eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

askerden döndükten sonra kafa yapıları değişiyor. benimki kısa dönem Manisa'da yaptı ama sorsan feleğin çemberinden geçtim artık olgun bir erkek oldum havalarındaydı :D benim şımarıklıklarıma daha az tahammül eder olmuştu. iyi de oldu. sabret, ona destek ol. olgunlaştığını göster.

Valla canim bosuna sebep arama demekki swni onemsemiyor askerlik zor evet ama o kadar zor bir askerlik gecirseydi sana daha cok duskunlesir ve daha cok baglanirdi senin anlattiklarindan seni cok da umursamadigini anladim niye cekiyirsunki ayril gitsin sizi bu kadar uzen adamlari miye cekiyorsunuz ve tepenize cikariyorsunuz anlamiyorum benim esim kisa donem yapti cok zor bir askerlik dinemi yasadi ve bana asiri derecede duskunlesmisti seven her zaman sever kusura bakma.
Uzun oldu ama

askerden döndükten sonra kafa yapıları değişiyor. benimki kısa dönem Manisa'da yaptı ama sorsan feleğin çemberinden geçtim artık olgun bir erkek oldum havalarındaydı :KK70: benim şımarıklıklarıma daha az tahammül eder olmuştu. iyi de oldu. sabret, ona destek ol. olgunlaştığını göster.
Sabrediyorum zatebm. Ama nereye kadar bilmiyorum. Ya kendine çeki düzen verir yada istemediğini anlarım. Çok üzgünüm yani onun adına.

Askerligini zor bir yerde zor sartlardami yaptiki?
Ama su bi gercek esim askerlikden sonra bana baglandi tam anlmyla. Yani hepsinde farklimi oluyorki ? Belkide orada yasadigi olaylardan pskolijisi bozulms olablr.
Lutfen sende ole hemen ilaca yonelme kendine sahip cikmaya calis. Aslnda bende onceden oleydim snrm zamanla bezmislige ve bazi sikintilara alistim tepki vermyorm artk versemde ugrasamiyorum umarm aranz duzlr.

Askerligini zor bir yerde zor sartlardami yaptiki?
Ama su bi gercek esim askerlikden sonra bana baglandi tam anlmyla. Yani hepsinde farklimi oluyorki ? Belkide orada yasadigi olaylardan pskolijisi bozulms olablr.
Lutfen sende ole hemen ilaca yonelme kendine sahip cikmaya calis. Aslnda bende onceden oleydim snrm zamanla bezmislige ve bazi sikintilara alistim tepki vermyorm artk versemde ugrasamiyorum umarm aranz duzlr.
Yo zor bi yerde yapmadı. Buraya yazılanların çoğu kendisine daha çok bağlandığını demiş . Çok üZüldüm ya. Benimki neden böyle olmadı . Çok değer verdim diye mi.

Ama böyle değildi ki desem bunun huyu bu. Değişmez mi ya. Bazı erkeklerin böyle olduğunu bildiğim için değişti diyorum . Gidemem bu arada . Ailemin bilmemesi lazım .

eşim askerdeyken birden değişti adam gelince düzelir dedim meğersem cicim ay.ı çoktan bitmişte ben farketmemişim eskiden nasılsa şimdide öyle eşim gerçek yüzlerini genelde evlenince gösterir erkek bazıları askerden sonrasını gösterir neden gidemiyorsun hastaneye canım ailen seni tek bi yere yollamazmı

Evet zamanla kalmaz. Zaten en çok korktuğum şey. Yüz yüze konuşamadık. Tl de konuşdum. Tamam dikkat edeceğim diyor biraz zaman sonra yine aynı.
Yüzyüze konuşun bunu mutlaka. Baktınız değişmiyor yol verin.

Zor şartlarda yapmamış okuduğum kadarıyla askerliği bahane edip başka sebeplerden böyle davranıyor olabilir mi?

