Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım öncelikle hoşgeldin aramıza. eşinin morfoloji bozukluğu %4 diyorsun bu oran bozuk olanınmı yoksa sağlamlarının oranımı.. benim eşiminde morfolojisi %97 bozuk ve ben 4 defa normal yolla gebe kaldım ama malesef ki gebelikler ilk aylarda sonlandı, inşallah sizdede aynı sorun yoktur. dr lar bize tupbebek önerdi canım. herşeyin çaresi var yeterki umudunu yitirme ve sabırlı ol.

Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa

gozun aydın olsun balcım..hadı cok ıyı gıdıyor hersey..ınsallah korunmayı bırakınca hemen hamıle kalırsın..:teytey::teytey:

Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa

cnm çoooook sevndmmmm,en kısa zamanda bebişin olur inşşş:teytey::dance::teytey:

cnm çoooook sevndmmmm,en kısa zamanda bebişin olur inşşş:teytey::dance::teytey:

Canım çok teşekkürler aminnnn inşallah :teytey:acaba normal yolla kalabılırmıyım inanamıyorum hala .kadın doğumcuya gitmiycem ,ürologu dinliycem:roflol:

Sersoy teşekkür ederim canım.Bizde sperm sayısı 134 milyon, toplam 268 milyon, ileri hızlı %32Doktorlar olur diyolar ama olmuyo.Yaşım 31.İstiyorum ki sağlığımı yitirmeden çareme bakıyım. Normal morfolojimiz krugere göre %4.Size doktor direk tüp bebek mi dedi?

evet tatlım dr aşılamaların büyük ihtimal tutmayacağını söyledi, canım sizim durum bizimkine göre çok daha iyi umudunu yitirme. rabbim fazla aratmadan kavuştursun bebişine

Sersoycum, bir dahaki ay rahim filmi, birkaç ay sonra aşılama.Rabbim kimseyi çırpındırmasın. Herkes iyi niyetli derdi ki; inşallah ikiz ikiz çocukların olur.Bilmeden aslında beni tüp bebeğe götürüyo olabilirler.Allah versinde sağlıklısını.Buldunuz mu tüp bebek merkezi?

canım aynen bende ikiz bebek duası çok aldım zamanında halada almaya devam ediyorum, ne diyim rabbim herşeyin hayırlısını versin. şuda bir gerçekki ikizim olmasını herzaman istemişimdir, kimbilir belkide bu istek o kadar fazla olduğundan dolayı olaylar böyle seyretti.

canım bende bu ay rahim filmi çektirecem adet olmayı bekliyorum şimdi, tam tedaviye başladığımız ay hamile kalmışım ve bilmeden düşük yaptım ne zaman adet olurum bilmiyorum ama yakın gibi. tüp bebeği ssk anlaşmalı özel bir hastanede yaptıracaz allah kısmet ederse.

Ben de bu ayın 23.ü gibi rahim filmi çektirecem.Tedavilerimiz aynı zamana geliyo sanırım. Güzel haberlerini alırım umarım.Senin sağlığın nasıl, yumurtlaman falan.Tüp bebekde önemli olan senin embiriyon biliyosun dimi?Sağlığına dikkat et.Ben 2 aydır biliyorum eşimin durumunu. Tabi çok üzüldüm.Yumurtalıklarımdan biri geç geliştirdi bu ay yumurtayı. Stresden dedi doktor.

canım inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşırız burda, benim sağlığım çok şükür iyi sabırla beklemeye devam :)

ayyy allahım benim eşimin sperm sayısı 103,000,000 ..1 cc de.....yüzde 60 ı hareketli.benimde bebeğim olmuo offffffffffffffffffffffff

Sersoy canım sperm sayınız ne ve hız?Benim kadın doğum doktorum tüp bebek merkezinde çalışmış bir doktor.Çok iyi bir doktor.Bana normal ileri hızlı sperm sayın iyi dedi.Eşimin üroloğu da yeter demiş.İkisinin açıklamaları aynı.Belki sizinki de yeter.

Onuseviyorum senin morfoloji kaç?Baktırdın mı morfolojiye?

sperm sayısı 30 milyon

ph 8

A ileri hareket 15

B yavaş ileri hareket 60

C yerinde hareketli 5

D hareketsiz 20

morfoloji normal % 3, Anormal %97

yuvarlak hücre 0.3 mil.

lokasit 0

canım bu değerlerle 4,5 yılda normal yolla 4 defa gebe kaldım ama hepsi düşükle sonlandı.

Serso ; Gercekten super, bu degerlerle 4 kere hamile kalabilmen. Sonucta sadece 1 sperme ihtiyac var. Ama niye 4 dusuk oldu acaba? Benim esimin sperminin hizi iyi ama morfolojisi %5, en son 3 sene once hamile kaldim ve ben de dusuk yaptim.

