Ben Bugün üye Oldum.uzun Süredir Takip Ediyorum Yazilanlari.ben De Paylaşmak Istedim.benim De Eşimde Sperm Morfoloji Bozukluğu Var.%4 çikti 2 Testte.7 Aydir Evliyim.hep Istedim.gerçi Doktorlar Olur Dedi Ama.sizden Biri Hamile Kaldiğinda Gözlerim Doluyo. Inşallah Bu Sayfalar, Yazilar Birer Ani Olarak Kalir.bebişler Kucağimizda Okuruz Bunlari
Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa
Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa
cnm çoooook sevndmmmm,en kısa zamanda bebişin olur inşşş:teytey::dance::teytey:
Sersoy teşekkür ederim canım.Bizde sperm sayısı 134 milyon, toplam 268 milyon, ileri hızlı %32Doktorlar olur diyolar ama olmuyo.Yaşım 31.İstiyorum ki sağlığımı yitirmeden çareme bakıyım. Normal morfolojimiz krugere göre %4.Size doktor direk tüp bebek mi dedi?
Sersoycum, bir dahaki ay rahim filmi, birkaç ay sonra aşılama.Rabbim kimseyi çırpındırmasın. Herkes iyi niyetli derdi ki; inşallah ikiz ikiz çocukların olur.Bilmeden aslında beni tüp bebeğe götürüyo olabilirler.Allah versinde sağlıklısını.Buldunuz mu tüp bebek merkezi?
Sersoy canım sperm sayınız ne ve hız?Benim kadın doğum doktorum tüp bebek merkezinde çalışmış bir doktor.Çok iyi bir doktor.Bana normal ileri hızlı sperm sayın iyi dedi.Eşimin üroloğu da yeter demiş.İkisinin açıklamaları aynı.Belki sizinki de yeter.
Serso ; Gercekten super, bu degerlerle 4 kere hamile kalabilmen. Sonucta sadece 1 sperme ihtiyac var. Ama niye 4 dusuk oldu acaba? Benim esimin sperminin hizi iyi ama morfolojisi %5, en son 3 sene once hamile kaldim ve ben de dusuk yaptim.
Balsurat ; Nerelerdesin, iyi misin? Biliyorum onumuzdeki 3 ay icin korunmak zorundasin ama seni merak ettim. Bu arada ben hala hamile kalamadimAma umudumuzu yitirmemek lazim degil mi?
Yapraknil; Morfoloji azligi mi dusuge sebepmis? Doktor mu dedi? Ben de yaklasik 3 sene once dusuk yaptim, bana doktorlarim sebebi bilinmiyor dedi. Ben acaba kaliteli olmayan bir sperm yumurtayi dolledi diye dusuk oldu diye sordugumda doktorum, kalitesiz sperm yumurta dolleyemez dedi.
Acaba hangisi dogru? Eger senin dedigin gibiyse, yine dusuk olma ihtimali var. Offf yaaa
Balsurat; Esimi beslemez olur muyum, hem de nasil? Ona diyorum, insallah ben hamile kalinca da o beni bu sekilde besler. Havuc suyu, aycicegi, kabak cekirdegi, badem, findik, fistik, keci boynuzu suyu, keciboynuzu pekmezi, kisnis, deniz urunleri, bal.....vs :) Yoruldum artik. Bu spermlerin fuze gibi ucup yumurtayi dollemesi lazim, anlamadim. Esimin karakteri gibi rahatlar herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?