Erkek İnfertilitesi Eşinin Değerlerinde Sorun Olanlar ve Çözüm Üretebilenler ( morfoloji ve hız)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aslında morfoloji de sorun değil diyorlar. Hız ve morfoloji kolay düzeliyor diye duymuştum. 🤷‍♀️
canım dr bizede morfoloji çok önemli değil sayı çok ise sorun olmaz dedi çok şükür sayı 49 milyon mlde 14 milyon 2 aydı takviye alıyoruz bu ayla 3 ay olucak nasip olursa aşılama olucak inşallah tutar

canım dr bizede morfoloji çok önemli değil sayı çok ise sorun olmaz dedi çok şükür sayı 49 milyon mlde 14 milyon 2 aydı takviye alıyoruz bu ayla 3 ay olucak nasip olursa aşılama olucak inşallah tutar
Meraba biz de yeni test yaptırdık
Ameliyattan önceki degerler ileri hız 5
Yerinde 14
Hareketsiz 81
Morfoloji 3
Toplam sperm sayısı 14,5 tu ve ameliyattan 3 ay sonra degerler böyle sizce gebe olma şansım ne doğal yoldan daha doktora göstermedik

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 164
Yerinde 14
Hareketsiz 81
Morfoloji 3
Toplam sperm sayısı 14,5 tu ve ameliyattan 3 ay sonra degerler böyle sizce gebe olma şansım ne doğal yoldan daha doktora göstermedik
canım değerlerin çok kötü değil düzelmiş takviye almaya devam edin bu değerlerle doğal olur

Yerinde 14
Hareketsiz 81
Morfoloji 3
Morfoloji düşük gibi 4 e normal diyorlar ama bilemedim aşılama yaptırsammı yoksa beklesemmi

Kızlar eşimin değerlerine bakar mısınız covidden sonra bayağı kötü toplam sayı 379 milyondu Ocak ayında bugünkü sonuçlarla napcaz bilmiyorum ☹️ eşiniz için ne gibi takviyeler kullandınız

Eklentiler

• IMG_20210526_201753.webp
    IMG_20210526_201753.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 150
Ben .. morfoliji de baş anomalisi %95 kuyruk %70 boyun %52 ..
bu baş boyun kuyruk anomalisi kaç olması gerekiyor kızlar . eşimin son testinde baş boyun kuyruk % 10 çıktı normal yazana yerde de % 70 yazıyor anlamadım gitti iyimi kötümü bilen biri değerlendirebilir mi

Kızlar 1,5 yıllık evliyim eşim ilkkez geçen ay uğraşlarım sonucu test verdi ve sonuç morfoloji %1 hızlı ileri hareket 0 İleri hareket %21 totalde 49 milyon sperm var ama % 70 hareketsiz yani sonuçları olması gerekenden fazlaca düşük eşinin benzeri sorunları olduğu halde çözüm bulup sonrasında hamile kalan var mı? İleri hızı için havuç suyu içiriyorum akşamları ayrıca proxeed plus aldık ama herkes morfolojinin çok çabuk düzelemiyceğini vs söylüyor napabilirim ? Siz neler yaparak yükseltebildiniz ? Yükseltebildiniz mi ? Yorumlarınızı bekliyorum canlarım.
Üstte görünce yazayım dedim de hamile kalmışsın tebrik ederim 🤗 biz çözüm bulamadık tüp bebek annesi oldum ikizlerim oldu tedavi sonucu 🤲❤️

Bende tüp bebek annesiyim ❤️❤️
Canim eşinin değerleri postta belirttiğin gibi miydi tüp bebek tedavisine başlarken morfoloji 1 ileri hız 0 iken mi tüp bebek tedavisi oldun acaba birde özelde mi devlette mi yaptırdın tüp bebek bizde aynı durumdayız ve çaresiz gibi hissediyorum kendimi aklıma gelen tek şey tüp bebek asılama olarak zaman kaybetmek istemiyorum çok soru sordum ama kusura bakma 😔

Canim eşinin değerleri postta belirttiğin gibi miydi tüp bebek tedavisine başlarken morfoloji 1 ileri hız 0 iken mi tüp bebek tedavisi oldun acaba birde özelde mi devlette mi yaptırdın tüp bebek bizde aynı durumdayız ve çaresiz gibi hissediyorum kendimi aklıma gelen tek şey tüp bebek asılama olarak zaman kaybetmek istemiyorum çok soru sordum ama kusura bakma 😔
Gerçekten bunları ben de merak ediyorum. Ama şunu da söylemek istiyorum kızlar sperm sayısı vitamin kür detox ile gerçekten artırılabiliyo ama biraz zaman alıyo sabırlı olmak lazım gerçekten ve sayı artınca morfloji yüzdesi de artıyo tabi.

Gerçekten bunları ben de merak ediyorum. Ama şunu da söylemek istiyorum kızlar sperm sayısı vitamin kür detox ile gerçekten artırılabiliyo ama biraz zaman alıyo sabırlı olmak lazım gerçekten ve sayı artınca morfloji yüzdesi de artıyo tabi.
Haklısın canım ben bu sabah eşime çakşır suyu içirmek istedim ama çok yoğun kokusu var tadını düşünemiyorum bildiğin vikis gibi eşimin içmesi ile çıkarması bir oldu benim aldığım suyu onun için 3 te bir caksir suyu gerisi su ile karışıp içilmesi gerekiyor fakat olmadı bu şekilde içemiycek eşim nasil kullanabilirim başka bilemedim valla

Haklısın canım ben bu sabah eşime çakşır suyu içirmek istedim ama çok yoğun kokusu var tadını düşünemiyorum bildiğin vikis gibi eşimin içmesi ile çıkarması bir oldu benim aldığım suyu onun için 3 te bir caksir suyu gerisi su ile karışıp içilmesi gerekiyor fakat olmadı bu şekilde içemiycek eşim nasil kullanabilirim başka bilemedim valla
Canm benim eşim çakşır içmedi. Çoban çökerten ve kırık kilit otu birer ay birer ay günde bi bardak çay şeklinde içti

Back
X