- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi EU3
-
yok yok yükselmişlerdır artık canısım kecı boynuzu falan yedırdınmı valla benım adam nerdeyse benı görünce kacacak o derece yanı jeyyar
1 çubuk şeklinde KEÇİBOYNUZU
göz kararlı BADEM
göz kararı CEVİZZ
göz kararı FINDIKKK
2 Yemek kaşığı BALL
1 TANE HAM MUZ YANİ YEŞİL OLUCAK KABUĞU nedenini bilmiyorum bana anlatan böyle anlattı.Marketlerde var yelil kabuklullarını seçersin sırnaşık şey
İLK ÖNCE KAÇİBOYNUZUNU BIÇAKLA KÜÇÜK KÜÇÜK KIYMIK HALİNDE KESTİM ,ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTTIM SONRA ROBOTA ATIP İYİCE İNCE ŞEKİLDE KIYDIM .SONRA İÇİNE BADEM,FINDIK,CEVİZLERİDE ATIP KIYDIM .SONRA BU KARIŞIMI BİR KASEYE DÖKÜP.İÇİNE İNCE DOĞRANMIŞ MUZ DİLİMLERİ ATILIR VE BALDA EKLENİP İYİCE KARIŞTIRILIR.
canım bıtanem allah razı olsun aldım tarıfı hemen uygulayacagım a.s.
ibrahim tatlısesden neden parçası:)
balsuratım neden?
bu yazdıklarımın bu konularla hiç bir alakası yokdur bilgilerinize:)
nedenmi işte öyle:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
balsuratcim sanirim senin esinde sperm azligi ve hareketsizligi var herkeste ise yaradi bu keciboynuzu sizde yaramadimi???artis yokmu sayi ve hareketlilikte??
Canım ben ilaç kullandığım için 5 ay korundum .Mart aYINDA KORUNMAYI BIRAKTIM BU AY 3.AYIM DENEMELERE daha önceden keçiboynuzu vermemiştim eşime bilmiyordum .Ama 4 aydır veriyorum düzenli olmasada
evet sayıda sorun yokta ileri harekette sorun var .dr tahlillerinde keçiboynuzumu işe yaradı bilmiyorum 45mılyondan ,61 mılyona çıktı.önümüzdeki ay bakalım tahlilde ne çıkar.
galiba faydası oldu ama hareket aynı bekleyecez bakalım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?