eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Sizi istemiyorlarsa esinizde gitmeyecek eşiniz bunu onlara yansitmali siz bir ailesiniz eşiniz sizi sahiplenmeli
Tam tersi canım ailem dedi özel bir ayrıntı daha vereyim beş yıl babasıyla kardeşiyle konusmayan adam eltimle konusuyor ama benim yuvam icin o aile tarafina gitneseydi burada kv kb degil elti orda diye uzak dursun istedim

Iyı de canım eski esin barışmak istiyomu eğer barışmak istiyosa tamam kafan karissin ama yoksa neyine üzülüyosun boylelerinin çocuğuna rağmen tercihini yaptıysa ben göstermezdim evladımı madem böyle bi ilişki var ortada niye evlenmiş pislik herif seninde hayatını mahvetmis şahsen varmıdır yokmudur diye dusunmeye gerek yok abisiyle konuşmayan insan yengesini mi ablası gibi görucek benim esiminde eltime arası iyiydi ama o anlamda olmasi imkânsız ki suan görusmuyoruz bile eltimle

Ben asla vazgecmezdim,kim düşman olursa olsun.. madem böyle bir kuşkum var açarım davayı sonucuna katlanirim.
Rezil ederim onları..

Benim ilk evliliğim canım eşim ise aynı eski imam nikahli eşine yaptığı gibi benide yüz üstü bıraktı tek fark benim bebeğimin olması. Böyle birşeyi duymak bile insanı öldürür herkes diğer tarafı tuttu çocukları var onun diye ben ve oğlum hiç umurlarinda değil çaresizlik hayatta en zor şey genelleme yapmak istemem nice iyi eltiler var benle konuşmayı secmeyip eşimle konuşmayı seçiyor haklısınız ne olursa olsun boşanmak

konu ne tam anlamadım ama
bırak eşiniz gitsin kumaşı ancak pazarda belli olur
ilgilenme istediğini yapsın sonra sana laf diyemez

eşin bu duruma ne tepkı verıyor demıyor mu sız nasıl benım aılemsenız oda benım aılem benı kabul edıcegınız gıbı onuda etmelısınız sevmmek zorunda degılsınız ama en azından saygı duymak zorundasınız gıbılerınden bır konusma yapmalı aılesıne. ıstemıyorrsa ıstemesınler evınız ayrıysa kıtle kapını otur cok onemlı degııller sen esıne sevgını ver kı aılesıne daha cok baglanmasın sen ol ilki

Canım benden gizli gidiyor, hep kendi ailesinin tarafında ev ayrı ama gidiyor eve de gelip uyuyor sohbet yok sonrada bana kızıyor giderim diyor yani hep ben suçlu oldun işe gider kahveye gider annesine eltime gider ama bana da vaktim yok der canim

ALLAH'a KÜSMEK
Serçe Allah’a küsmüştü.
Günler geçiyordu ve serçe hiçbir şey söylemiyordu.
İçine kapanmış derin bir hüzne boğulmuştu.
Artık Rabbine bir şey demiyor ve onunla konuşmuyordu!
Melekler merakla Allah’a serçeyi soruyorlardı ve her defasında Allah, meleklere “o gelecek” diye cevap veriyordu.
“Çünkü onun sesini duyacak tek kulak benim ve onun minik kalbindeki derdini anlayacak olan da tek benim” diyordu.
Bir zaman sonra serçe, kalbi hüzün, gözü yaşla dolu bir halde bir ağacın dalına kondu. Hiçbir şey söylemiyordu öyle sessiz sessiz bekliyordu.
Allah,serçeye seslendi.
Söyle bana! Canını sıkan ve kalbini hüzne boğan derdin nedir senin?
Melekler serçe ne söyleyecek diye ona bakıyordu.
Serçe mahzun biraz da sitemli ses tonuyla;
“Küçük bir yuvam vardı. Yorulduğumda dinlendiğim üşüdüğümde sığındığım. Kimseyi rahatsız etmiyordum ve kocaman Dünya’da ufacık bir yerdi kimsenin yerini dar etmiyordu.Sen onu da bana çok gördün neydi o zamansız fırtına? Esip yıktı yuvamı ve beni yuvasız bıraktı.”
Artık konuşamadı serçe sözleri boğazında düğümlendi. Sessizlik Arş-ı rahmanda yankılanıyordu ve melekler başlarını eğmiş Allah’ın vereceği cevabı bekliyordu.
Allah; “ sen, o yuvanda dinlenirken seni avlamak isteyen bir yılan yuvana doğru geliyordu, seni yılandan korumak için fırtınaya emrettim yuvanı yıksın diye böylece sen oradan uzaklaşarak yılandan kurtuldun.
Nice belalar var ki muhabbetimle senden uzaklaştırdım ve sen kuşatıcı muhabbetimi görmüyor geçici belalardan dolayı bana düşman oluyorsun. “ Serçenin gözleri doldu ve hüngür hüngür ağlamaya başladı ve onu çok seven Allah’ın şefkat ve merhametine hayran kaldı.
Utangaç bir sesle “ affet Allah’ım “ diyebildi sadece.
Ve gönül sözü Arş-ı İlahi’de yankılandı “Affet Allahım”
* Başımıza gelen her musibbette, elbette ki nice hayırlar gizlidir. Rabbimize isyan etmek yerine, olanda hayır vardır diyerek rıza göstermek gerekir....

yemın edıyorum ağlayarak okudum ve hala aglıyorum. Cok ama cok guzel Benımde sıgındıgım limanımdan kovdular benı. Allah ım senın gorup benım goremedıgım, ben şer dıye bakıp senın hayra vardıracagın bir iş var bunda.

üzülüdm bebeğim ama sıkma canını gece yanına yaklasınca ailenin yanına git de cok umursama zaten takmıyormus umursamayınca daha tatlı gelırsın belkı

Aynen canim bende ağladım en zor şey haklı da olsan ispatlayamamak kenara çekiliyor izliyorsun artık kazananlar mutlu kimin umurunda yetimlik....Allah seninde yolunu açık etsin canım

Aynen canim bende ağladım en zor şey haklı da olsan ispatlayamamak kenara çekiliyor izliyorsun artık kazananlar mutlu kimin umurunda yetimlik....Allah seninde yolunu açık etsin canım
amin inşallah canım benım. kaç gundur atıodum ıcıme gozyaslarıma aglamıcam dıe zorlamıstım kendımı ama bunu okuyunca bırden açtım muslukları

Seni öyle iyi anlıyorum ki
anlayalım zaten bırbırımızı. Ben cok samımı soluorum pazartesı katıldım buraya ve kafamı burayla dagıttım. Burdakı herkesı anlamaya calışıp, derstek olmaya calışarak. Kalbımın acısını bastırıyorum burda ama ne fayda bi şekilde yıne cıkıor dısarı. Ask acısı bı yandan, bana yasattıkları kalp kırıklıgı bır yandan. Ama Allah bılıyor ya ıcımı, bunu burda bırakmıcak, inanıyorum

Sende aile yüzünden mi ayrıldın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…