- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
aileniz nasıl davranıyor eşinize..Bazen hafta da bi kere gitmem gerekiyor babamın sağlık durumundan kaynaklı eşimle beraber gideriz. Bazen 15 günü bulur. Ama asla baskı yapmam sende gel diye ben gideceğim zaman kendisi de gelir direk.
Annemle yakın oturuyoruz. Bebeğim sürekli ayakta olmak istediği için yemek yapamıyorum. Haftanın 4-5 günü annemdeyiz. Hiç bi sorunda yaşamadık. Haftada 1-2 de onun ailesine gideriz.merhaba canlar ..herkese hayırlı akşamlar..eşleriniz ailenizi nekadar sıklıkla ziyaret eder..benim eşim galiba hiç ziyaret etmiyecek
benim aileyi inanın anlamaktan zorluk çekiyorum ..eşimle ilgili hiçbir problemimiz yok ama nedense ailem den kimse eşimi kabullenmiyor ..bundan dolayı eşim de gitmek istemiyorHer hafta gideriz biz eşimin ailesinede benimkinede
Valla bunun hesabına düşmüyorum hastalık hali vs. olmadıkça gel gidelim demem oda kafasına göre bazen haftada bir gelir bazen on günde bir bazen ayda bir bunlar zorla olacak şeyler değil eşim beni çeke çeke ailesine götürsün istemezdim ki hiçbir zaman öyle geleceksin vs. diyede konuşmaz ben ona konuşmadığım için.merhaba canlar ..herkese hayırlı akşamlar..eşleriniz ailenizi nekadar sıklıkla ziyaret eder..benim eşim galiba hiç ziyaret etmiyecek
Aileme eşimi ben sevdirdimbenim aileyi inanın anlamaktan zorluk çekiyorum ..eşimle ilgili hiçbir problemimiz yok ama nedense ailem den kimse eşimi kabullenmiyor ..bundan dolayı eşim de gitmek istemiyor
Neden.esinin bi yanlisimi oldu ailene karsi.istenmedigim yere ben olsam bende gitmem bide bi sucum olmadigi haldeyse yani.benim aileyi inanın anlamaktan zorluk çekiyorum ..eşimle ilgili hiçbir problemimiz yok ama nedense ailem den kimse eşimi kabullenmiyor ..bundan dolayı eşim de gitmek istemiyor
Abimlere nasıl davraniliyorsa aynı. Gerçekten evlatları gibi çok seviyorlar . Tabi eşimin saygısiyla da alakali.aileniz nasıl davranıyor eşinize..
ne mutlu sizeAbimlere nasıl davraniliyorsa aynı. Gerçekten evlatları gibi çok seviyorlar . Tabi eşimin saygısiyla da alakali.
eşim çok iyi aileme karşı ..saygıda hiç kusur etmez..ama annem yuvamı yıkacak bu gidişleAileme eşimi ben sevdirdim
Yeri geldi bana aldıgı cicegi anneme verdim damadın sana gönderdi diye yeri geldi eşimi arattırdım kendi düşünmüş gibi oldu bicok seyi halbuki hep ben dürttüm hep ben söyledimde yaptı vs
Tamam cok iyi bi insan herkes sever vs ama bi erkek o kadar düşünceli olmaz ama sanki oğulları gibi oldu böyle yapa yapa dürte dürte eşimde artık öyle davranmaya basladı
Sizde deneyin cok gec değilse
Peki neden ne ? Yani annen neden bunu yapıyor.eşim çok iyi aileme karşı ..saygıda hiç kusur etmez..ama annem yuvamı yıkacak bu gidişle
eşimle üniversitede tanıştık..tek kız çocuğuyum..annem ilişkimi duyduğunda hiç kabullenmedi..neyse ben direttikçe bu birtürlü yanaşmadı..en sonunda tamam gelsin istemeye..eşim ailesiyle istemeye geldi taniştılar..annem kayınbabam ve kaynanamı kovmaktan beter etti ama yine de eşim pesetmedi. kayınbabam bana dediki kızım ben bu hakaretlere sırf sizin için yani ben le eşim için göz yumacağim..neyse evlendik ama annem babam abilerim hepsi eşime kinli..güya eşim beni onlardan koparmışPeki neden ne ? Yani annen neden bunu yapıyor.
anneme göre dizinin dibindeki biriyle evlenmeliymişim..yakın mesafepardonda ananız turşunuzumu kuracaktı.. sevinmeliydi be güzel yavrum yuva sahibi olmuş sevdiğiyle evlenmiş diye daha ne.. benim ki ayda bir gider annemlere fırsat bulursa oda yoğun çalıştığından dolayı.. bence eşiniz gitmemekle haklı önce annenize bu durumu kabullendirin sonuçta kendide evlenmiş kimse babasının evinde ömür boyu oturmuyo..
Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durumeşimle üniversitede tanıştık..tek kız çocuğuyum..annem ilişkimi duyduğunda hiç kabullenmedi..neyse ben direttikçe bu birtürlü yanaşmadı..en sonunda tamam gelsin istemeye..eşim ailesiyle istemeye geldi taniştılar..annem kayınbabam ve kaynanamı kovmaktan beter etti ama yine de eşim pesetmedi. kayınbabam bana dediki kızım ben bu hakaretlere sırf sizin için yani ben le eşim için göz yumacağim..neyse evlendik ama annem babam abilerim hepsi eşime kinli..güya eşim beni onlardan koparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?