- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Ay cocugundan esindende mi kiymetliymis boyle insanlari duydukca sinirim tepeme cikioYengem değerli diyor.ve abisiyle konuşmuyor selam vermiyor eltime korna basarak selam veriyor arabayla bile giderken
cok kötü durum değil mi canım birde ailenin içinde özellikle üstüme geliyor o yapıyor ben konuşuyorum suçlu benim onlara göre kadın karşıma çıkmıyor kaçıyorValla az bile kiskanmmissiniz . Kadin miye çekilmiyor. Baktı ki kiskaniyor cekilir insan sorun olmasin diye. EsiminBir akrabasi vardi esimi her gordugunde abartili samimi davranıyordu sakayla karisik bn kocami cok kislanirim annesi bile yaklasamaz dedim o oldu kadin daha da mesafeli oldu esime
İlişkileri olarak gozumle görmedim iftira dediler bende inandim diye sucladilar yani ben kötüyüm fesatmisimIkisi hakkinda ne söylenti cikmis dediniz ya ben sonradan duydum¿
cok kötü durum değil mi canım birde ailenin içinde özellikle üstüme geliyor o yapıyor ben konuşuyorum suçlu benim onlara göre kadın karşıma çıkmıyor kaçıyor
Yengem değerli diyor.ve abisiyle konuşmuyor selam vermiyor eltime korna basarak selam veriyor arabayla bile giderken
Birde beni düşün canım ne haldeyimAy cocugundan esindende mi kiymetliymis boyle insanlari duydukca sinirim tepeme cikio
Hic sorma canım basit gibi geliyor ama derler ya şeytan gözünü kör etmiş insanlarınBen korktum burdan sen nasil sabredyon
Bence hiç de basit değilHic sorma canım basit gibi geliyor ama derler ya şeytan gözünü kör etmiş insanların
Secimini yaptı canım yengesi kazandı zaten istemiyormus beni...konu dışarıda kaldı evet ama sorulara göre yönlendim canimSoruda yanlis olmus bu arada esiniz sizi ailesine degil sulalesine değişmiş resmen. Sakin ol kocani fet et . Eltin de avucunu yalasin
Cok seviniirdim beni istemedimleri icin
Ohh neguzel gitme zorunlulugu yok gormek zorunlulugu yok keske benide istemeseler
Bunlar gitmediğim yerde yuvami yıktılar canımCok seviniirdim beni istemedimleri icin
Ohh neguzel gitme zorunlulugu yok gormek zorunlulugu yok keske benide istemeseler
Secimini yaptı canım yengesi kazandı zaten istemiyormus beni...konu dışarıda kaldı evet ama sorulara göre yönlendim canim
Senin yuvani yukan onlar olmamiski canim senin yuvani yikan kocan ve eltin¿Bunlar gitmediğim yerde yuvami yıktılar canım
Demekki esini doldurdularBunlar gitmediğim yerde yuvami yıktılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?