ay yok ızlemıyım moralımı bozar sımdı. eski aşklara benımde takıntım var psıkopata baglamaının alemı yok sabah sabah![]()
Takıntın varsa izleme derim bende :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok ızlemıyım moralımı bozar sımdı. eski aşklara benımde takıntım var psıkopata baglamaının alemı yok sabah sabah![]()
Takıntın varsa izleme derim bende :)
sonunda eskı sevgılısıne aşık oldugunu mu anlıo:)
Karısını seviyor fakat eski sevgiliye aşk ve tutku ile bağlı. Karısını aldatıyor. Sonunda eski sevgili ölüyor. Karısı ile barışıyor. Çok basit ama en özeti bu :)
Neden bu aşka evliliklerde olmuyor? Aşk sence kavuşamamak mı?
bılmıyorum ama bence aşk kavuştugun olmalı hayatı zorlaştırmaya bayılıyoruz. belkı terkedılmek ımkansız olması erkeklerde bi tutku hıssettırıyordur .. ne aptalca.. genelde aşk tek kişilik derler ıkı kısı de aşk duyuyorsa ne buyuk şans
Evet ne büyük şans. Aşk bencilliktir derler ama ne biliim bir de derler ya aşk tutku şehvet bu duygular neden evliliklerde olmuyor anlamıyorum. Yazık yani. Çok nadirdir bunu duymam hatta bugüne kadar hiç duymadım çevremden kocamla büyük aşk yaşıyoruz diye. Yazık.
ha bıde suna ınanıyorum bazı seyler bıızım ıcın önemını kaybettıkten sonra gerceklesır
seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin. ben de aynı acıyı yaşadım ayrıldığım insanda. eşim değildi ama evlenmek üzere olduğum insandı. benden önce birini çok sevmiş, nişanlanmış ama sonra olmamış ayrılmışlar. hiçbir zaman gerçekten neden ayrıldıklarını kimin kimi bıraktığını tam bilemedim. ama bildiğim şu ki kız da bunu çok sevmiş. o ciğersiz de ayrıldıktan sonra kendini alkole vurmuş derbeder olmuş vs. düşün ki sen bunları kendi ağzından duyuyorsun. ve tıpkı annesi sana demiş ya, oğlum çok sevdi çok istedi diye. onun da annesi bana demişti bizimki çok sevdi ayrıldıktan sonra kaç kilo verdi bir deri bir kemik kaldı diye. benim artık o saatten sonra yüreğime kara bulutlar bir oturdu, bir daha da gitmek bilmediler. sürekli bir kıyas başladı bende. onu nasıl sevdi? ona nasıl sarıldı? ona nasıl içi yandı?beni hiçbir zaman öyle sevmeyecek. bunlarla kendimi tükettim kendimi yedim bitirdim. ama bir konuda haklıymışım. biz ayrıldıktan sonra ne kapıma geldi, ne perişan oldu ne bişey. sadece aklına estiğinde bir iki uyduruk peş para etmez telefon. ayrıldıktan iki hafta sonra facebokuna bir baktım, beynimden vurulmuşa dönmüştüm, en güzel resimlerini koymuş, ilişkisi yok yapmış ilgilendiklerine kadınlar yazmış. o kızdan ayrıldığında bir harabeye dönen insan, benden ayrıldığında yüreği bile titremedi. neyse, kendi konuma çok daldım, kusura bakma. sadece içime çöreklenen acı hiç geçmiyor, paylaşmak istedim..
senin konuna döndüğümde, eşin geçmişte birini sevmiş evet. bu çok insani. ama bunu sana onu hala unutamıyormuşcasına yansıtması çok talihsiz olmuş. sen gerçekten sevildiğini hissediyor musun onun tarafından? geçmişle ilgili yaptığı sözel ifadeleri bir kenara koy. gözünün içine bakmak deyimi vardır ya, bunu hissediyor musun? senin varlığından mutluluk duyduğunu hissediyor musun? eğer gerçekten sevildiğini hissediyorsan, senin varlığına minnet duyuyorsa, bırak onu çok mu sevdi seni az mı bunları unut gitsin. elindeki mutluluktan da olursun.
