eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

Hayatta karsiligi bu olmamaliydi dedigimiz o kadar cok sey oluyor ki.bu kadar dusunursen kendini yipratmakdan baska bsy yapmazsin herseyi zamana birakmani ve olaylarin cok uzerine gitmemeni tercih ederim.kendin bilirsin ama bu hep byledir sen umursamadigin vakit hersey duzelir.
Doğru söylüyorsun. Zaten su anda akışına bıraktım. Hesap falan sormuyorum. Tripoli falan değilim ama erkek olan o . İsterse ve bana bağlıysa o devam ettirir ilişkiyi .

Eşimle sevgiliydik askere gittiğinde baya iyi böle çok kibar nazik tatlı bi erkekti askerdeki davranışları sonra tabi gelince daha iyi tanıdım sinirli ve çok da nazik olmadığını ama pek de değişmedi belki askerde hiç bi yere gidemediği için o şekilde yani kısıtlanmanın verdiği hisle senle konuşup kendini iyi hissediyordu çıkınca bi rahatlama oldu şimdi de ona göre davranıyor olabilir. Ya da işe adapte olmaya çalışıyordur o yüzden belki başka şeylere yani işe yoğunlaştığı için ilgi gösteremiyordur. Bilirsin erkekler iki işi aynı anda pek beceremez

eşim kolay görülen bir yerde askerlik yaptı,
garnizon dışına çıkmadı bile düşünün.
ama o kadar çok etkilendi ki, şu an askerden döneli 5 yılı geçti, hala etkileri üzerinde.
askerlik hakkında konuşurken sinirleniyor hemen,
tabi ilk döndüğü yılki kadar kötü değil, ama gerçekten de eskisi gibi değil...

Eşimle sevgiliydik askere gittiğinde baya iyi böle çok kibar nazik tatlı bi erkekti askerdeki davranışları sonra tabi gelince daha iyi tanıdım sinirli ve çok da nazik olmadığını ama pek de değişmedi belki askerde hiç bi yere gidemediği için o şekilde yani kısıtlanmanın verdiği hisle senle konuşup kendini iyi hissediyordu çıkınca bi rahatlama oldu şimdi de ona göre davranıyor olabilir. Ya da işe adapte olmaya çalışıyordur o yüzden belki başka şeylere yani işe yoğunlaştığı için ilgi gösteremiyordur. Bilirsin erkekler iki işi aynı anda pek beceremez
Umarım ikinci seçenekten dolayı ilgilenmiyordur. Umarım kendine çeki düzen verir. Hayır yani askerden gelince daha çok bağlanan erkek nasıl oluyor ya. Bunları duydukça daha çok üzülüyorum.

Mimi
eşim kolay görülen bir yerde askerlik yaptı,
garnizon dışına çıkmadı bile düşünün.
ama o kadar çok etkilendi ki, şu an askerden döneli 5 yılı geçti, hala etkileri üzerinde.
askerlik hakkında konuşurken sinirleniyor hemen,
tabi ilk döndüğü yılki kadar kötü değil, ama gerçekten de eskisi gibi değil...[/
kimisi de hemen eski haline geliyor değil mi ? Bir kaç ay sürüyor yani. Peki siz ne yaptınız da ilk yıl ki gibi olmadı?

E elmas gzl ilk bir yıl sürekli asker anısı dinledim diyebilirim, faciaydı :)
adamın duruşu bakışı değişmişti resmen.
eşim biraz geç askere gitti, 25 yaşında, kolay bir askerlik olmasına rağmen dediğim gibi insanca muamele görmemeyi kaldıramadı. hiç bir emri sorgulamayacaksın, onca yıl aldığım eğitimi hesaba katmadan amirin ne diyorsa onu yapacaksın, resmen irademizi kırdılar diyordu.

Kimisi hemen eski haline dönüyor evet,
belki askerliğe farklı bir anlam yüklemiştir, belki de askerliği süresince daha anlamlı işlerin içerisinde olmuştur. o zaman hem gururla döner, hem de eski hayatına devam edebilir.

Umarım ikinci seçenekten dolayı ilgilenmiyordur. Umarım kendine çeki düzen verir. Hayır yani askerden gelince daha çok bağlanan erkek nasıl oluyor ya. Bunları duydukça daha çok üzülüyorum.

Genel erkekleri düşünürsek şimdi askere gidiyo orda hiç kız yok adam napar elinde olanı tutmak için kırk takla atar daha çok ilgi alaka gösterir.
Ama bu bütün erkekler için geçerli değil bnm eşim böle değildi mesela. Sizin içinde aynısı bu olmayabilir üzülmeyin. İşe yoğunlaştığı içindir. Benim eşim mesela iş düşünürken ya da işleri kötü gittiği zmn ya D morali bozuk olunca hiç bnmle ilgilenmez hatta uzak dur bnmle biraz konuşma der

E elmas gzl ilk bir yıl sürekli asker anısı dinledim diyebilirim, faciaydı :)
adamın duruşu bakışı değişmişti resmen.
eşim biraz geç askere gitti, 25 yaşında, kolay bir askerlik olmasına rağmen dediğim gibi insanca muamele görmemeyi kaldıramadı. hiç bir emri sorgulamayacaksın, onca yıl aldığım eğitimi hesaba katmadan amirin ne diyorsa onu yapacaksın, resmen irademizi kırdılar diyordu.

