eşinin dükkanı olanlar bakar mısınız?

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
kızlar eşim dükkan açtı 5-6 ay oluyor aynı zamanda gündüzleride kendi işinde çalışıyor.market olduğu için eve geç gelmek zorunda kalıyor,bu durum benim canımı sıkıyor.siz olsanız naparsınız? söylenmek istemiyorum sonuçta para kazanıyor bizim için yapıyor bunu .

Maalesef market ve büfe işletenler geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalabiliyor bu durumda yapabilecek bir şey yok ..Ama birlikte çalışabilirsiniz ya da akşam üstleri yanına gidin gece beraber dönersiniz böylelikle evde tek başına kalmazsınız ..Napsın adam memur değil ki 5 te gelsin ekmek parası ...

kızlar eşim dükkan açtı 5-6 ay oluyor aynı zamanda gündüzleride kendi işinde çalışıyor.market olduğu için eve geç gelmek zorunda kalıyor,bu durum benim canımı sıkıyor.siz olsanız naparsınız? söylenmek istemiyorum sonuçta para kazanıyor bizim için yapıyor bunu .

işleri iyi olsun da varsın geç gelsin.
ortada keyfi bir durum yok ama arkadaşın dediği gibi siz gidin yanına.

eşim gündüz başka işte,akşam markette çalışıyor bu adam nasıl dayanıyor bukadar çalışmaya anlamıyorum! söyleyincede sizin için deyip duruo

Dua et bence çalışmayı seven bir eşin var ,en büyük derdin bu olsun .yapacak bir şey yok ..yeni açılmış belki ileri de güvenebileceği bir eleman bulur ona bırakır dükkanı size daha çok vakit ayırır...

Dua et bence çalışmayı seven bir eşin var ,en büyük derdin bu olsun .yapacak bir şey yok ..yeni açılmış belki ileri de güvenebileceği bir eleman bulur ona bırakır dükkanı size daha çok vakit ayırır...
haklısın bisürü erkek var çalışmayan.benimki çok çalışır.üstelil çok hırslı.biz evlenirken işimiz bile yoktu ama 4 senede öyle yol katettik ki.allaha şükür.inşallah dediğin gibi olur

allah şükür işleri iyide.işte biz kadınlar evde durdukça kendimize dert arıyoruz,ilgi hep bize olsun istiyoruz.
evet malesef öyle.
çalışınca çok çalıştı ilgilenmedi
çalışmayınca,çalışmadı eve para getirmedi
çok ilgilenince suç,ilgilenmese suç.
neyse eşinizi bunaltmayın gençken çalışsın

Neye söyleneceksiniz ki? Çalışıp evine ekmek getiriyor adam, üstelik 2 işte birden çalışıyor. Ne yapsın? sizin gönlünüzü hoş tutmak için 1 günü 36 saate mi çıkarsın?

allah şükür işleri iyide.işte biz kadınlar evde durdukça kendimize dert arıyoruz,ilgi hep bize olsun istiyoruz.
siz neden evde duruyorsunuz, çalışın destek olun.. akşam da hepberaber oturursunuz, markete gitmek zorunda kalmaz... yazık adamcagıza da...

Back
X