senin yasadiklarini birebir yasadim malesef seni en iyi ben anlarim herhalde.Bu oyle normal bi kisaknclik yada özguven eksikligi degil tam tersi ben kendime cok guvenen bi insanimdir am bu konuda bi takinti bi saplanti manyak bisey olusuyo insanin kafasinda yanlis oldugunu bile bile dusunuyosun, esine hatirlatiyosun, kavga cikariyosun....

ve en buyuk zarari evliligine ve kendine veriyosun.sorun o kadinmi guzel benmi yada esinin aldatma potansiyeli olmasi falanda degil gecmisini sindiremiyosun bi sekilde ona dokunmus olmasi senden daha cok birini sevdigini bilmek,onu optumu ,yattimi kalktimi bu sarki acaba onumu hatirlatti...sorular sorular.benim esiminde benden once bi cok iliskisi olmus ama evlendikten sonra sagolsun seninki gibi bi k.valideye sahip oldugum icin ciddi bi terepi uyguladi diyebilirim bana ama kötü yonde.Ne Zaman yanliz kalsak esimin ilk sevgilisini anlatti hep oyle sevdi ,Boyle agladi,suraya gezmeye gitti ayrilinca kendini toparlayamadi resmen psikolojimi mahfetti

onu dinledip gidip ustune bide esimle kavga ettim k.validemin bi gun bilmem nereye gezmeye gittiler diye bahsettigi yer benim icin normal bi sehir olmaktan cikip o kiz olmustu nerdeyse.Herhangi bisey icin oraya gitmemiz gerekse kavga kiyamet

oyle bi duruma geldim ki deliricegimi dusundum gercekten gece uykularim kaciyo olur olmadik deli gibi agliyodum ve esimin belki aklinin ucuna gelmeyken ben onu zorla hatirlatiyodum ona

simdi bu anlattiklarimin yuzde birini bile dusunmuyorum nasil basardim aslinda pek bilmiyorum ama gerceklerle yuzlestim diyebilirim esinle kavga etmeden seni rahatsiz eden seyleri acik acik konusabilirsin .Mesela esimin eski kiz arkadaslarindan biri bizim yasadigimiz ulkede sarkicilik yapiyo dugunlerde falan hatta Album bile cikardi

ve ben o albumu alip esimle dinledim ona parami vericen diye sordu bana:44:ama ben ona para verdim ve dinledim izledim.aslinda sorun esinin o kizi dusunmesi seni aldatmasi falan degil beynin o kizi farki bi sekilde algiliyo esin icin degil senin icin ozel o .beyninde onu normallestirmelisin.surekli ayni seyleri dusunmeyi birak farkli yollar dene .