Eşinin söyledikleri aklına takılmış

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bu konu benim değil arkadaşım adına açıyorum eşiyle eskilerden konuşurken arkadaşım, eşinin söylediklerine kırılmış ne demek istiyor yani böyle konuşunca dedi bence kötü birşey ima etmemiş dedim ama birde burda sizlere sormamı istedi arkadaşım eşini çok sevdi onun peşinde koştu aylarca eşi ona Bn sana layık değilim kendine göre birini bul benimle üzülürsün falan demişti çünkü o zaman başkasınla görüşüyordu eşi yinede gurur yapmayıp peşine düştü daha sonra eşi çıktıgı kızla sürekli kavga etmesi ve kızın onu aldatmasıyla son buldu ilişki birkaç ay geçinceye 1 senedir arkadaşımla çıkmaya başladı arkadaşıma sana hergün biraz daha aşık oluyorum seni çok seviyorum diye konuşuyormuş ilgili biriside ama eskilerden söz ederken o kadar tersledim seni, sana söylediğim lafları Baska kıza söyleseydim yüzüme bakmazdı demiş arkadaşım kırılmış, gözleri dolmuş eşide ama iyiki vazgeçmemişsinden benden vazgeçseydin şimdi karım olmucaktın demiş sarılmış tatlıya bağlanmış yani ama yinede arkadaşım aklında soru ifadesi kalmış acaba beni ne yaparsan yapıyım o benden vazgeçemez gözünle mi bakıyor bana, zor kadın olmadım diye değersiz miyim bu yönden diye düşünüyor 3 ay önce resmi nikahla kıyıldı yaza düğünü olucak.

Birincisi kesin zaten kız aldatmıştır arkadaşının eşini o yüzden ayrılmışlardır. Erkeklerin genel huyu ya yani biten ilişkideki kadin tüh kaka, yeni baslayan iliskideki kadin "ya sen nerden ciktin böyle karşıma canım benim yeaaa" oluyor.😃ikincisi ise arkadaşın niye alınıyor ki bunlar vakti zamanında yapmış olduğu şeyler gururu şimdi mi kıymete binmiş ben anlamadım. Neyse Inşallah mutlu olur arkadaşın 😊

Son düzenleme:
Birincisi kesin zaten kız aldatmıştır arkadaşının eşini 😃 ikincisi ise niye alınıyor ki bunlar vakti zamanında yapmış olduğu şeyler gururu şimdi mi kıymete binmiş ben anlamadım. Inşallah mutlu olur arkadaşın 😊
İnşallah tesekkur ederiz. yok gerçekten kız aldatmış bizde o zamanlar ortak bi arkadaşımızdan duymuştuk mesajları görmüş telefonunda kızın.

Sevgili olan adamın peşinde koşarken hiç durup dusunmemis mi? Bence burada daha çok kirilacak şey duyar. Arkadaşın bu kadar naif kırılgan ama gönlü başkasında olan adamın peşinde bile isteye Kosmus. Bunun adı aldatma değil mi?

Ayrıca eşine kırılmakta haklı değil.adam usulunce söylemiş. Burada söylemek istemem.ban yemeye değmez.

Olumsuz bi şey göremedim ben. Bizde eşimle sevgiliyken hep kavga ederdik. Şimdi birbirimize diyoruz o kadar kavgaya iyi ayrılmamışız yoksa evlenemezdik. İyiki de ayrılmamışız vs diye.
arkadaşınız alınmasın 😉

Bu konu benim değil arkadaşım adına açıyorum eşiyle eskilerden konuşurken arkadaşım, eşinin söylediklerine kırılmış ne demek istiyor yani böyle konuşunca dedi bence kötü birşey ima etmemiş dedim ama birde burda sizlere sormamı istedi arkadaşım eşini çok sevdi onun peşinde koştu aylarca eşi ona Bn sana layık değilim kendine göre birini bul benimle üzülürsün falan demişti çünkü o zaman başkasınla görüşüyordu eşi yinede gurur yapmayıp peşine düştü daha sonra eşi çıktıgı kızla sürekli kavga etmesi ve kızın onu aldatmasıyla son buldu ilişki birkaç ay geçinceye 1 senedir arkadaşımla çıkmaya başladı arkadaşıma sana hergün biraz daha aşık oluyorum seni çok seviyorum diye konuşuyormuş ilgili biriside ama eskilerden söz ederken o kadar tersledim seni, sana söylediğim lafları Baska kıza söyleseydim yüzüme bakmazdı demiş arkadaşım kırılmış, gözleri dolmuş eşide ama iyiki vazgeçmemişsinden benden vazgeçseydin şimdi karım olmucaktın demiş sarılmış tatlıya bağlanmış yani ama yinede arkadaşım aklında soru ifadesi kalmış acaba beni ne yaparsan yapıyım o benden vazgeçemez gözünle mi bakıyor bana, zor kadın olmadım diye değersiz miyim bu yönden diye düşünüyor 3 ay önce resmi nikahla kıyıldı yaza düğünü olucak.
Anladığım kadarıyla arkadaşınız yaptıklarını yaparken de pek içine sinmeden yapmış olacak ki yıllar sonra sonu tatlıya bağlanan bir sohbette dahi gündeme getirilmesine kırılmış. Gurur ya da gurursuzluk yoruma açık, yapmış mı yapmış, arkasında dursun, kendilerine yeni bir tanışma hikayesi yazamayacaklarına göre alınmasın gücenmesin boş yere bence.

Daha önce arkadaşım eşiyle sevgiliydi zaten ama bir sebepten ayrıldılar o sürede adam baskasını bulunca Bn onu kimseye yar etmem dedi peşinden koştu olmadı tam ümitsizliğe düştü vazgeçti derken onlar kendiliğinden ayrılmış adam diğer kızla cıkarken arada arkadaşımada msj atıp hal hatır soruyormuş bilemiyorum 🤷🏻.

Sevgilisi olan birinin peşinden koşup , ayrılmasını beklemek mi ...
"Allah'ım Nasip Etme"lik bir konu daha ...

Back
X