- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Altunhan arkadasim tamam kaynanani sevmiyor hatta nefret ediyorsun...mutlaka kendine göre hakli sebeblerin vardir ammennah....kizini öyle hirpalayarak sevmesine tahamül edemiyorsun tamam burdada cok haklisin evvelki yorumlarimda yazdigim gibi..
Fakat sunu unutmamani tavsiye ederim...o cocuk ne kadar senin cogunsa esininde cocugu....tabikide esin annesine evladima dokunma diyemez simdi mantikli düsünelim...farz edelimki bu tür davranislari senin annen sergiliyor sen annene "Anne kizima dokunma diyebilirmisin" veya esin senin Annene "Kucagina alma, niye aliyorsun, vs. vs. gibi sözler söylemesini nasil karsilarsin??
Sen hakli iken haksiz duruma düseceksin bu gidisle...cünkü allah göstermesin ama kayinvaliden bunlarin acisini senden cok feci bir sekilde cikaracak....Nasilmi?
Esini sana karsi doldurarak!! Bosu bosuna evinde huzursuzluk tatsizlik cikacak...:1no2:
Esin bir susacak iki susacak sonra annesinin tüm hirsini senden cikaracak....annesine patlayamacagina göre sana patlicak...ve sonucu hic iyi olmicak sizin icin...(allah göstermesin)
Sen ne olursa olsun yinede kaynanani öyle tersleme güzelim...iylikle anlat güzellikle konus hatta saka ile karisik yap yapacagini....bazen insan gülerek isirmali...nacizane seni uyarmak istedim....umarim yanlis anlamasin
iyi güzel anneside ötekide kızı..nasıl içi elveriyor onu hırpalamasına..eşi ya cahil ya pısırık dicem olmayacak...
ilk aylarda bebekler anne karnından yeni çıktığından ortamı keşfetmeye çalışırlar..dışarısı sevgi dolu güvenli bir ortammı yoksa nefret edilecek yermi..el kadar bebeği beşiğinde sarsarak uyurken üstünü açıp bağırarak onu korkutmasına göz yumuyorsa bir erkek,ya cahil,ya pısırık anasına ses çıkaramıyor..
anasıysa anası canım...desin yani anne yapma çok küçük diye..zaten bebek biraz büysün insanları ayırt etmeye başlasın babannesinde nefret edecek söyleyeyim...hiçbir çocuk sevmez öyle sevilmeyi..basarlar çığlığı...
benim eşim annesi öyle bişey yapsa söyler..aynı şekilde benim annem yapsa bende söylerim...