek geldim derdim :s

Bende 3 yillik evliyim.Ayni binadayiz.evliligimin ilk zamanlari hergun kv gildeydik.zorla gidiyordum.esimle.cok kavga ettik bu yuzden.gorumcem kocasindan ayri 2 cocuguyla kv ve kp le yasiyor.kv ve kp neyse de gorumcenin de olmasi....
Kv gorumce yuzunden hep bize tavili.
Anlamadigim kendi kizlari ve torunlari basustune gelinler ve cocuklari yerindibine...
Bende esimle anlastim eger ise girersem birazda nakitimiz olursa ev alip gidecegiz.kv nin evini de kiraya verecegiz.benim maasim krediye esimin maasi evi gecindirmeye olacak.kizlar dua edin biran once ise baslayayim.

halinden anlayan biri olarak bütün dualarım seninle arkadaşım inşallah en kısa zamanda iyi bir işe girersin ardında da yeni evine çıkarsın

karakartal35 sen çalışıyorsun heralde neden aynı ewdesiniz
ben senin konunu tam bilmiyorum da
walla Allah sabır versin çok zor bir durumdur tahminimce

canim rahatsiz miyim evet hemde cok iyi yanlari ne kadar coksa kotu yanlari da o kadar cok ilk basta bu durumdan cok rahatszdim sonucta yeni gelinsn ve bi baskasinin evi onlarin duzenine yavas yavas alistim ve esime ne zaman ayri evden bahsetsem cok ustume geliyosun falan filan bi suru sey soyluyodu ve bende moral namina hicbise kalmiyodu en son baktim bu boyle olmayacak saldim cayira mevlam kayira, kotu yanlarini gormemeye calisiyorum isleri yapabildigim kadar yapiyorum aksi takdirde kendi kendime zarar verecegimide biliyorum cunku baska problemlerde var ne diyim allahim tez zamanda hepimize ayri bi yuva versin biz kv.lerin ustunde oturuyoruz ama esime her zaman diyorum burasi bizim evimiz degil annenlerin evi cunku kafalarina gore girip cikabiliyolar yatak odam dahil, esyalari falan daha hic benimseyemedim temizlik yaparken bile zoraki yapiyorum ama yapcak bisey yok katlanmak zorundayim herseye ragmen sukurler olsun halimize iyi insanlar yine de

karakartal35 sen çalışıyorsun heralde neden aynı ewdesiniz
ben senin konunu tam bilmiyorum da
walla Allah sabır versin çok zor bir durumdur tahminimce

çalışıyorum biz aynı evde değil aynı apartmanda oturuyoruz. ve eşim o evi yapmak için gece gündüz çalıştığı bir yığın borca girdiği ve en önemlisi anasının dizinin dibinden ayrılmak istemediği için o evden taşınamıyoruz.
aminn hemde nasıl zor

anladım ama gene sana birşeyler yapmamışlar ki sabredebiliyorsun bu yöne sevindim açıkcası
niye yatak odana girmelerine izin veriyorsun tatlım kitlesene kapısını. ben kitliyorum açıkcası. yedek anahtarlaırmı da hileyle alıp ortadan yok ettim şimdi ben yokken evime giremiyorlar. ondan önce biz işe gidince ya da gezmeye gidince benim evime çıkıp lazım olanı alıp götürebiliyorlardı. hiç kullanmadığım tenceremi götürdü de sonra komşu ile karışmış kaç defa karıştığını söyledim haftasonu söylerim dedi ama söylemedi eski tencere bana yepyeni tencere komşuya kaldı mal da değilim ama sinir bozucu birşey. benim eşim burası bizim evimiz der ama kv bu ev benim der benim kv fena =)
aminnn amin tez zamanda kurtulalım.
yatak odana girmelerine kesinlikle izin verme bu yönde taviz verme tatlım bir iki kapını kitli görünce anlarlar aten hem laf söylemeden halletmiş olursun

Kızlar anlamadığım nokta aynı apartmanda oturupda anahtarınızı neden kvnize ya da bi başkasına veriyosunuz ? Ben sahsen 2 sene oldu bir kere bile bi yere giderken vermedim vermemde zaten ...

