Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Sinema tiyatro kültürü yoktur onun. Evlenene kadar koyumuzde kaldi zaten sonra esinin yanina yerlesti. Ama bu sehirde yasamak koyde yasamakla ilgili bi durum degil artik. Zira yasadigi yer dolayısıyla bicok kulturden yoksun kalan insanlar dahi kendini gelistirebiliyo günümüzde. Yaslarimiz yakin oldugu icin surekli kendini bnmle kiyaslama cabasi icerinde oldugunu dusunuyorum. Babasi ona evlenirken beni ornek gosterdi hep o okulunu bitirdi sen yapamadin hemen birini buldun evlendin filan. Oda ailesine bnmle arasinda fark olmadığını hatta durumunun benden iyi oldugunu ispat etmeye calisiyo bence. Ama borca girerek ama kendinden yasamindan gencliginden ödün vererek. Nasil olsa cok uzagiz buraya gelip kimse gormiycek kafama gore sallayabilirim diyerek. Netteki sorundan dolayi iki defa gitti. Özür

Esim teror biro amiri 5 bin tl almiyor
Ustelik ben maasimiz konusu da hicde havanalicak bisey gormuyorum zor yetiyor
Ne havaymis canim
Ciddi olamazsınız. En cokta söylediğinin yalan olduğunu duyunca kızıyorum. Yaaa ben böyle seyler olsun aramizda istemiyorum. Inanin kardes gibiydik evlenmeden once. Esim saygin ve tum ailemiz tarafindan sevilen biri. Onun esini pek onaylamadilar. Bide maddiyat isin icine girince iyice basitlesti is. Inanin cok sevmesem ondan sogudugum icin bu kadar üzülmem

5 değil canım 4 o :) benim eşinden polis daha 5 olduğunu gormedim.. ayrıca bu hava atılacak bi durum değil .. 2 gündür kocamı göremiyorum mesleğin sinir i de çabası ... Aha bayram geliyor onun görev i şimdiden belli. . bunun nesiyle hava atılır ki

Ayni benim kuzenim.

Ustelik bizi ikimizinde kiz kardesi yok diye abla kardes buyuttuler.

O okumadi 20 yasinda evlendi. Yeri geldi esi issiz kaldi agladi ben yaninda oldum teselli ettim dua ettik beraber esi is bulsun diye.

Sonra esi duzgun sabit gelirli bir ise girdi. Eski kazandigina gore bir tik daha fazla kazanmaya basladi.

Gorsen bu basimiza ingiliz kraliyet prensesi kesildi.

Bu arada ben universiteyi bitirdim atandim nisanlandim. Bana ilk dedigi soz "aman muhendisleri de gorduk issiz geziyorlar" sonra esim kurumsal firmada ise girdi sukur ben hic cevap bile vermedim.

Kendisi tam bir abiye kuzu. Beni gorsun hemen baslar suradan su markayi aldim su kadar odedim. Aldigi kurdanin bile fiyatini soylemeden duramaz.

Ben tabi kendisine cevap bile vermiyorum. Bazen anneme soyluyorum anne bunun derdi ne beni her gordugunde ne aldigindan ve fiyatlarindan bahsesiyor gina geldi artik diyorum. Annem de bakma sen ona cahil iste cocukken cok ezik buyudu evlenince ondan oyle oldu diyor.

Teyzem bile dedi herhalde biz bu kizi buyuturken biraz fazla ezdik simdi ne oldum delisi oldu diye.

Bosver alt etmeye calisma. Cevap verme uzak dur. Aslinda o da farkinda herseyin ama iste ezikligini kapatmaya calisiyor.

Mesleğin zorluğu ortada .onun da sağlıklı düşünceler davranışlar icinde bulunamayacağıni düşünüyorum bu yuzden
Hoş görün gitsin ....
Kibir iyi bir sey olsaydı Firavun mumya olmazdı

Akademisyen olduğunuzu söylüyorsunuz ama kuzeninizle yarışıyorsunuz ne garip niye umursuyorsunuz ki....

Sizi kıskandığı için aşağılık kompleksine girmiş, yazık kendini göstermek için çabalayıp duruyor, sizin ona kızmak yerine acımanız lazım, psikolojik olarak nasıl sıkıntıda ki kendini ispatlamaya çalışıyor . Ben böyle insana acırım sadece. Hiç canınızı sıkmaya değmez , siz kendinizi biliyorsunuz zaten

Canim bence hiç bişey yapma. O sahip olamadığı için kompleksinden böyle konuşuyor. Kendini tatmin etmek için. Sen zaten sahipsin bu şartlara ama bende senden aşağı değilim e getiriyor. Ve feci kiskaniyor seni bence

Ne diycem ki kv esim uzerime cok dusuyo diyo mesela. Sana duzgun bi ev bile kuramadilar mi diyim. Olmaz ki
Başımda benimde böyle sorunlu bir kuzen var. Bizim çatıştığımız noktalarda kısmen kesişiyor. Seni anlıyorum çok yıpratıcı ve sinir bozucu bir hal. Böyle hadsizlere bence had bildirilmeli hiç aman boşver diyip psikolojik tahliller yapmak istemiyorum. Babanızın çocuğu değil kaldı ki insan ona bile katlanamıyor...

"Ay canım sen ne güzel kalplisin. Vallahi ben senin yaptığını yapamam. Kvden yalın ayak başı kabak gelin etti bir iğne almadı ama maşaallah gönlün pek zengin. Benim kv bana bunları yapsa arkalarından senin gibi "kızılcık şerbeti" içtim diyemezdim.. Taktirimi kazanıyorsun."diyip gülümseyin.

(Üfleye üfleye ısır hahaha )

Son düzenleme:
Ahahahaha kendi okumamış cahil, kocası da sırf polis diye kendini bir halt sanıyor. Ben olsam her dakika onun cahilliğini yüzüne vururdum. Allah korusun kocası bir gün onu boşayınca ne halt yiyecek acaba? Ne ev kalır ne 5000 TL maaş. En azından sen okuyup öğretmen olmuşsun.
Eşiniz de akademisyenmiş. En azından ev alıp gırtlağınıza kadar borca gireceğinize kirada oturup rahat oturun daha iyi.

O cahil kuzenini ne takma kafana cahil biraz ağır kaçabilir ama çok sinirlendim şu an.

polis eşiyim , peygamber ocağıdır bunun gururu var velhasıl besin zinciririnin son halkası gibiler mübarek şu devirde nesiyle övüneyim

sanki bana kendi çalıştı çabaladı da aldı haa. koca parası yemek için evlenmiş. adam da takmadığına göre :d gül geç :d ya da boz

Bu geldi aklıma :)

Sanırım sizin durum daha iyi ve kuzen matematik bilmiyo 5bini 50falan mı sanıyo bilemedim olsun avutsun kendini

Buarada polisler 3 3,5 alıyo diye biliyorum ama 5bilelim problem değil

Ooo Pammık Premsemsesss polislerde kuyruk olmuş seni bekliyorlar zati

Sana çok hakverdim canım bende de var bundan bir tane beni görünce gelir gider konusu yapmasa şaşarım.İnsan ne kadar takmıcam dese takılıyor.Ben çalışıyorum diye beni ezikliyor.Çalışmak kötü mü anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…