Bi o yapmadı ya askerlik. Psikolojisi bozulduysa da tedavi olabilir. Askerliğimi yaptım ben herkese bağırıp onları kirabilirim ile ömür geçmez.

ilac hatta sakinleştirici tavsiyesi isteyecek haldeyseniz sevgiliden once dr gidip kendi sağlığınızı onemsemelisiniz ve ayrica ilac tavsiyesi yasak

eşim askerdeyken birden değişti adam gelince düzelir dedim meğersem cicim ay.ı çoktan bitmişte ben farketmemişim eskiden nasılsa şimdide öyle eşim gerçek yüzlerini genelde evlenince gösterir erkek bazıları askerden sonrasını gösterir neden gidemiyorsun hastaneye canım ailen seni tek bi yere yollamazmı
İnşallah bunun ki geçici bi durumdur bilemiyorum . Bi iyi bi kötü.
Eski konularımı okursan anlarsın canım.tek başıma bakkala gitmedim daha.

Yüzyüze konuşun bunu mutlaka. Baktınız değişmiyor yol verin.

Zor şartlarda yapmamış okuduğum kadarıyla askerliği bahane edip başka sebeplerden böyle davranıyor olabilir mi?

Bi o yapmadı ya askerlik. Psikolojisi bozulduysa da tedavi olabilir. Askerliğimi yaptım ben herkese bağırıp onları kirabilirim ile ömür geçmez.
Evet ilk fırsatta konuşacağım. Ama birbirimizi göremiyoruz ondan mı böyle acaba. 1 yıla yaklaştı .gorusmeyeli.

ilac hatta sakinleştirici tavsiyesi isteyecek haldeyseniz sevgiliden once dr gidip kendi sağlığınızı onemsemelisiniz ve ayrica ilac tavsiyesi yasak[/QU
Biliyorum o yüzden özel den istemiştim . Eğer çevrem duzelmezse mecburen gideceğim galiba.

İnşallah bunun ki geçici bi durumdur bilemiyorum . Bi iyi bi kötü.
Eski konularımı okursan anlarsın canım.tek başıma bakkala gitmedim daha.

düzelecek umuduyla bakma derim gerçek yüzünü göstermiş
nasıl alıştırırsan öyle gider

Olur tabi bu da sebep bence. Neden gelmedi yanınıza askerliği bittiğinde?

Yüzyüze bi nabzını ölçün bir an önce.
Ailemden gizli olduğu için rahat görüşemiyoruz. Çoğunlukla da ben istemiyorum. Helal olmadan el ele tutuşmak falan zoruma gidiyor.

Canim benim sozlum sirnakta askerligini yapti 3 yillik iliskimiz varken askere gitti.nrmalde sinirli bi yapisi vardi ve askere gidip gelince helede sirnagij uzerine iyice kendini salmisti.nelerini nelerini yakaladim.sana anlatamam baska bir kiz olsaydi bunlara hic katlanamazdi.katlanmazdida.3 veya 4 gun aramasa aramazdi.arasada 1 dakika zor konusurdu.o derece bozuktu.gorusurduk hersey iyi guzel bakmissin 2 gun snra yine aramiz bozuluyodu.benim pskilojim tamamen alt ust olmustu.snra ben yapamadim yani bu duruma artik dur demem gerekiyordu.resmen surunduruyordu beni hem sevdigini syluyordu hemde surunduruyordu en sonunda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattim oda benim bu hareketlerime katlanamadi tam bi iskence gibiydi onun icin hic sevmedigi hareketleri sergiledim ayrilalim diye.bu defa o benim duzelmem icin herseyi yapmaya calsti ama ben duzelmeyecegimi dile getirdim madem katlanamiyorsun ayrilalim sknti yok benim icin ben atarim 6 yilimi cope yeni bi sayfa acarim.zaten askerden geldin geleli yapmadigini birakmiyosun ben bu duruma alistim.zamanla alisirim sensizlige mutlulugu yakalarim elbet dedim.bana tmm ayrilalim diyodu bakiyodum yine beni ariyodu msj atiyodu ben sensiz yapamiyorum diyodu.hep yaptiklarini yuzune vurdum.duzelecegini soyledi.inanmiyorum diye inkar ettim hep snra bana duzeldigini gosterdi oylelikle baristik.tabiki askerden geldikten snra oturmus bazi kisilik skntilari hala daha var ama gulu seven dikenine katlaniyor.diyecegim o ki.birazcik kendini ondan uzak tut.kendin evden cikamayabilirsin ama annenle cikabilirsin babanla cikabilirsin illa etrafinda birileri vardir.onlarla zaman gecirebilirsin.kendine hobiler bulabilirsin.hayat onun etrafinda donmuyor.o seni seviyorsa zaten seni birakmaz.birak o seni arasin o seni merak etsin...yasin kac bilmiyorum ama hayatta erkeklerden daha onemli seylerde var.psikolojini hayatin guzelliklerini gorerek duzeltmeye calis.ilac da kullanma...

