Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Evet gercekten de öyle, hep vazgecilen taraf oldum ailesine karşı. Onun varlığı benim icin yeterliyken o benim hiç bi tesellime bile geri dönüş yapmadı iyileştiremedim ben onu. Mesela şimdi merak ediyorum sevilmek nasıl bir duygu? Çok ilgili görünüyor ama benim için rahatından hiç ödün vermediğini fark ettim mesela. Ben o konuyu unutmadığımı kendisine söyledim, oda bu şüpheyle yaşanmaz bence de git bosan dedi bana.. ama ben ağzından net bisey duymadan bisey yapmak istemiyorum. Evinde işinde bi insan , söylemez biliyorum ama söylemesi lazım. Bu süreçte de ben hayatıma bakıp yasıyorum günlük muhabbetimiz devam ediyor, o ilgili hala ama ben eskisi gibi değilim.
O ilgili hala diyip,sevilmek nasıl bir duygu merak ediyorum diyorsunuz.Sorun teyzesinin kızını merak etmesi değil,eşinizin sevgisizliğini hissetmeye başlamışsınız.Git boşanda demiş pek fazla düşünmeniz,olayı çözmeniz gerekmiyor bence

Merhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
Kendinizi doldurmayin illa unutamadı diye bir şey yok.Belki bir sebepten vefa duyuyordur ama bunu unutamamaya bağlamanız olmaz.Adamin aklına böyle şeyler sokmayın bence.

Merhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
Vefat eden kadın teyzesinin kızı yani akraba pardonda kimi yaracakti siz atanıp boşanmayı kafasıniza koyduysaniz o ayrı birsey aradan on yıl geçmiş bu ne alaka şimdi birde kadın vefat etmiş ölmüş birinin kıskançlığını mi yapıyorsunuz

Vefat eden kadın teyzesinin kızı yani akraba pardonda kimi yaracakti siz atanıp boşanmayı kafasıniza koyduysaniz o ayrı birsey aradan on yıl geçmiş bu ne alaka şimdi birde kadın vefat etmiş ölmüş birinin kıskançlığını mi yapıyorsunuz
Hayır teyzesinin kızı vefat etmemiş, konu sahibinin eşinin eski nişanlısı teyzesinin kızı, covid olmuş, eşi de annesini arayıp durumunu sormuş. Sorulmaz yani gerek yoktu. Bir insan olarak merak edebilirsin, bu hastalıktan babasını kaybetmişken ama ben olsam kendi anneme sorarım en çok nasılmış diye, karşı tarafa merak ettiğini belli etmeye gerek yok bence.

Hayır teyzesinin kızı vefat etmemiş, konu sahibinin eşinin eski nişanlısı teyzesinin kızı, covid olmuş, eşi de annesini arayıp durumunu sormuş. Sorulmaz yani gerek yoktu. Bir insan olarak merak edebilirsin, bu hastalıktan babasını kaybetmişken ama ben olsam kendi anneme sorarım en çok nasılmış diye, karşı tarafa merak ettiğini belli etmeye gerek yok bence.
Annesi bana eşimin beni sevdiğini kanıtlamaya çabalıyor biliyor musunuz? Böyle böyle ayrıntılar da var tabi. Geçen kayınvalidemlerde denk gelmişler kayınpederim bak özellikle yapılmış bisey yok geçen yılda Batuhan aramış teyzesini. Aklına kötü bisey gelmesin diye özellikle aradı beni konuştu. Bana eşim öncesinde söylemişti eve girmedim onlar bizdeydi demişti

O ilgili hala diyip,sevilmek nasıl bir duygu merak ediyorum diyorsunuz.Sorun teyzesinin kızını merak etmesi değil,eşinizin sevgisizliğini hissetmeye başlamışsınız.Git boşanda demiş pek fazla düşünmeniz,olayı çözmeniz gerekmiyor bence
Öyle bence de bu arama mevzusunu o sıra kapatmıştım ailesinin yanında kalıyorduk ben ise girecektim düzeliriz ondan böyle ilgisiz unutamadı diye bisey yok o bana olanı olduğu gibi söyler dedim, geçen kayınvalidemle karşılaştıklarında babası beni arayıp bak sıkıntılı bisey yok geçtiğimiz yıl da aramış eşin aklına kötü bisey gelmesin kimsenin, tesadüf diye arayıp açıklama yaptı bana. O olay olunca tekrardan ben kafayı yiyecek pozisyona geldim

Yani gurur meseleleri olmus arada. Size yazdim , kendim de yasadigim icin daha once benzerini, bu his cok zor, ozguvenini de bitiren birsey insanin ayni zamanda. Insanin aklina o suphe girdi mi, her sarkida , her filmde, herhangi bir olayda onu mu dusunuyor acaba , o aklina geldi mi acaba diyor. Bununla yasamak cok zor.
Evet aynen aynen bu hisleri yaşıyorum birebir

Evlendiğinizden beri bu evliliği üç kişi olarak yaşamışsınız. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz. Daha 28 yaşındasınız böyle nereye kadar devam edeceksiniz. Sevgisiz çocuksuz değersiz hissettiğiniz bir evliliğe çaba sarf etmeye değer mi?

Bir insan kuzenine nasıl asık olabilir ya hic anlamiyorum.Cocugunuz da yoksa bence bosanin her an aklina acaba kuzeni geliyor mu diye düsünür insan

eşiniz hala teyze kızına mı aşık bunu anlamak zor. ama sizi gözden çıkarmış bence akıl vermiş şüpheyle yaşamak zor boşan o zaman diye. vazgeçilmez değilsiniz yani olsanızda olur olmasanızda. bunu bilerek atın adımlarınızı.

birde genel olarak yazayım burada erken yaşta evlenenlere kızarken kastettiğimiz bu işte. konu sahibesi gibi büyüdükçe yaş alıp olgunlaştıkça hayata olaylara daha farklı bakıp değerlendirmeye başlar insan.

Back
X