Kimisi hemen eski haline dönüyor evet,
belki askerliğe farklı bir anlam yüklemiştir, belki de askerliği süresince daha anlamlı işlerin içerisinde olmuştur. o zaman hem gururla döner, hem de eski hayatına devam edebilir.
Valla buda zorda değildi. Doğuda değildi. Bilmiyorum orda da bunun çok tavrını çektim. Belki yuz yüze görüştükten sonra değişir düzelir herşey. Ki inşallah öyle olur.

Kızlar zaten aile sıkıntım hic bitmiyor . Artık gerçekten iyi değilim.
Sevgilim askerden geldi. 1 aya yaklaştı. Memleketinde şimdi.
Ama çok değişti ya. Herşeye sinirlenir oldu. Benimle ilgilenmez oldu.
Önceden sevdiğim bu değildi ya.
Ve benim dengem alt-üst oldu iyice. İki dakika önce iyiysem iki dakka sonra tadim kalmıyor.
Değiştin böyle değildin falan konuşuyorum. Çünkü onu seviyorum

Ama o inkar ediyor değişmedim şöyle böyle.
Hayır kiskanmasina çok kıskanıyor. İyiyken iyiyiz ama çok çabuk sinirleniyor, ağzından çıkana bakmıyor.
Gece falan da 1 -2 kez bağırmış uyurken .

İnanın anlamaya çalışıyorum. Onunda çok işi oluyor. İyiyken diyor ki bizim geleceğimiz için uğraşıyorum para lazim. İyide ben bundan önce sevgi istiyorum ilgi istiyorum çok mu.

Bu arada bende iyi değilim kızlar ailemden dolayı sevgilimin bu halinden dolayı. Gülerken ağlıyorum, bunalıyorum sinirleniyorum . Bugün daha yeni sinir krizi geçirdim. Kapıyı kırdım. Bana hafif bi sakinleştirici ilaç önerebilir misiniz. Reklam olursa özelden de yazabilirsiniz.
İnanın bu zamana kadar çok yaninda oldum. Herkezden çok düşündüm. Onunla mutlu olmak istiyorum .
Sizce ne yapabilrim. Sizde başınızdan geçtiyse nasıl atlattınız anlatır mısınız?
ilaç öneremem
kimse için hayatı kaçırmaya değmez derim
günde iki fincan melisa çayı öneririm güzel gevşetir.

Genel erkekleri düşünürsek şimdi askere gidiyo orda hiç kız yok adam napar elinde olanı tutmak için kırk takla atar daha çok ilgi alaka gösterir.
Ama bu bütün erkekler için geçerli değil bnm eşim böle değildi mesela. Sizin içinde aynısı bu olmayabilir üzülmeyin. İşe yoğunlaştığı içindir. Benim eşim mesela iş düşünürken ya da işleri kötü gittiği zmn ya D morali bozuk olunca hiç bnmle ilgilenmez hatta uzak dur bnmle biraz konuşma der
Yok orda da elinde tutmak için öyle bi çabalamadı. Simdi de yoğun olduğundan öyle galiba. Sıkıntısı anlatır Allah var. Ben de anlatırım saklamam bisey. Ama inşllah kendine gelir. Son kez konuşacağım.

Eşim biz sevgiliyken askere gitti,geldikten sonra da evlenmiştik. Hiçbir değişme olmadı ama dediğiniz tarzda değişim gösterseydi fazla dayanamazdım sanırım

Melisa çayı sakinlestirir mi ?.
Bide ne zaman içebilirim?
melisa çayı sakinleştirir aktardan yapraklı olanlardan al
bir kupa kaynamış suyun içine iki üç yaprak at 5 dk bekle iç..
günde iki fincanı geçirme istediğin zaman iç ..daha çok rahatlamak istediğinde iç.

eşim evliyken 28 yaşında askere gitti kısa dönem yaptı, döndüğünde eskisinden çok daha düşkündü bana (zaten öyleydi ama ayrı kalınca daha bir kıymetli olmuştum sanırım) ama eşimin askerliği çok çok rahattı. abim assubay olarak 12 ay doğuda askerlik yaptı, bambaşka biri olmuştu, soğuk, sevimsiz, sevgilisiyle de ayrılmışlardı askerdeyken.

Doğru söylüyorsun. Zaten su anda akışına bıraktım. Hesap falan sormuyorum. Tripoli falan değilim ama erkek olan o . İsterse ve bana bağlıysa o devam ettirir ilişkiyi .
Aynen canim aynen.uzme kendinide mumkun oldukca kendine deger ver.sen mutluysan sen huzurluysan onada yansir.herseyi dert etme.gozunde buyutme.bak snra zamanla duzelecektir.Allah'n izniyle.

Back
X