- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
ceymi degerınız gayet ıyı hıc canını sıkma.zaten sınır 15 ,sızınde ona gre cok yuksek degıl.mıkroda sansınız var ki.nolvadex klomenle aynı degerde bır ılac.ıkısıde fsh yukseltmeye yardımcı.yani dr.lar fsh tedavısı uygulayarak dna hasarını dusurmeye calısıyorlar.hıc panıge kapılma gayet ıyı sonuc.bz 42 den sonra 29 a bıle sukrettık.sızınkı cok cok ıyı.
ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım kaan hoca biraz bekleyin dedi eşimin 1 ay önce fsh 2.83 tü şimdi 5.25 olmuş klomene devam dedi fsh kaç yapmaya çalışyor olabilir sizin fsh kaçtı canım sen şimdi tüp bebek yaptırıyrsun değilmi canım durum nedir?
esımın fsh 1.5 ay once 2.79 du.1.5 aydır nolvadex kullanıyor ama daha fsh testı yaptrmadık bız.4 ay kullan test yaptr dedı dr. bıze.
hayır canım ben tupbebek yaptrmıyorum suan.mayıs yada hazıranda baslıycam tupbebege.hayırlısı inşallah...
bizi 1 ay sonra tekrar çağırdı aylık periyodlarla bakacağım dedi
selam canim
oncelikle gecmis olsun hazelin de dedigi gibi bence kiriklik olsa bile bu bebgin olmaycak anlamina gelmiyor tabi ki hersey allahtan o ol derse olur
ama bizim gibi 100 e yakin olanlardan iyidir galiba
insallah ilac tedavisi ile duzelir
merhaba arkadaslar fatma84 adlı arkadasımız % 49 dna hasaryla normal yoldan hamıle kaldı.masallah dıyorum ve saglıkla bebegını kucagına alması ıcın dua edıyorum.bu bıze umut olsun.bu arada 4 negatıf tupbebek denemesınden sonra normal yolla olmus.ınsallah bızde en kısa zamanda hamıle kalırız.ben mayısta tupbebege baslıyorum Allahın ıznıyle.Rabbim bızım de yuzumuzu guldursun AMİN.
Hazel, fatma84 arkadaşımızın hamileliğine çok sevindim. gerçekten de bu bize umut oldu. bizimde onun durumuna yakın dna hasarı %50 bizim. 4 kez olumsuz tüp bebek denemem var. gerçekten umudum arttı. Rabbim çoookkk büyük. Allahım inşallah bu mübarek Cuma gecesinin yüzüsuyu hürmetine bizlere ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip eder. Aminnnn.
hazel canim cok umutluydun hic umudunu kaybetmedin ve rabbin dualarini kabul etti sende bebgine kavustun darisi bizim basimiza sag salim kucagina alirsin insallah
hazel 82 merhaba, ben de forumu okuyordum
hamilesin, bu çok güzel bi haber. benim eşimin de morfoloji %1 çıktı bugünde dfı sonucunu aldık normal %25 hasarlı da %75 çıkmış. çok moralim bozuldu. kaan hocanın hastası. morfolojisi %10 çıkmış. ankara üni. de kaan hoca yaptırdı testi. siz nasıl bir tedavi süreci izlediniz. mikro enjeksiyon mu yapıldı. nerde yaptıdınız cevaplarsan çok sevinirim. allah sağlıklı evlat nasip etsin size de.
merhaba arkadaşım,bizimdeDNA HASAR TESTİNDE hasar oranı %84 çıktı bizim morfolojimiz 0......hiç canını sıkma bizde ilk aldığımızda sonucu 1 hafta şoku atlatamadık..hazelde bende doğal yoldan hamile kaldık.
morfolojinin 10 olması çok güzel.......25 tane içi güzel,10 tanede dışı güzel sperminiz var daha ne olsun sğerm sayınızla orantıla süper bir rakam
çok teşekkür ederim çok sağol o sayfadan o sayfaya geçiyorum. bişey bulabilir miyim diye. bir tek sen cevap yazdın. sen kaç aylık hamilesin? biz şuanda keçiboynuzu kürü/ evicap e vitamini/ folik asit(yen başladık)/ omega 3/ iğne tedavisi /proxeed plus kullanıyoruz. fındık badem ve ısırgan otu da arasıra, bal polen onu kullanmadık.
sagol canım.aslında ben pek umutlu degıldım helede dogal yoldan ama Rabbim cok buyuk işte.inşallah sızlerede nasıp eder en yakın zamanda.bence hıc dna hasarına takılmayın cunku bak bende fatma84 adlı arkadasta hamıle kaldık.sadece tedavıyle.esın nolvadexe devam etsın .tabı dr. unuzla gorusun.esım nolvadexı 3 ay kullandı.bırde yanında proxeed plus,evıcap e vıtamını ve omega 3.
deneyın.zararı yok.ve sende tum tetkıklerını yaptrdınmı.hıstereskopı falan.eger sendede sorun yoksa gelır bebegın ama esın mutlaka tedavı olsun.esınde fsh sorunu yoktu hatrladııgm kadaryla degılmı.kac bılmıyorum ama nolvadexle bıraz dengelenır ve spermler fazla cıkabılır.hem 3 ayda bır fark olmadı dıye hıc olmıycak demek degıl.belkı sıze daha gec etkı edecektı.bıraktınızmı bılmıyorum ama bı sure daha kullansaydı esın dr. kontrolunde.ben hamıle kaldıgım ay karanfıl cıgnedım hergun ve hurma cok yemıstım hergun yedım 3-4 tane.bılmıyorum ıyı gelmısmıdır.ama paylasmak ıstedım.umarım sızınde guzel haberlerınızı burdan goruruz.
merhaba arkadaşım,bizimdeDNA HASAR TESTİNDE hasar oranı %84 çıktı bizim morfolojimiz 0......hiç canını sıkma bizde ilk aldığımızda sonucu 1 hafta şoku atlatamadık..hazelde bende doğal yoldan hamile kaldık.
morfolojinin 10 olması çok güzel.......25 tane içi güzel,10 tanede dışı güzel sperminiz var daha ne olsun sğerm sayınızla orantıla süper bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?