Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok yok yükselmişlerdır artık canısım kecı boynuzu falan yedırdınmı valla benım adam nerdeyse benı görünce kacacak o derece yanı jeyyar

yok yok yükselmişlerdır artık canısım kecı boynuzu falan yedırdınmı valla benım adam nerdeyse benı görünce kacacak o derece yanı jeyyar

Canım zaten keçiboynuzunun tahliller üzerindeki faydasını çok gördün.
Evet yediriyordum hele geçen ay 1 hafta uyguladığım macun muhteşemdi .Eğer hamiş kalsaydım tarifini vericektim sizlereşutarafagittiBu macunu 8 yıl eşinden dolayı çocuğu olmayan bir tanıdık uygulamış ve şuan hamile
vereyim istersen yerimseniben

ver ver canım hatta doktorunun verdıgı su vıtamınınde adını yazarsan hemen alırım a.s.

1 çubuk şeklinde KEÇİBOYNUZU
göz kararlı BADEM
göz kararı CEVİZZ
göz kararı FINDIKKK
2 Yemek kaşığı BALL
1 TANE HAM MUZ YANİ YEŞİL OLUCAK KABUĞU nedenini bilmiyorum bana anlatan böyle anlattı.Marketlerde var yelil kabuklullarını seçersin sırnaşık şey
İLK ÖNCE KAÇİBOYNUZUNU BIÇAKLA KÜÇÜK KÜÇÜK KIYMIK HALİNDE KESTİM ,ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTTIM SONRA ROBOTA ATIP İYİCE İNCE ŞEKİLDE KIYDIM .SONRA İÇİNE BADEM,FINDIK,CEVİZLERİDE ATIP KIYDIM .SONRA BU KARIŞIMI BİR KASEYE DÖKÜP.İÇİNE İNCE DOĞRANMIŞ MUZ DİLİMLERİ ATILIR VE BALDA EKLENİP İYİCE KARIŞTIRILIR.

BU KARIŞIMI İSTEDİĞİN KADAR EŞİNE VER:roflol::roflol:tadı çok güzel ben geçen ay eşime bu miktarların az olarak yaptım .Yani günlük yiyebiliceği kadar ölçüde hazırladım .sabah kahvaltısında verebilirsinn güzel oluyor .akşamda kaşık kaşık verebilirsin :roflol:ben adamı delirrttim :muhahaha
HATTA ayrı yetten 1 çay bardağı keçiboynuzu pekmezi suda açılmış şekilde.
bakalım bu ay ugrasabilirsem deniycem

canım bıtanem allah razı olsun aldım tarıfı hemen uygulayacagım a.s.

KIZLAR DR SPERM TESTİNİ AYRINTILI BULMAYINCA TEKRAR YENİ Bİ ALET GELMİŞ ONDA yaptırmamızı söyledi ve sonuç.:1no2:
99 MİLYON SPERM
YÜZDE 51 HAREKETSİZ:1no2:
YÜZDE 11 YERİNDE HAREKETLİ
YÜZDE 22 İLERİ YAVAŞ HAREKETLİ
YÜZDE 16 İLERİ HIZLI HAREKETLİ
DR 3 DEFA YUMURTA TAKİBİ SONRA AŞİLAMA DEDİ.SİZİN BÖYLE BİŞR DURUMUNUZ VAR MI.NE GİBİ AŞAMALARDAN GEÇTİNİZ.HIZI ATRTIRMAK İÇİN BİR ŞEY YAPTINIZ MI.:bbo:

arkadaşlar merhaba bu sorun bizdede var başlığı farkeder etmez hemen yazmak istedim eşime varikosel teşhisi koyuldu fokurfokurcum yazdığın gibi sperm testimiz oldu ben 21 aylık evliyim ilk aydan beri hamiş olmayı çok istedim ama hala kalamadım ilk olarak eşimin testini ssk hastanesinde yaptırmıştık sonuçlar iyi dediler ama 1 yıl sonra dr.umuzu değiştirdik ve özel bi hastaneye başladık ayrıntılı sperm testi yapıldı tekrar sonuç çok kötü değildi fakat üroloji ye muayene olmasını istedi dr.eşimin muayene ve sonuçlara göre eşim varikoseldi...sperm sayılarında düşüş ve damar genişlemesi bu hastalık tedavisi var....sperm sayılarında düşüklük hoooooşşşş bende de zaten yumutlama sorunu varrrr ağlamaktan gözlerim şiştiiiii....ve eşim kararını verip amaliyat oldu... hap falan kullananlarda var.ama bizimki ameliyat oldu sperm sayılarının düzelip düzelmediğini 3 ay sonra öğrenilecekmiş...ve şimdi bekliyoruzzzzz şimdi dikkat

sperm sayısını artıran bir bitki var KEÇİ BOYNUZU........... ÇOK FAYDALIYMIŞ BİZİMKİNE YEDİRİYORUM SPERM SAYILARINI VE HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRIYOR FAYDA GÖRENLER VAR İSTERSENİZ DENEYİNNNNN
:asigim:

ÇAĞLA BADEM GEBELİK FORMUNUN ALT BAŞLIKLARINDA BU KONUNUN OLD. SIRADA Bİ ARKADAŞ DENEYİMİNİ PAYLAŞMIŞ KONU BAŞLIĞI''SAYEMDE EŞİMİN SPERMLERİ 2 KAT ARTMIŞ '' DİYE Bİ BAŞLIK CANIM İSTERSEN OKU O FAYDALANDIĞI ŞEYLERİN İÇİNDE KEÇİ BOYNUZU VS. DİĞER ŞEYLERİ DE YAZMIŞŞŞŞ

BOL BEBİŞLİ GÜNLER.....

FOKURFOKUR SİTE DR.UNA SORSAN DAHA İYİ YANIT ALABİLİRSİN CANIM AMA BİZİM SPERM SONUCUMUZDAN KARŞILAŞTIRMA DOĞRU OLURMU BİLMEM AMA İYİ.... BİZİMKİNDE YÜZDE 70 HAREKETSİZDİİİİİ.....CANIM BU HAREKETLİLİĞİ ARTIRAN TEDAVİ YOLLARINDAN HAPLA TEDAVİYİ KULLANANLARDA VAR. KLOMEN GİBİ.... VE BİTKİSEL YOLDAN DESTEKLE BERABER ARTIRANLAR VAR... TELAŞETME FAZLA BENCE....

1 çubuk şeklinde KEÇİBOYNUZU
göz kararlı BADEM
göz kararı CEVİZZ
göz kararı FINDIKKK
2 Yemek kaşığı BALL
1 TANE HAM MUZ YANİ YEŞİL OLUCAK KABUĞU nedenini bilmiyorum bana anlatan böyle anlattı.Marketlerde var yelil kabuklullarını seçersin
İLK ÖNCE KAÇİBOYNUZUNU BIÇAKLA KÜÇÜK KÜÇÜK KIYMIK HALİNDE KESTİM ,ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTTIM SONRA ROBOTA ATIP İYİCE İNCE ŞEKİLDE KIYDIM .SONRA İÇİNE BADEM,FINDIK,CEVİZLERİDE ATIP KIYDIM .SONRA BU KARIŞIMI BİR KASEYE DÖKÜP.İÇİNE İNCE DOĞRANMIŞ MUZ DİLİMLERİ ATILIR VE BALDA EKLENİP İYİCE KARIŞTIRILIR.
BU KARIŞIMI İSTEDİĞİN KADAR EŞİNE VERtadı çok güzel ben geçen ay eşime bu miktarların az olarak yaptım .Yani günlük yiyebiliceği kadar ölçüde hazırladım .
Arkadaşlar bunu denemezinizi tavsiye ederim
doping etkisi yapıyor düzenli verirseniz eşlerinize

Son düzenleyen: Moderatör:
balsuratcim sanirim senin esinde sperm azligi ve hareketsizligi var herkeste ise yaradi bu keciboynuzu sizde yaramadimi???artis yokmu sayi ve hareketlilikte??

balsuratcim sanirim senin esinde sperm azligi ve hareketsizligi var herkeste ise yaradi bu keciboynuzu sizde yaramadimi???artis yokmu sayi ve hareketlilikte??

Canım ben ilaç kullandığım için 5 ay korundum .Mart aYINDA KORUNMAYI BIRAKTIM BU AY 3.AYIM DENEMELERE daha önceden keçiboynuzu vermemiştim eşime bilmiyordum .Ama 4 aydır veriyorum düzenli olmasada
evet sayıda sorun yokta ileri harekette sorun var .dr tahlillerinde keçiboynuzumu işe yaradı bilmiyorum 45mılyondan ,61 mılyona çıktı.önümüzdeki ay bakalım tahlilde ne çıkar.

galiba faydası oldu ama hareket aynı bekleyecez bakalım :çok üzgünüm:

ben ianiyorum sende hamisim diye bagiracaksin yakinda....:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…