Canim benim sozlum sirnakta askerligini yapti 3 yillik iliskimiz varken askere gitti.nrmalde sinirli bi yapisi vardi ve askere gidip gelince helede sirnagij uzerine iyice kendini salmisti.nelerini nelerini yakaladim.sana anlatamam baska bir kiz olsaydi bunlara hic katlanamazdi.katlanmazdida.3 veya 4 gun aramasa aramazdi.arasada 1 dakika zor konusurdu.o derece bozuktu.gorusurduk hersey iyi guzel bakmissin 2 gun snra yine aramiz bozuluyodu.benim pskilojim tamamen alt ust olmustu.snra ben yapamadim yani bu duruma artik dur demem gerekiyordu.resmen surunduruyordu beni hem sevdigini syluyordu hemde surunduruyordu en sonunda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattim oda benim bu hareketlerime katlanamadi tam bi iskence gibiydi onun icin hic sevmedigi hareketleri sergiledim ayrilalim diye.bu defa o benim duzelmem icin herseyi yapmaya calsti ama ben duzelmeyecegimi dile getirdim madem katlanamiyorsun ayrilalim sknti yok benim icin ben atarim 6 yilimi cope yeni bi sayfa acarim.zaten askerden geldin geleli yapmadigini birakmiyosun ben bu duruma alistim.zamanla alisirim sensizlige mutlulugu yakalarim elbet dedim.bana tmm ayrilalim diyodu bakiyodum yine beni ariyodu msj atiyodu ben sensiz yapamiyorum diyodu.hep yaptiklarini yuzune vurdum.duzelecegini soyledi.inanmiyorum diye inkar ettim hep snra bana duzeldigini gosterdi oylelikle baristik.tabiki askerden geldikten snra oturmus bazi kisilik skntilari hala daha var ama gulu seven dikenine katlaniyor.diyecegim o ki.birazcik kendini ondan uzak tut.kendin evden cikamayabilirsin ama annenle cikabilirsin babanla cikabilirsin illa etrafinda birileri vardir.onlarla zaman gecirebilirsin.kendine hobiler bulabilirsin.hayat onun etrafinda donmuyor.o seni seviyorsa zaten seni birakmaz.birak o seni arasin o seni merak etsin...yasin kac bilmiyorum ama hayatta erkeklerden daha onemli seylerde var.psikolojini hayatin guzelliklerini gorerek duzeltmeye calis.ilac da kullanma...
Yazdığın yazın teşekkür ederim. Benim için uğraşıp yazmışın. Zaten ona çok kırıldım nu zamana kadar onu yalnız bırakmadım. Karşılığım bu olmamalıydı .

Yazdığın yazın teşekkür ederim. Benim için uğraşıp yazmışın. Zaten ona çok kırıldım nu zamana kadar onu yalnız bırakmadım. Karşılığım bu olmamalıydı .
Hayatta karsiligi bu olmamaliydi dedigimiz o kadar cok sey oluyor ki.bu kadar dusunursen kendini yipratmakdan baska bsy yapmazsin herseyi zamana birakmani ve olaylarin cok uzerine gitmemeni tercih ederim.kendin bilirsin ama bu hep byledir sen umursamadigin vakit hersey duzelir.

Back
X