eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

Eşim biz sevgiliyken askere gitti,geldikten sonra da evlenmiştik. Hiçbir değişme olmadı ama dediğiniz tarzda değişim gösterseydi fazla dayanamazdım sanırım
Bilmiyorum bende konuşacağım bakalım. Eğer kendini düzeltirse yardımcı olurum bu aşamada sabrederim . İnşallah düzelir.

Benim eşimde askerdeyken çok can sıkıcı biri olmuştu canım.. Sevgiliydik biz o askerdeyken ve çok kötü günler geçirdim ayrıldık barıştık falan .. askerden gelince düzelmişti sonra benimki.. tabi ben barıştıktan sonra çok sakin kalmaya çalıştım.. ne sinirli davrandım ne de şöylesin böylesin dedim.. yavaş yavaş düzeldi. rahat bırakmanı tavsiye ederim.

Aynen öyle.
Benim eşimde kısa dönem yaptı, geldiğinde daha naif ve hassastı.. Ve yemek seçmemeye başlaması +plus oldu. :)

Aynen yemem dediği ne varsa hüp hüp götürüyordu şoke olmuştum :D Mesele yaptığı bir çok şeyi önemsemiyor ve daha anlayışlıydı. Kişilikle ilgili bence.

V
eşim evliyken 28 yaşında askere gitti kısa dönem yaptı, döndüğünde eskisinden çok daha düşkündü bana (zaten öyleydi ama ayrı kalınca daha bir kıymetli olmuştum sanırım) ama eşimin askerliği çok çok rahattı. abim assubay olarak 12 ay doğuda askerlik yaptı, bambaşka biri olmuştu, soğuk, sevimsiz, sevgilisiyle de ayrılmışlardı askerdeyken.
Valla çıldıracam artık ha. Benim ki niye böyle yapmıyor ya.

Aynen canim aynen.uzme kendinide mumkun oldukca kendine deger ver.sen mutluysan sen huzurluysan onada yansir.herseyi dert etme.gozunde buyutme.bak snra zamanla duzelecektir.Allah'n izniyle.
İnşllah ya. Dua et. İnan çok istiyorum. Mutluyken çok mutluyum. Herşey düzelir inşallah.

Benim eşimde askerdeyken çok can sıkıcı biri olmuştu canım.. Sevgiliydik biz o askerdeyken ve çok kötü günler geçirdim ayrıldık barıştık falan .. askerden gelince düzelmişti sonra benimki.. tabi ben barıştıktan sonra çok sakin kalmaya çalıştım.. ne sinirli davrandım ne de şöylesin böylesin dedim.. yavaş yavaş düzeldi. rahat bırakmanı tavsiye ederim.
Bende böyle ediyorum artık. Ya ben askerde bunun çok sıkıntısı bekledim. Sandım ki gelince çok üstüme düşer helallik ister beni idare ettin falan diye. Dun de kalbimi çok kırdı zaten. Ama bi özür bile dilemedi . İnsan bekliyor ya. O benim için yoldan geçen bi insan değil ki sonucda. Ama bundan sonra ona bırakacağım . Bakalım beni ne kadar istiyor

Bırakın biraz kendine kalsın.. Sivili anlasın. Toparlar kısa zamanda.. Sinirlendiğinde telkin edin sakinleştirmeye bakın.Baktınız düzelecek gibi değil o zaman tavrınızı koyarsınız.

Bırakın biraz kendine kalsın.. Sivili anlasın. Toparlar kısa zamanda.. Sinirlendiğinde telkin edin sakinleştirmeye bakın.Baktınız düzelecek gibi değil o zaman tavrınızı koyarsınız.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama onu çok özlüyorum su an.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama onu çok özlüyorum su an.
Sinirliyken üstüne gitmeniz ilişkinizi daha çok çıkmaza sokabilir.Daha buyuk tartışmalar sizi ayrılıklara sürükleyebilir. O zaman daha çok özlemek durumunda kalabilirsiniz.Böyle düşünüp sakinleşin biraz ...

Sinirliyken üstüne gitmeniz ilişkinizi daha çok çıkmaza sokabilir.Daha buyuk tartışmalar sizi ayrılıklara sürükleyebilir. O zaman daha çok özlemek durumunda kalabilirsiniz.Böyle düşünüp sakinleşin biraz ...
Ama 1 yıla yakındır görüşemiyoruz. İnşllah düzelir herşey ya.

Back
X