• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyor mu?

beyzabol

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
40
105
23
34
Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?

Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdim ;) normal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun ;)

Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar

İkimizde çıkartmadk.. Takıyoruz.. Çıkartsa kızarm çünkü ben çıkartmıyorum.. gelir yıkar takar.. sater sürekli dezenfektan kullanıyor

Pandemi ve alyans ne alaka?
Ellerin ağız, göz ve buruna dokunmasıyla hastalığın geçtiğini biliyorsunuz. Ellerin yıkanması,kolonya ile temizlenmesi dahil yüzük iç kısmına yetemeyebileceğini söylüyor. Mantıklı da aslında. Sadece sizlerin düşüncelerini ve eşlerinizin takıp takmadığını merak ettim.

Eşim sevmiyor alyans takmayı, sorun değil bu benim için.
Marttan bu yana ben bıraktım takmayı, bileklik falan da takmıyorum bulaş riski yüksek diyorlar dışarıda sürekli yıkama imkanı da olmayınca haklı buldum eşinizi. :)

Takmıyor. Taksın isterdim ama çok da mühim değil. Ben takıyorum çıkarken seviyorum. Takmadığım da oluyor. 🤷🏻‍♀️ ortaya karışık. 🤪

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Basindan beri isinden dolayi takmiyor.Benimde hevesim kirildi herhalde pek takmam

Back
X