Kızlar anlamadığım nokta aynı apartmanda oturupda anahtarınızı neden kvnize ya da bi başkasına veriyosunuz ? Ben sahsen 2 sene oldu bir kere bile bi yere giderken vermedim vermemde zaten ...

canım ben bilmiyordum böyle olduğunu ama bende anahtar olacakmış eşim anahtar taşırsa kaybedermiş ondan 2 tane yedek kvde olacakmış bana bunu balayından döndükten sonra söylüyorlar =) hileyle aldım attım anahtarları aylar sonra eşime anahtar yaptırdım 1 senedir kaybetmedi halen demekki kaybetmiyormuş =)
onu geçtim onlar evde otururken anahtarı kapı üstünde istiyorlar canları istediklerinde çıkıp gelecekler kapı çalmak zorlarına gidiyor kapı çalınca istenmediklerini hissediyorlarmış.

Çok Saçma geliyo Bana Dingonun ahırı Sanki ... Ben anahtarımı vermedim. Özellikle müsait olmadığım zamanlarda kapımı açmadım Okula gidiyodum 1 yıl Önce O sıralar kapıya zırt pırt geliyolardı. Bi gün valla Hiç utanmadan Kvye Jartiyerle açtım kapıyı gelemediler bi daha ne bu yaa ... Şimdi arıyolar sadece Telden ..

benim vermeme gibi birşeyim yoktu bana sadece 1 anahtar verdiler çünkü yedeklerin yerini de bilmiyordum birgün şans eseri anahtarlar elime geçti ve bende yok ettim
ben banyodan köpüklü saçlarla çıkıp kapıyı açtım ama hiç utanmadı halen kapıyı tam açmış olsam eve girecekti

hehehhe okuyunca çooooooooooook güldüm..

Bende aynı binada oturuyorum..Size de anlatayım sizde krize girin =)))

Benim anahtarda yukarıda idi ne zaman bir yere gitsem odaların kapıları açık benim takıntım vardır kapatırım..Sonra bu çok sık oldu her evden çıkışımdan sonra eve girip bakmalar felan eşime isteyelim dedi olmadı..Öyle böyle anahtarı evde unuttum dedim aldım..Kayınpeder bir hafta sonra felan anahtar yerinde yok koyun dedi..Tamam dedim..KOymadım tabi yeni evliyim bir şey diyemedim..Şİmdi olsa canlarını okurum Bir kaç defa daha söylediler koymadım..Sonra anahtarı vermiyoruz die tripler krizler kayınvalidemde görmeniz lazım laf sokmalar..

Evde akvaryum var tatile gidince veriyorum anahtarı..Ama tabi tecrübe insanı fena bir şey yapıyor..Kapının renginde ip aldım astım yatak odasının kapısına..Bunlar çekmecelere kadar bakmışlar örtüleri bozmuşlar maden bakıyorsun adam gibi bak demi iz bırakma

Kayınvalideye sordum anne ne aradınız çekmecelerde diye..Ayyy çocuğum bant arama inmiş kayınbirader oralara bakmıştır güldüm sütyenlerimin kilotların arasında mı örtüler bozulmuş dedim seninkinden çok farklı bir şey yok belki dantelleri farklıdır dedim

kızlarrrr hepiniz hoşgeldiniz bu başlı altında birbiriize yardımcı olup yol gösterelim
yorumların hepsini okudum ama sizler altlı üstlü oturan gruptasınız bide beni düşünün siz yine yatmaya da olsa evinize gidiyosunuz eşinizle cinselliğinizi kendi kurlu düzeninizde yaşıyorsunuz ve en önemliside kurulu düzeniniz var....hani diysunuz ya kaynanamı görmek istemiyorum eve çıkarken karşılaşmatan korkuyorm falan diye hani direk evinize geççebiliyosunuz bide düşünsenize direk kaynananın evine gittiğinizi..işte ben öleyim ....keşke benimde kurulu düzenim olsada aynı evin içinde yaşamasam banyom mutfafığım koltuğum ayrı olsa...keşke

