- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demişti
Birçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
18 sayfalık yorumların ardından yazmak istedim.Kızım sözünüde kendisinden şuana dek birkez duydum oda çok yapmacıktı yanımda başka insanların olduğunu bildiği için konuştu onun harici oda ortadan konuşur yada ismimi söyler.

18 sayfalık yorumların ardından yazmak istedim.Kızım sözünüde kendisinden şuana dek birkez duydum oda çok yapmacıktı yanımda başka insanların olduğunu bildiği için konuştu onun harici oda ortadan konuşur yada ismimi söyler.
Son düzenleme: