Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

Aslındahissetdiklerim şu,başara bilirim.belki size komik gelicek ama basara bilirim.niye komik gelicek size çunki basara bilseydin olaylar bu duruma gelirmiydi hiç.ama ben ona hayır demeyi,ikaz etmeyi,çocuğu üzerine atmayı hiç demememiştim ki

4 yası olucak Haziran'da İNŞAALLAH

evlendikten 1 yıl sonra anne oldun tıp mezunu olman için 2 yılın olduğuna göre,2 yıl önce mezun oldunuz.o hal de eşiniz sizin okumakla geçen yıllarınızı yanında geçirdiğinize göre çok da evhanımı olarak görememiştir.o yüzden size bu kadar yüklenmesi ilginç...

Çooook güzel tavsiyeler ,teşekkür ederim.aslında düşündüm de ağız tadımı bile ona göre değiştirmişim

Ekim'e kadar harıl harıl tusa çalışıyordum.ama baktım olmuyor bıraktım,kitaplarımı bie alıyordu.nasıl hevesim katı söyliyim ben araştırıyordu m hangi branşta gece hastanede kalınmıyor falan diye onunla da paylaştım dedi ki oooo sen nerelerdesin böyle bakalım sonumuz ne olucak.baktım ki ben boşuna okuyorum,beni oyalıyormuş

Turk değilimde ondan:)azeriyim

Azerbaycan'dan aldıysanız tıp diplomasını.orda peynir,ekmek gb verilir diploma ve Türkiye'de yaşasaydınız o tıp diplomasına, denklik verilmez,yani doktor yerine pek konmazsınız...

Son düzenleme:
yani klasik bir evlendikten sonra erkeğin değişmesi vakası.... açıkçası ben size çok üzüldüm, tıp kazanmak da okumak da ne kadar emek ister... mesleğinizi yapın bence aile hekimliği veya tus kazanıp uzman olarak... kendinize güveniniz artar, hem de maddi olarak eşinize bağımlı olmazsınız. ayrıca "onun ekmeğini yiyorum" sözünüze takıldım, siz onun eşisiniz, ve onun çocuğunu doğrurup bu yaşa getirmişsiniz (dini konuya giremiyorum ama bir araştırabilirsiniz bunu, erkek evini geçindirmek zorundadır)... ve ayrıca onca ev işini yapmak zorunda da değilsiniz, yardımcı kadın tutabilirsiniz, çocuğunuzu kreşe verebilirsiniz; bunca çalışan kadın çocuğunu kreşe veriyor diye çocukları olumsuz mu etkileniyor yani? eşinize kendinizi ezdirmeyin...

Eşim Bakü'den ben Nahçevandanım.bundan dolayı da beni hep aşağılar.görgüsüz muamelesi yapar

Bunu yengem ve ailesi de çok yapar Bakü dışındaki azerilere değer vermezler.

Baküden olsan bırak ders almayı sen bize ders verirdin:)

Bu aşağılama Bakülüler de genel olan bir şey haklısın.

Benim ne haddime .
Ben halime şükretmeliyim ona göre sadece

Bunu yengem ve ailesi de çok yapar Bakü dışındaki azerilere değer vermezler.

Baküden olsan bırak ders almayı sen bize ders verirdin:)

Bu aşağılama Bakülüler de genel olan bir şey haklısın.

Aynen öyle.eşim bazen konuştukca konuşur.seviyesiz bişey gördümü bunu anca nahçıvanlı yapar der,canımı çok yakar ya.derim ki sen nasıl böle konuşursun,sen ki biliyorsun insanın insandan üstünlüğü ancak takvadadır.tamam haklısın der ama hep tekrarlar

Ben de çok aşağılamalarına şahit oldum, kendilerini çok yüksek görüyorlar ruslardan çok etkilenmişler.

Ne olursa olsun işine sahip çık alternatif tıbba da yönelebilirsin denklik alana kadar.

Senin de bu kadar ezilmenin sebebi bunlar milletçe eziyorlar Nahçivanlıları zaten kendini en baştan yenik gibi düşündün onun yanında sanırım.

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI olsun.,okuyan gözleriniz,yazan ellerini.,üzülenkalbiniz dert görmesin İNŞAALLAH.ALLAH RAHATLIK VERSİN

Aslında rusca konuşmaz ama Bakü'de rusca konuşmazsan hor görürler.

25 yaşında zeki bir kadın bu duruma düşmemeli yapmayın Allah aşkına ben burda kahroldum siz nasıl böyle bir ilişkiyi devam ettiriyorsunuz?
Siz bunları haketmiyorsunuz iyi niyetinizin karşılığı bu olmamalı.
Daha güzel bir hayata sahip olmak varken resmen ömrünüzü çürütüyorsunuz.
Lütfen kendinize gelin bulunduğunuz duruma tepeden bakın ne haldesiniz görün.
İpleri eline vermişsiniz bu saatten sonra düzelmez bu adam yol yakınken yolunuza gidin.
Doktorsunuz uzmanlığı da alırsanız kim tutar sizi ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…