allah razı olsun canım nasıl topikler onlar ne konuda yardımlaşma bende destek olalım diye birbirimize bu topiği açtım
hoşgeldin cnm benim eşimde aynı öle diyor bu evi benimseyemiyorum diye kızıyor üstelik nasıl benimseyeyim hiç tanımadığım insanların yaşam şekillerine kullanılmış eşyalarına
eviniz ayrıymış ama yinede çok ayıp etmiş sizinkiler nedemek ne işiniz var yaaa aslında çok güzel cevap vermeliydin utanmadan "hımm ne işimiz mi var oğluna sor annecim o işler hep onun başının altından çıkıyor " deyip kikir kirik gülmeliydin.gerçi insansinirlenince kitleniyor dicek cevap blamıyor biranönce kendini çek çok soğuk davran dş kapını sürekli kitle anahtar onlardaysa açamasınlar kilidi kapıda bırak sorun olursa rahatsızlını bişeilde belli et dile getir başka şekilde olmaz canım anlayışsızlar belli
hayatım ben aynı evde diilim aynı apartmandayım dayalı döşeli yuvam var ama bi türlü ağız tadıyla oturmak nasip olmadı hep yukardayım kayınvalidemin orda bıktım artık..
buna da şükür cnm ben kayınvalidemin düzeninin içindeyim ondan çk zorlanıyorum
aynı ev sayılmaz canım o aynı ev benim gibi hiç kendi evine gidemeyenlerin yaşantısı gibi..ben sizin adınıza pek üzülüyorum sonuçta kendi düzeniniz var yani karışmalar illaki olur ama insanın gece evine gitmesi bile bambaşka bi mutluluktur şükredin bende o da yok
hoşbuldum canım 23 yaşındayım hayır canım kp yok çocuk için hiç pişman olmadım ama 2.yi kv ile otururken düşünmüyorum
çocuk konusunda nasıl sorunlar yaşadınız cnm anlatırmısın bana bende çocuk yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım

kızlar çok geçmiş olsun sizin yazılarınızı okudukça benim sinirlerim tepeme çıktı oturma odasında uzanan kayınpederler yatak odasına giren kaynanalar gelip öldüresim var hepsini benim çok şükür öyle bi sıkıntım yok aynı ildeyiz arabayla 10 dakika var aramızda ama evime gelemezler ben çagırmadan haber verip bile akşam oturmaya gelelim diyemezler ancak ben gelin yemege carta curta dersem gelirler zalimligimden degil mecburiyetten bu hale soktum onları çünkü daha evliligimin ilk gecesi kayınbabam yemek aldı getirdi tamam yemek getirdinde gecenin bi yarısı ne diye oturuyosun cehennem olsana evine töbe töbe neyse onu yolladık bi kaç gün sonra çat kapı eşimin kardeşi geldi annesi git sen biz sonra geliriz demişmiş bak sennn neyse onuda geçtim mutfak dolu yemek dedim açmısın evet dedi bana patates kızart dedim oldu canım başkaa orda bir sürü yemek var seç ısıtıp veriyim. sonra bi kaç gün geçti annemleri yemege çagırdım anneme erken gel biraz yardım et yemege dedim annem geldi temizlik felan yapıyoruz baktım kapı çaldı açtım kayınbabam rank diye içeriye girdi napıyon nediyon felan dedim akşam ailem yemege gelicek hazırlık yapıyoruz annemle tmm dedi gitti akşam babam kardeşim felan benim ailem geldi tam yemek yicez baktım hoppalaaa kaynana kayınbaba çocuklarını almış gelmişler artık benim şartel attıııı ne hoşgeldin dedim ne suratlarına baktım sonra eşime dedim hoşlanmıyorum böyle çat kapı olaylardan o zaman uyar dedi bende bi yakınlarına dedim işte o gün bu gündür çagırmadan gelmezler yani illa kafasına vura vura ögretceksiniz yoksa mümkün degil.. ama eşime hiç bi zaman baskı tarzı konusmadım yani ailene saygım cok ama ben onların sınırlarını aşmıyosam onlarda benimkini aşmasınlar seni seviyorum felan filan yaptım sonucta ailesi üzülmesini istemem

Helal olsun canım sana..Keşke bizde de öyle olsa ama aynı bina olunca olmuyor işte..Kayınbiraderim ( 24 /16 yaş küçük değiller ) geçen sene saat 10 da oturmaya geliyorlardı biri geliyordu 5 dk sonra diğeri 1 ay boyunca sürekli geldiler gittiler..Eşime dedim kusura bakma da daha 2 yıllık evliyiz özel hayat diye bir şey var ben 12 de n 1 den sonra olmuyor böyle canım çıkıyor zaten dedim 1 ayın sonunda dayanadım ama..Kayınvalidem ramazanda 11 de çay içmeye geldiğini bile biliyorum..Oy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…