- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
hazelcim eşimde kabullenmiyo.tıbbi olarak yüzde 22 kabul edilebilir diyo tahlil kağıdında.ben de anlamadım niye bu kadar kötü karşıladı. bizim varikosel ameliyatı,proxeed,trental,virigen( yanlış hatırlıyor olabilirim ismini) vs hiç değiştirmedi.ona dayanarak böyle olumsuz düşünmüş olabilir.inan ümit bağladığımız her ilaç ve operasyon sonrası yıkıldık.sağlıklı düşünemez oldum.kim ne dese ona inanıyorum.
bu ilaç proxeed falan mı.biz o ve virigen ,trental vb ilaçları kullandık.hiç biri zerre kadar etkilemedi ne hareketli spermi ne de morfolojiyi.kafam çok karıştı sen öyle söyleyince.ilaç isimlerini yazabilir misin .doktoruma sorayım.sizde durum neydi.morfoloji %1 hareketlilik % 0,sperm sayısı 63 mlyn bizde.
selam kızlar bu benim belki de bu sayfada son günüm .artık tüp bebek sayfasına geçiyorum.bizde de morflj yüzde 1di .denemediğimiz ilaç ameliyat vs kalmadı.dna hasar testi yüzde 22 çıktı.artık tüp bebek yapmaktan başka çaremiz kalmadı.doktorumuz aşılama bile yapmam dedi.ankara genart ile görüştük. o hastanede devlet güvencesi ile özel arası çok az fark ediyo.(yaklaşık 300-400)üstelik devlet kesin aşılama istiyo.düşünsenize sırf rapor alırken hastaneye 400 ödüyosun. tekrardan rahim filmi vs falan da çektirmemiz gerekecek tabi . biz de büyük ihtimalle oraya başlıycaz.
sözün kısası eğer fazla sabrınız ve maddi gücünüz kalmadıysa şu dna hasar testini yaptırın da artık ne olacaksa olsun.düşündükçe sinir oluyorum .o kadar çok doktora gittik ki çevre baskısı yüzünden bize sizinnormal yolla kesin çocuğunuz diyenler oldu.hepsi boşa ümit verdi.aman kızlar.önleminizi önceden alın.ben 3 yılımı heba ettim boşuna.ilk gittiğim doktoru dinleyip tüp bebek yaptırmadım.
bu ilaç proxeed falan mı.biz o ve virigen ,trental vb ilaçları kullandık.hiç biri zerre kadar etkilemedi ne hareketli spermi ne de morfolojiyi.kafam çok karıştı sen öyle söyleyince.ilaç isimlerini yazabilir misin .doktoruma sorayım.sizde durum neydi.morfoloji %1 hareketlilik % 0,sperm sayısı 63 mlyn bizde.
kızlar dna hasar testımız cıktı.sonuc % 29 cıktı.amelıyat oncesı 42 idi.35 in altına ınmesıne cok sevındım.en azındN Allahın ıznıyle mıkroda sansımız olacak.cok sevınclıyım.ınsallah bebegımde gelır en yakın zamanda
hazelcim sonucunuzu merak edip girdim topiğe
değerinizin güzel çıkmasına sevindim
%35in altında olması gerçekten iyiymiş
bunula alakalı neler kullandınız ilaç kür vs
inşallah tedavinizde de yüzünüz güler
biz bir türlü yaptıramadık hep bir engel çıkıyor,çok kötü sonuç alacağızda rabbim erteliyormu diye
böyle dşünüp saçmalıyorum bazen
Hazel sonucunuz gayet iyi. tebrik ederim. Hayırlısıyla bebeğin de gelir inşallah...
bizde bugün verdik sperm dna hasar testi için ama 1 ay sonra çıkacakmış bukadar geçmi çıkıyor yaaaaa?
hayır canım yaa ozel laboratuarda yaptrdysan 2-3 gunde cıkıyor.senın dedıgın kromozom testı falan mı.kandan degıl ama,sperme bakacaklar yani,Allah allahh 1 ay cok gec.nerde yaptrdınız pekı.
bii kaan hoca gönderdi ibni sina hasatanesi morfoloji bölümünde yapılacakmış ayrıntılı bakılacakmış eşim ilk önce cebecideki ankara hastanesinde verdi spermi orada bir çalışıldı sonra kan da alındı eşimden ikisinide alıp ibni sinaya götürdü oradan öyle demişler spermin dnasına bakılacak diye biliyorum
canım kanda belkı kromozomlara bakılacak genetık problem var mı dıye.o bır ayı buluyor ama sperm dna sı 1 ay olmaz.1 ayda neye bakacaklarkı.mıkroskopla bakıyorlar bıkac ıslem uygulayıp.ama sıra falan varsa ondan demıslerdır yada kan sonucuyla bırlıkte vereceklerdır ondan oyle demıslerdır 1 ay sonra dıye.hayırlısı olsun.sızde problem ne ,ne kadar suredır ugrasıyorsunuz.Rabbim tum ısteyenlere en kısa zamanda versın saglıklı ve hayırlı evlatlar.Amin.
biz şimdiye kadar bizde sorun yok diye biliyorduk ilk aşılamamı 2006 da yaptırmıştım ondan bir kızım var tekrar çocuk istedik tekrar denedik olmayınca 3 aşılama daha yaptırdım olmadı bende tüp bebek merkezine gittim orada yapılan testte hareket ve morffoloji bozukluğu var dediler bizde kaan hocayı bulduk o bakmak istedi tam sorun nedir diye ilk yapılan testte sayı hareket sorunu çıkmadı oda dnasına bakmak istedi inşallah sonucumuz iyi gelir çünü bunlar tüp bebek şansınıda çok etkiliyor sizin problem nedir acaba?
mrhaba arkamahalle nasılsın canmım.ne yaptınız test yaptrdınızmı.nasıl cıktı sonuclar umarım daha ıyıdır .benımde esım 2 hafta once nolvadex kullanmaya basladı.degerlerı yukseltıyormu gercekten.pekı DNA hasarı nasıl cıktı canım
Hazel sonucunuz gayet iyi. tebrik ederim. Hayırlısıyla bebeğin de gelir inşallah...
selam canim sukur kavusturana bi sorun vardi giremiyordumkk ya
evet okudum ben senin mesajini ve cok sevindim duzelmis sukur yani tedavi olabileceksin ve sansin da yukseldi
canim esiminde bu hafta belli oldu tekrar test yaptirdik
dr yine umut verici konusmadi yuzde kac kiriklik var diyoruz sperm sayisi az oldugu icin rapor yapamadik diyor sperm sayisi toplamda 2 milyon boyle birsey varmi cok merak ediyorum sizin kacti sayiniz canim ve bizde sonucu almak icin 3 hafta bekledik baska nelere bakiyorlar bilmiyorum
ama sonuc olarak dr pek umut verici konusmadi ve umutsuzda degilsiniz yine deneyebilirsiniz dedi bizde ok dedik en kisa surede denemeyi dusnuyoruz yani haftaya arayip yer alicaz
siz ne zaman denmeyi dusunuyorsunuz
evet benim esimde nolvadex vermisti dr normalde bu ise yarar dna kirikliginda ama sizde yaramadi dedi bize pek anlamadim dogrusu hayirlisi yuzde 10 da olsa denemeye karar verdik biz
allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?