Sinema tiyatro kültürü yoktur onun. Evlenene kadar koyumuzde kaldi zaten sonra esinin yanina yerlesti. Ama bu sehirde yasamak koyde yasamakla ilgili bi durum degil artik. Zira yasadigi yer dolayısıyla bicok kulturden yoksun kalan insanlar dahi kendini gelistirebiliyo günümüzde. Yaslarimiz yakin oldugu icin surekli kendini bnmle kiyaslama cabasi icerinde oldugunu dusunuyorum. Babasi ona evlenirken beni ornek gosterdi hep o okulunu bitirdi sen yapamadin hemen birini buldun evlendin filan. Oda ailesine bnmle arasinda fark olmadığını hatta durumunun benden iyi oldugunu ispat etmeye calisiyo bence. Ama borca girerek ama kendinden yasamindan gencliginden ödün vererek. Nasil olsa cok uzagiz buraya gelip kimse gormiycek kafama gore sallayabilirim diyerek. Netteki sorundan dolayi iki defa gitti. ÖzürKuzeninizle aranizda eğitim farki oldugunun bilincine vararak karar verin bence. Bu fark sadece diplomayla alakali degil kendini gelistirmesiylede alakali. Mesela hic yabanci fimlerden konusuyor musunuz ya da yabanci dizilerden? Muzik, tiyatro falan? Hayatinda esinden baska uğraşı yoksa farkli birseyler anlatmasini beklemek sacma
Ciddi olamazsınız. En cokta söylediğinin yalan olduğunu duyunca kızıyorum. Yaaa ben böyle seyler olsun aramizda istemiyorum. Inanin kardes gibiydik evlenmeden once. Esim saygin ve tum ailemiz tarafindan sevilen biri. Onun esini pek onaylamadilar. Bide maddiyat isin icine girince iyice basitlesti is. Inanin cok sevmesem ondan sogudugum icin bu kadar üzülmemEsim teror biro amiri 5 bin tl almiyor
Ustelik ben maasimiz konusu da hicde havanalicak bisey gormuyorum zor yetiyor
Ne havaymis canim
Akademisyen olduğunuzu söylüyorsunuz ama kuzeninizle yarışıyorsunuzYaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.
Sizi kıskandığı için aşağılık kompleksine girmiş, yazık kendini göstermek için çabalayıp duruyor, sizin ona kızmak yerine acımanız lazım, psikolojik olarak nasıl sıkıntıda ki kendini ispatlamaya çalışıyor . Ben böyle insana acırım sadece. Hiç canınızı sıkmaya değmez , siz kendinizi biliyorsunuz zatenDurumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Canim bence hiç bişey yapma. O sahip olamadığı için kompleksinden böyle konuşuyor. Kendini tatmin etmek için. Sen zaten sahipsin bu şartlara ama bende senden aşağı değilim e getiriyor. Ve feci kiskaniyor seni benceDurumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Başımda benimde böyle sorunlu bir kuzen var. Bizim çatıştığımız noktalarda kısmen kesişiyor. Seni anlıyorum çok yıpratıcı ve sinir bozucu bir hal. Böyle hadsizlere bence had bildirilmeli hiç aman boşver diyip psikolojik tahliller yapmak istemiyorum. Babanızın çocuğu değil kaldı ki insan ona bile katlanamıyor...Ne diycem ki kv esim uzerime cok dusuyo diyo mesela. Sana duzgun bi ev bile kuramadilar mi diyim. Olmaz ki
Ooo Pammık Premsemsesss polislerde kuyruk olmuş seni bekliyorlar zatiOkumamış insan nE güzel ya. Cahiller cidden daha mutlu. Eşim polis olsa yanıma yakıştıramaz utanırdım meslek açısından. Eğitim ve meslek açısından polisler malesef ilke ortalamasına göre başat kalıyor. Polisler de max. 4 bin filan kazanıyor sanıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?