eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

cok kötü durum değil mi canım birde ailenin içinde özellikle üstüme geliyor o yapıyor ben konuşuyorum suçlu benim onlara göre kadın karşıma çıkmıyor kaçıyor

Eltinizin küçük çocuğunun kocanızdan olmasından şüpheleniyordunuz siz değil mi amcasının oğlu anlattı demiştiniz

"Karım gelmiyorsa ben de gelmem" demiyorsa o adam, benim kocam olamaz..
Hoş beni istemeyen dangalaklara ben de gitmezdim o ayrı.

Ama sizin sorununuz o değil.
Elti? Düşkünlük? Kaynımsız yapamam derken?
Ne yaşıyorsunuz siz orda

Yalnız iyi sevmek kötü sevmek diye bi kavram var biz bunu beş yaşındaki çocuklara öğretiyoruz bunlar birbirlerini nasıl seviyorlar dışarıdan nasıl bir tablo var farkında değiller

cok kötü durum değil mi canım birde ailenin içinde özellikle üstüme geliyor o yapıyor ben konuşuyorum suçlu benim onlara göre kadın karşıma çıkmıyor kaçıyor

Soruda yanlis olmus bu arada esiniz sizi ailesine degil sulalesine değişmiş resmen. Sakin ol kocani fet et . Eltin de avucunu yalasin

Yorumu konuna göre yazdım ama yorumlarda çok farklı olduğunu anladım.Allah yardımcın olsun canım söylenecek hiç birşey yok

Pardon ya konuya göre yapmıştım ama içi baya kötü çıktı. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…