Balsurat ; Nerelerdesin, iyi misin? Biliyorum onumuzdeki 3 ay icin korunmak zorundasin ama seni merak ettim. Bu arada ben hala hamile kalamadim Ama umudumuzu yitirmemek lazim degil mi?

Canım ben iyiyim allaha şükür korunmayı bıraktım artık.MART ayında çalışmalara başladık ,bu ay 2. ayım bakalım inşallah bu ay hamiş kalırızzzz:teytey:
Canım benim eşimde vitamin ilacına devam ediyor,2 ay sonrada kontrolümüz var inşalllah ürolog normal yolla hamıs kalabİleceğimi söyledi:dance:
Canım eşine keçibounuzu pekmezi içiriyormusun??Bak ben tahlil sonuçlarına keçiboynuzumu etki etti bilmiyorum hala daha devam ediyorum içirmey sabah akşam
MELİHHHHH sende eşini keçiboynuzu,badem ile besele.Ben bu ay bir karışım macun uyguladım eşime eğer tutarsa tarifini burdan veririm sizlerea.s.

hamile var mı şuan burda aranızda

benim eşimin sperm sayısı 58 milyon hareketlilik %40 ve morfoloji krugere göre %4 dü. doktorum bu değerlerle bana aşılama yapmak istemedi. biraz daha iyileşmesini bekleyelim dedi. ben de problem var. pko luyum dolayısıyla yumurtlama problemim var. dolayısıyla sperm değerleri artana kadar dinlenmeye bırakmıştı bizi. eşim ürologla görüştü e vitamini ve çinko desteği almasını söyledi doktor. eşim bu ilaçlara devam etti, ayrıca keçi boynuzu ve bol bol havuç ve ayçekirdeği yedi. ve doktorum ihtimalin düşük olduğunu söylese de yumurtlama günlerinde ilişkiye devam ettik.eşim 1 ay sonra tekrar test yaptırdı. sayı 78 milyona morfoloji % 8 e çıktı hareketlilik çok değişmedi yalnız. ama ben bu bekleme aşamasında o ay kendiliğinden hamile kaldım. ama 1 ay önce 7 haftalık düşük yaptım. bebeğin kalp atışlarını görememiştik. sanırım bu morfoloji bozukluğu nedeniyle kaliteli spermlerin olmaması bu düşüklere sebep oluyor. şimdi yine tedaviye devam edeceğiz. inşallah tekrar hamile kalırım ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım. isteyen herkes inşallah bebeklerine kavuşur.

Yapraknil; Morfoloji azligi mi dusuge sebepmis? Doktor mu dedi? Ben de yaklasik 3 sene once dusuk yaptim, bana doktorlarim sebebi bilinmiyor dedi. Ben acaba kaliteli olmayan bir sperm yumurtayi dolledi diye dusuk oldu diye sordugumda doktorum, kalitesiz sperm yumurta dolleyemez dedi.
Acaba hangisi dogru? Eger senin dedigin gibiyse, yine dusuk olma ihtimali var. Offf yaaa

Balsurat; Esimi beslemez olur muyum, hem de nasil? Ona diyorum, insallah ben hamile kalinca da o beni bu sekilde besler. Havuc suyu, aycicegi, kabak cekirdegi, badem, findik, fistik, keci boynuzu suyu, keciboynuzu pekmezi, kisnis, deniz urunleri, bal.....vs :) Yoruldum artik. Bu spermlerin fuze gibi ucup yumurtayi dollemesi lazim, anlamadim. Esimin karakteri gibi rahatlar herhalde :)

canım tabiki kesin olarak bilemem, doktorlar daha iyisini bilir ama benimki anembriyonik yani boş gebelikti. 7. haftaya kadar keseyi gördüğümüz halde bebeği görememiştik. ben bunun için internetten araştırmıştım boş gebeliğe kaliteli olmayan sperm yada yumurta sebep oluyormuş. ama o periyoddaki yumurta ve sperm için geçerliymiş. yani her seferinde böyle olmayabilir diye yazıyordu. yani demekki kalitesiz yada genetiği bozuk sperm yada yumurtadan da döllenme olabiliyor ve sağlıksız bir gelişim olduğu için vucutta tutunamayıp düşüyor. benimki çok erken dönemde olduğu için bu şekilde yorumluyorlar. ama gebelik haftası ileri olduğunda daha başka sebepler de ( kan pıhtılaşması, kan uyuşmazlığı, genetik bozukluk vs) olabilir. ben bir de eşime şu ara kendi kullandığım folik asit tabletlerinden veriyorum. tabi folik asit içeren yiyeceklerle desteklemek lazım sperm kalitesini arttırıyormuş tv de bir sağlık programında doktor söyledi aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…