sana katılıyorum bu yorumu yapanların öyle insanlar oldukları konusunda. ben de bu konuda anlayışlı olmaya çalıştım başlarda. yine de tepk gösterdim. ama eleştiriler abartı şeklinde olunca dayanamıyor insan bi noktadan sonra. ve de kendi ailesine de asla laf söyletmez. benim söyleyecek gibi olduğumu sandığı anda bile tepki gösterir. buna dayanamıyorum işte.
Canım bak benim eşimde eleştirir.Biz rahat rahat konuşuruz.Hatta bende kendi ailemi şikayet ederim falan.(Haklıysa tabi.).Ama bu durumda ne oluyor biliyor musun?Onun ailesinin benim canımı sıkan davranışlarında bende söyleniyorum böyle böyle diye.Kırılacak gibi olursa da diyorum ki; sana şikayet edip canını sıkmak istemiyorum ama biliyorsun benim kendi ailemle bile derdim olsa paylaşacağım tek kişi sensin.Senden başka anlayanım yokki diye.
ana adama bak...:bbo: Böyle şeyleri eleştirmesi için kendinin çok çok iyi şartlarda olması gerek sanırm, gerçi öyle bile olsa görgülü bir insanın yapacağı cinsten eleştriler değil..Siz de çağırmayın kendi ailesinin geniş evinde leziz yemeklerinden yesin niye dert ediiyorsuz kii,sanki evlenmeden önce bilmiyordu töbee töbee
asla şimdiye kadar olumsuz bir konuşmasını görmedim.
yemeklerini de bayılarak yer. yatıya da kalırız. günlerce orada oluruz da...
bende onun ailsini eleştirmem.
çünkü eleştiri sadece yıpranma getirir.
değiştirebiliceği düzeltebileceği şeyleri eleştirirm sadece...
evin büyüklüğü de konforu da o kişinin yemekleri de değişmez..
benim kayınvalidem etli ve acılı yapar genelde bunu sevmediğimi söyledim benim için ayırır yada ben de yiyeceksem acısız etsiz yapar.
benim annemde eşim için acılı yapar.
eğer dediğiniz şeklide eleştirseydi. beğendiğin koltuk takımı al koy madem gidince oturursun. onların bütçesi tarzı bu ancak buna yetişebiliyolar. yemekleri beğenmiyorsa lokantadan söyle hep beraber yeriz derim.
şimdiye kadar duymadım ....
yemeklerimizide sohbetimizide yaşantımızıda çok beğenir...
kendi ailesnde bulamadığı yakınlığı benim ailemde buluyor...
abilerim çok matrak insanlardır onlarla birlikteyken sürekl güler espriler yaparız...
hep beraberken çok eğlenceli gecer zamanımız..
kendi ailesindeyken bi köşede sessiz sedasız oturur..
laf verirsen konuşur o şekilde...
akrabalrında öyle adam akıllı sohbet eden yoktur...
onlar bir araya geldiklerinde bol bol dedikodu yaparlar bende eşimde bundan nefret eder susarız ....
hep bi resmiyetlik sözkonusu...
kendi ailemin yanındayken gayet rahat eşimi ailemin yanındayken mutlu görmek beni çok sevindiriyor...
sevgi saygıda karşılıklı...
ailem eşimi çok sever saygıda kusur etmez damadımız diye el üstünde tutarlar...
eşimde bu ilgi ve alakayı gördüğü için onlara karşı saygı ve sevgisini asla yitirmez...
ne kadar güzel...ben de hep böyle bi evlilik hayatı hayal etmiştim ama olmadı. ailemle görüşmelerimizde yarım saatin bile hesabını yapıyor. memnun olmuyor hiçbir şeyden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?