eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?

Sen nişanlıyken buraya sık konu açan üye misin acaba ?
Eski adını hatırlayamadım ama o dönem epey tanınmıştın.
Sürekli eltin ve nişanlınla ilgili konular açıyordun,hatırlıyorum.Hatta aynı evde kalmak olayı da vardı.

Yok canım yeni ve ilk üye oldum.cunku bir buçuk yıl oldu evleneli

Cocuk işini erteledim zaten ilk once bebegimiz olursa belki daha farklı oluruz diyodum ama yok once farklı olalım sonra cocuk
Allah gerçekten kimseye yuva yıkımı yaşatmasin herkes için ..sinirlendim tepkilerim büyük oldu sonuç gördünüz ben kaybettim ben terk edildim tepki sakın vermeyin evlilikte sesimi kimse duymadı çünkü.

Evli insanın ilk sıradaki ailesi olan kişi eşidir. Anne baba da hepimizin basının tacı ama anne baba icin es de cignenmez
Aile olmayı ogren de gel ya da hic gelme defol.git derdim
Ben mutlulugumu engelleyen herseye karsiyim, es de olsa kimse vazgeçilmez degildir
Yalniz kalmayı, naz cekmeye tercih ederim

Cok guzel gerçekten olması gerekeni yazmışsın canım elbette baş tacı burada kast olamaz annelere babalara adaletli degillerse birde işte o zaman bitiyor evlilik. Haklısın kimse vazgeçilmez değil canım bazen hak etmeyenlere değer vermek

Ben anne babaya karşı yükümlülüklerin olduguna inanirim ama sınırları da koymak gerekir
Yani ailem bana karismazken, kv kp benim yerime karar veremez
Kaldi ki ben benim yerime karar alinmasina cok sinir olurum, benimle ilgili konuda benim de fikrim alınmalı di mi?
Erkekler süklüm püklüm robot gibi her emri yerine kosulsuz itaatle yerine getirecek kadin istiyorlar ama yok oyle bir dünya
Esin demek ki büyümemis daha keske buyumeden evlenmeseler bu tipler

Eşim 1977 doğumlu canım aramızda on yaş var buna rağmen akrabalarımdan vazgecemem dedi..dediğin gibi evlilik yuva bu kadar basit mi diyorum beni üzen Allahın izniyle büyürse herkesin babası varken benim babam neden yok

Canim esin nufusa gore 40 yaşına gelmiş ama.beyin yasi 5te takili kalmis
Ailemden vazgecmem diyen adamlar evlenmesin bi zahmet
Ha tümüyle silsin atsin demiyorum, sınırı korusun yoksa anne baba yani herkes icin onlar bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…