Karısını seviyor fakat eski sevgiliye aşk ve tutku ile bağlı. Karısını aldatıyor. Sonunda eski sevgili ölüyor. Karısı ile barışıyor. Çok basit ama en özeti bu :)
Neden bu aşka evliliklerde olmuyor? Aşk sence kavuşamamak mı?
ben bir şey dicem ama sizi üzmek istemem bir kadın anlar eşiniz sizi seviyor ama eski kıza aşık olmuş zamanında
aradaki fark bu ve siz bunu anlıyorsunuz aşk ve sevgi
bence kavga etmeden aklınızdaki tüm soruları eşinize sorun yada yazın cevap yazsın (kavga ortamı oluyorsa)
şuda var eşiniz sizi sevmese anlarsınız sizi sevmiş aklınızdaki soru işaretlerinin cevaplarını aldıktan sonra artık unutun geçmişi bu güzel günlerinizi size ve eşinize zehretmeyin insanlar kimlere aşık oluyor unutuyor öyle düşünün
mutlu olmanız dileğiyle
Senin durumunda kötüymüş yazık olmuş.
Ben gözlerine bakınca beni çok sevdiğini görebiliyorum, varlığımdan mutluluk duyduğunu da biliyorum. Yinede bazı şeyleri unutamıyorum. Bir keresinde benden ayrıl demiştim boşanalım demiştim o zaman bana "benim yarama bastın" dedi ve morali bozuldu hem de baya bozuldu yani öyle böyle değil. Ne alaka bu ne demek dedim. Senin yaran mı var ki dedim lafı toparladı yok yani ailesinin evindeydik o zaman tatile gitmiştik. Bu evde bunu demen falan dedi ama ben buna da inanmıyorum hikaye.
Bugün yazdıklarımı okuduysan sana bişi dicem. Normalde moralinin bozuk olması lazım değil mi o kadar kötüydü dün ve bu sabah, az önce aradı benim mail adresim neydi itunes üye olcam diyo. Ne alaka ya. Bence hiç umursamıyor. Umursasa bugün sanal alemlerde dolanmaz.
son yazdığını anlamadım:26:
Dün akşam konu nasıl oraya geldi bilmem ama şaka ile karışık sen benim ruhumu yaraladın dedim. Ne yaptım ki sana diye sordu bende beni rahatsız eden bazı konuları söyledim , zamanında söylediği bazı sözleri lafları ya ben öyle bir şey demedim dedi ya da konuyu geçiştirdi ama sakin konuştu. Bu arada başı ağrıyordu. Uzanıyordum gözlerim falan doldu sonra yanıma geldi yalan yere göz yaşı gökmeni istemiyorum falan dedi bende sana inanmıyorum ben dedim.
Sonra içeri gitti uzanmaya yanına gittim biraz daha konuşmak istedim uyuycam dedi başım ağrıyor dedi ve ağladı hüngür hüngür değil ama gözyaşı döktü, üzüldüm dedi sana inanmıyorum güvenmiyorum demene üzüldüm dedi. neyse uyudu sabah oldu. Sabah arabada beni işe bırakırken tartrıştık, bunaldım ben dedi 3 ay geçiyor aynı konu, 6 ay geçiyor aynı konu. Ya ben seni sevemez miyim? Bu arada sinirlendi bana moralimi bozdu. Böyle işte moralim bozuk biraz. Bugünün geçmesini istiyorum.
Sabah bunu yazmıştım okumuş muydun?
şimdi okudum. bak seni anlıyorum, aynı şeyleri ben de çok yaptım sürekli gündeme getiriyordum. bir süre sonra artık açıklama yapmak çok geriyor karşı tarafı. bak adam da demiş sonunda bunaldım demiş. yapma artık bunu. seni sevdiğini hissediyormuşsun, değer veriyor önemsiyor seni. en önemli kısım bu.eğer buna devam edersen asıl o zaman korktuğun başına gelir, senden soğuyabilir. yazık değil mi ilişkinizi böyle hırpalamana değer mi? bırak elalemin kızı olduğu yerde kalsın. hayatınıza geçmişin hayaletlerinin girmesine izin verme. eşine de sarıl öp, bu akşam ona bir sofra hazırla. adamı bir şaşırtbak nasıl mutlu olcak görceksin:112:
Mi dersin..
Sen evli misin ya da sevgilin var mı?
bekarım. sevgilim yok. olması da zor bu gidişle. eskisini unutamadım hala![]()