- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Kendimi suçladım hep herkes aynı tepkiyi verir sanırım sussam nereye kadarSebepsiz yere böyle birşey yaparlarsa bana ne derim ama eltim ve eşimin birbirine olan düşkünlüğü demişsin bu oldukça saçma yani.
Öyle birşey olsa kocamı da göndermem kendim de gitmem.
Hiç sorma canim 3 ay oldu gözyaşlarım tüketmediCanim esin nufusa gore 40 yaşına gelmiş ama.beyin yasi 5te takili kalmis
Ailemden vazgecmem diyen adamlar evlenmesin bi zahmet
Ha tümüyle silsin atsin demiyorum, sınırı korusun yoksa anne baba yani herkes icin onlar bir tane
Düşündüm canım şuan durum ve şartlar uygun değilPeki psikolojik destek almayı düşündün mü?
Utanmaları da yok. Resmen açık ilişki yaşıyorlar be.. Abisi demiyor mu karısına bu samimiyet nedir?Yengem değerli diyor.ve abisiyle konuşmuyor selam vermiyor eltime korna basarak selam veriyor arabayla bile giderken
Nedesen haklısın canım icim paramparçaUtanmaları da yok. Resmen açık ilişki yaşıyorlar be.. Abisi demiyor mu karısına bu samimiyet nedir?
Size de kızdım açıkcası, ani bir kararla evlendiniz, ani bir kararla da çocuk mu yaptınız? Aceleniz neydi Allah aşkına yaaa???
Yerinizde olsam davamı açarım, şüphelerimi de söylerim, samimiyetlerini, 5 yıl aileleri dururken başbaşa aynı evde yaşadıklarını, eşinizin ailesinin de bu ahlaksızlığa çanak tuttuğunu, ikisi hakkandaki dedikoduların her yerde konuşulduğunu, hatta ve hatta eltinizin çocuğunun eşinizden olma ihtimalini bile mahkemeye bildirirdim, DNA testi bile isterdim, kandırıldığını, ilişkilerini gizlemek için seninle evlendiğini vs söylerdim, yüklü bir de tazminat davası açardım, sizin kayın da oldukça genişmiş yalnız... Hiç demiyor mu Tugba nerelerde, neden görüşmüyorsunuz diye. insan hiç mi şüphelenmez bu kadar samimiyetten... Elti seni kocandan kıskanıyor, senin koca da eltini abisinden kıskanıyor resmen..Nedesen haklısın canım icim paramparça
Inan akıl diye birşey kalmadı bende canım sağlıklı kararlarim varken onlarida kaybettim herkes kendini düşünüyor olaylar büyümesin diye yazdığın her kelimeyi sanki içimden aldın beni o düşünceye ittiler şimdide sessizce boşan bitsin diyorlar. ..evet kısa zamanda acacam cunku hayatımı etkiledilerYerinizde olsam davamı açarım, şüphelerimi de söylerim, samimiyetlerini, 5 yıl aileleri dururken başbaşa aynı evde yaşadıklarını, eşinizin ailesinin de bu ahlaksızlığa çanak tuttuğunu, ikisi hakkandaki dedikoduların her yerde konuşulduğunu, hatta ve hatta eltinizin çocuğunun eşinizden olma ihtimalini bile mahkemeye bildirirdim, DNA testi bile isterdim, kandırıldığını, ilişkilerini gizlemek için seninle evlendiğini vs söylerdim, yüklü bir de tazminat davası açardım, sizin kayın da oldukça genişmiş yalnız... Hiç demiyor mu Tugba nerelerde, neden görüşmüyorsunuz diye. insan hiç mi şüphelenmez bu kadar samimiyetten... Elti seni kocandan kıskanıyor, senin koca da eltini abisinden kıskanıyor resmen..
Tovbe yarabbım. Bazılarını yenı okuorum. Senın eltınde eşınde onun anası babası kardesıde hepsi genişlikten xxxxlarge olmuşlar. Sen onlara uyna kendı ıclerınde dewam etsınler. Bu nedır ya ne munasebetAyni yastalar 39 ama kardes gibilermis eltim kaynimsiz yapamam diyor
Çok sevinirim (gerçekten )Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Sağol canım hep kendimi haksız görüyordum sinirleniyor etrafa diyordum olabilir mi diye iftira atan kişi ve yaptıkları davranışlar uyuşuyorsa birşey aradım hep ama ondada beni uzak tutmayi seçtiler kulun duası kabul olurmuş dua edin yeterTovbe yarabbım. Bazılarını yenı okuorum. Senın eltınde eşınde onun anası babası kardesıde hepsi genişlikten xxxxlarge olmuşlar. Sen onlara uyna kendı ıclerınde dewam etsınler. Bu nedır ya ne munasebet
Düşün istemediğim halde gitmek istiyorum çünkü eltimle karşılasmasin diye yuzsuz geliyo dediler birde ben yuvam yıkılmasin diye dayanıyordumÇok sevinirim (gerçekten )
Eşim gidebilir ama çocuğumu göndermem.Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Doğru anlamışsin canım cocuklar var ama okulda dışarıda kayin validemlerde kaliyo bazen çocuklari..eşim ve eltim orada kv kalmıyor bu da beni mahvetti inanBütün yorumları okudum da eltinle eşin 5 yıl ikisi yanlız mi kalmışlar anne babasının evi yakın demişsin . Yoksa benmi yanlış anladim
Öyle bir eş kabul etmezdim tatlım çünkü eş olmak aile olmak birlikte olmaktırEşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?