- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Bu konu benim değil arkadaşım adına açıyorum eşiyle eskilerden konuşurken arkadaşım, eşinin söylediklerine kırılmış ne demek istiyor yani böyle konuşunca dedi bence kötü birşey ima etmemiş dedim ama birde burda sizlere sormamı istedi arkadaşım eşini çok sevdi onun peşinde koştu aylarca eşi ona Bn sana layık değilim kendine göre birini bul benimle üzülürsün falan demişti çünkü o zaman başkasınla görüşüyordu eşi yinede gurur yapmayıp peşine düştü daha sonra eşi çıktıgı kızla sürekli kavga etmesi ve kızın onu aldatmasıyla son buldu ilişki birkaç ay geçinceye 1 senedir arkadaşımla çıkmaya başladı arkadaşıma sana hergün biraz daha aşık oluyorum seni çok seviyorum diye konuşuyormuş ilgili biriside ama eskilerden söz ederken o kadar tersledim seni, sana söylediğim lafları Baska kıza söyleseydim yüzüme bakmazdı demiş arkadaşım kırılmış, gözleri dolmuş eşide ama iyiki vazgeçmemişsinden benden vazgeçseydin şimdi karım olmucaktın demiş sarılmış tatlıya bağlanmış yani ama yinede arkadaşım aklında soru ifadesi kalmış acaba beni ne yaparsan yapıyım o benden vazgeçemez gözünle mi bakıyor bana, zor kadın olmadım diye değersiz miyim bu yönden diye düşünüyor 3 ay önce resmi nikahla kıyıldı yaza düğünü olucak.