- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Eşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin ailesini aramam sormamEşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?
Nedense sizin mesaj çok komik geldi kendilerinden nefret ederim demişsiniz ya.Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemedimEşimin ailesini aramam sormam
Senede iki
Gün görürüm normal davranırım ama kendilerinden nefret ederim
Eşim aileme iyi davranır
Muhabbet falan nasıl kahkaların havada ucustugu bir yer mi yoksa ciddi miGayet saygiliyiz her ikimizde.
Öyle olmasa evlenmezdik :)
Seni takmayanı arama tabi canım ne işin var sonuna kadar devam et böyle eşin nasıl davranıyorsa keufi bilirSon kavga konumuz bu. Ben çocuğuma koyduğum bazı kuralları hiç umutsamadıkları ve beni nadiren aradıkları için onları seyrek aramaya başladım ve mesafe koymak istedim. Eşim de bunu fark edince benimle kavga etti. Zaten eşimin ailesiyle aslında ortak hiçbir noktamız yok. Ama işte idare ediyordum ama beni takmadıklarını görünce değişmek istedim. Benim ailem ise eşimin istemediği hiçbir şeyi yapmaz. Ama eşim ben de seninkileri aramıcam diye bana pısta koydu. Son durum böyle. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
O aileden aileye değişir .Her ailenin mizacı yaş ortalaması farklı olur ortamın rengi sesi de ona göre değişirMuhabbet falan nasıl kahkaların havada ucustugu bir yer mi yoksa ciddi mi
Kahkahalar sohbetler havada uçuşsun isterdim. Ama sıradan sakin bir ortamımız varMuhabbet falan nasıl kahkaların havada ucustugu bir yer mi yoksa ciddi mi
Eşim ailemle muhabbet etmiyor ciddi ciddi duruyor ben de onun ailesiyle cok muhabbet etmem ama güler söylerim ciddi durmam en azından .şu saatten sonra sanırıö eşimin ailesinin yüzüne bakmicamnormal herkese davrandığımız gibi davranıyoruz.
genel olarak güleryüzlü kibar insanlarız eşimle.
baya da zaman geçti evlendiğimizden beri, ilişkiler biraz daha oturdu tabi.
Valla abartıyor muyum diyorum ama diğer yandan da baştan mesafe koysaydım cesaret edemezlerdi benim kurallarımı yıkmaya diyorum.Seni takmayanı arama tabi canım ne işin var sonuna kadar devam et böyle eşin nasıl davranıyorsa keufi bilir
Kesinlikle mesela ben fazla yüz göz olmuyorım oraya gittigimde kv benden değil kızından hizmet bekler cay koy sunu yap mesafeli durmak cok önemli ama geçte olsa başarabilirsin bunuValla abartıyor muyum diyorum ama diğer yandan da baştan mesafe koysaydım cesaret edemezlerdi benim kurallarımı yıkmaya diyorum.
Eşim ailemle muhabbet etmiyor ciddi ciddi duruyor ben de onun ailesiyle cok muhabbet etmem ama güler söylerim ciddi durmam en azından .şu saatten sonra sanırıö eşimin ailesinin yüzüne bakmicam
Saygılı ama babanız espri yaptıgında konusmaya calıstıgında bile put gibi durursa naparsınızKisinin karakterine bagli bence.
Misal benim esim sessiz sakin bir insandir bu yuzden de aileme karsi da oldukca saygili.
Ama kardeslerimle kafasi uyusur onlarla daha samimi daha konuskan.
Ben ise bazen mubabbetli bazen mesafeli. Onlarin tavirlarina bagli biraz da.
Ailen ne düşünüyor önemli olan bu. Bazıları kızım iyi olsun, damat evimize gelsin yeter diye düşünür. Bir de eşiniz konuşkan biri mi bu önemli. Herkesle çok sohbetli olup sizin evde susuyorsa bu hoş değil. Bir de kafa yapıları uyuşmuyorsa zorlama derimEşim ailemle muhabbet etmiyor ciddi ciddi duruyor ben de onun ailesiyle cok muhabbet etmem ama güler söylerim ciddi durmam en azından .şu saatten sonra sanırıö eşimin ailesinin yüzüne bakmicam
Sebebi yok konus diyorum bir iki söyleyip tekrar susuyor babam onla konısmaya calısıyor o ciddi ciddi cevap veriyor esprilerine bile gülmüyor baban sacma konusuyor diyor bana artık kesinlikle onun ailesine güleryüz göstermicemneden hiç muhabbet etmiyor ki?
yani bence ciddi olmak daha iyi, espri yapıcam deyince ipin ucu kaçabiliyor.
ama hiç sohbete katılmamak da çok kabaca tabi ki. kırk yılın başı gördüğün bir yabancıyla bile naber nasılsın havalar da iyi bu aralar falan diye iki sohbet edilir yani.