Ayyyy içim şişti okurken vallahi afakanlar bastı! Benim bir tanıdığım var doğunun en ücraköyünden çamurun tezeğin içinden çıkıp hemde 2. Evliliğini yaptı 3 kızı var ve inanın kocası mum gibi titrer karşısında siz nasıl kendinizi böyle hiçe saydırırsınız? Dahası benimde kızlarım var empatiyapıyorum evladım tıp okuyacak gidip bir adamın altında ezilip ev hanımı olacak değer görmeyecek Allah korusun parçalarım o adamı ben....neden kendinize bunu reva görüyorsunuz yarın birgün evladınızda bunları görerekbüyüdüğünden sizi asla saymayacak biliyor musunuz
Madem sen sesi yükseltince susup pısıyor, ''AaAa YETER AMA BE! '' diye başla söze. Sen kendini ne zamnnediyosunda beni böyle küçük düşürüyosun, aşşalıyosun. Kim var senin karşında de. Ben seni sevip saydıkça iyice kendini bişey sanmaya beni hor görmeye başladın. Bende insanım ama de. Ama bunları ağlar gibi söyleme kükre ! Eğer naparsan yap işime gelir demicekse boşanmayla tehdit et ! Ben tıp okumuş insanım işim var gücüm var seni mi çekicem ömür boyu de. Ben olsam şimdiye kadar 40 kere kükremiştim. Tabi bağırışmak hiçbizaman çözüm değil tabikide sesimi çıkarınca susuyor diyorsun ya. Birde bunları söyledikten sonra bi süre elini eteğini çekeceksin kocandan. Yani söylediklerinin arkasnda durucaksın. Seni ezmeye kalktığı anda yine kendini hatırlatacaksın.
Kısacası beni sevmiyor ve kendine yakıştırmıyor.o daha iyilerine layikti .o kadar dedi ki insan evladı birini bulsam da evlensem ,nerde onun kriterlerine uygun kadın görüyorum hem çok kıskanıyorum,hem de tanışsalar belki aradığı budur ,keşke tanışsalar diye geçiyor içimden.ya ben hakikaten hiç bir şeyim,onun dediği gibi ne anne ne kadın ne insan ne evlat hiçbirşeyim,ya da artık kanıma işledi söyledikleri,iyiki ailem ,arkadaslarım,akrabalarım beni değerli hissettiriyor,yoksa yaşamamazsın herhalde
Dün oğlumu parka götürmüştüm,dönüşte oğlum bi taraftan su istiyor,bi tarafdan çişi gelmiş,bi tarafdan ellerini yıkamalıyım,her şey girmiş birbirine bi tarafdan da duyuyorum ki konuşuyor bu,ne annesin,ne kadınsın,dedim noluyor,dedi ki bi duş aldırsana çocuğa,kendin nasıl büyütülmüşsrn öyle büyütücen tabi.patladım haykırdım,yeterr be,ne istiyorsun benden,adam işkence resmen ya"dedim.zaten evden çıkıyordu,ayakkabısını giyindi,kaçtı hemen.hiç bişey de demedi,akşam tarafı döndü
Dün oğlumu parka götürmüştüm,dönüşte oğlum bi taraftan su istiyor,bi tarafdan çişi gelmiş,bi tarafdan ellerini yıkamalıyım,her şey girmiş birbirine bi tarafdan da duyuyorum ki konuşuyor bu,ne annesin,ne kadınsın,dedim noluyor,dedi ki bi duş aldırsana çocuğa,kendin nasıl büyütülmüşsrn öyle büyütücen tabi.patladım haykırdım,yeterr be,ne istiyorsun benden,adam işkence resmen ya"dedim.zaten evden çıkıyordu,ayakkabısını giyindi,kaçtı hemen.hiç bişey de demedi,akşam tarafı döndü
Size bu yaptığı psikolojik şiddet .
Çalışıyorum. Evim 2 gün pırıl pırıl dağılıyor.
Sabah kahvaltı hazırlayamıyorum . Giyin , çocuğunu hazırla koştur koştur işe git.
kendime bakıyorum evet , giyimime de dikkat ediyorum ama bazen vakit kalmıyor .
Bu durumda benden kusursuzsun.
Bir de beyfendi acaba seninle evlenirken aklı neredeydi. Önce iste evlen sonra da aşağıla. Olacak iş mi?
Sizin açınızdan bakarsak:
1. Duydularınızı düşünmüyor.
2. Konuşurken sizi dinlemiyor.
3. İltifat etmiyor, değerli olduğunuzu belli etmek bir yana sizi aşağılıyor.
4. ihtiyaçlarınızı kısıyorsunuz, para isterken ve harcarken de çok sıkılmanıza neden oluyor.
5. Cinsel olarak tatmininizi düşündüğünü hiç hiç sanmıyorum.
6. çocuk bakımı konusunda size sonsuz destek vermesi gerekirken sürekli sizi eleştiriyor.
Birçok kadın için bu adamın insanlığı da adamlığı da eksilerin altında.
Bu adam muhtemelen yanlış bir aile ortamında yetişmiş. Fazlasıyla ezilmiş. Erkekliğinde bir sorun var. Ya da psikolojik bir sorunu var. Sizi eze eze kendi psikolojisini rahatlatıyor. Hayata karşı bir tampon görevi görüyorsunuz. Lütfen kendi hayatınızın iplerini elinize alın. Uzmanlığınızı tamalayın. Son nefeswinizde bu adama bukadar emek verdiğinize üzülmeyecek misiniz. bu hayat size verimli olmak , çevrenize fayda sağlamak, iyi insan olmak için verildi. Ama bu kendinizi ezdireceğiniz anlamına gelmiyor. hatta bu halde mutlu da olamıyacağınız için veriminiz de düşüyor. Yapmayın bunu kendinize.
Siz öyle sessiz kalmaya devam ettikçe o da üstünüze gelmeye devam edecek. Onca yıl okumuş doktor olmuşsunuz ama işinizi yapmıyorsunuz, evim temiz, yemeklerim var, kıyafetlerim ütülü gibi seyler okudum ben. Bunlara ne gerek var ki? bir kadın tutarsınız o da yapar bunları, ya da hem bunları yapıp hem de kariyer peşinde koşan bir sürü kadın var.
Eşiniz size öz saygısını yitirmiş. Bu durumun eş üzerinde söz sahibi olmakla ilgisi yok, sizin yaptığınız seyleri değerli bulmuyor.
Ben sizin yerinizde olsaydım silkelenir kendime gelirdim.
Çekip gitmek istiyorum,ne yapsam da düzeltmem ki,gözünde degerim yok bikere.bi defa keşke baskasına aşık olsam demiştim,annem bu iyice kafayı yedi demişti:)
Hımmm mücadele etmek yerine kaçanlardan olmak işinize geliyor yani. Çok kolaydır kaçmak, cok kolaydır arkanda bırakıp gitmek. Başkasına aşık olsanız ne olacak ki? Ne değişecek? Belki sorun eşinizde değil sizdedir.
Ne biliyim ya.düşünüyorum işte. Kolaya kaçmakmı ooof benim gibi sabırlısını görmedimm.sorun o ya o sen yanlışsın dedi,ben de hep kabullendim,hep kendimi değiştirdim,işte o yüzden artık her şey duyuyorum ya ondan.bikere bile ben böyleyim.işine gelirse,demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?