• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyor mu?

Altı yıllık evliyiz benim esim de takmaz,zaten arkadaşları çevresi herkes evli olduğunu bilir,beni de rahatsız etmiyor doğrusu

Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdim :KK66: normal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun :KK66:

Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar

bu alakayı ben kurdum sadece galiba

ilk Türkiye de vaka haberini duyduğum anda attım yüzükleri şifonyere hiç takmadım aylardır

alyans kullanmıyorum ama taşlı yüzüklerim var onları takıyordum

şimdi dezenfektan, kolonya, sürekli el yıkanacak altı nemli kalacak diye düşündüm ben evde de takmıyorum zaten yemek vs yaparken

hatta o zaman çevremdekilere de bu nedenle bıraktığımı iletmiştim

İkimiz de takıyoruz. İşten eve gelince dezenfekte ediyoruz, sabaha tekrar takıyoruz.

Eşim de ben de ilaç sektöründeyiz, hatta eşim çok bilinen bir ilaç şirketinde COVID-19 ekibini kuran ve yöneten bir immünolog, yüzeylerden bulaş riskinin çok düşük olduğunu söyleyebilirim. Yapılan araştırmalar hastane ve laboratuvar ortamında virüsün ne kadar yüzeylerde kaldığını ortaya koymak için yapılan araştırmalar, günlük hayatta sıcaklık ve güneş ışınları etkisiyle virüsün bulaş sağlayacak sayıda yüzeyde kalması çok olası değil. İnsanların enfekte olması için birkaç virüs yeterli değil, belirli bir sayıya ulaşması gerekiyor o da biri yüzüğünüze doğru öksürmediği sürece gerçekleşmesi çok düşük bir ihtimal. Yüzeylere değil, insanlara odaklanmak gerekiyor bulaş riski açısından.

İkimiz de takiyoruz. Pandemi sureci dahil.

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Biz de pandemiyle birlikte bıraktık çünkü hakikaten el yıkarken ekstra uğraş oluyordu. Biraz da bahane oldu diyebilirim çünkü kilo aldığı için yüzüğü sıkmaya başlamıştı. Bence sorun değil ama siz kendi ilişkinizi daha iyi değerlendirirsiniz

eşim evlendiğimizden beri bir gün bile çıkarmadı alyansını. ben düzenli 2 ay takmamışımdır ama 10 yılda. hiç aramızda lafı geçmedi. bi ara hevesleneyim takayım diye tasarım yüzükler bile aldırdım ama nafile. bizim ailemizi sen temsil ediyorsun bulaşma bana dedim kapandı konu.

bu alakayı ben kurdum sadece galiba

ilk Türkiye de vaka haberini duyduğum anda attım yüzükleri şifonyere hiç takmadım aylardır

alyans kullanmıyorum ama taşlı yüzüklerim var onları takıyordum

şimdi dezenfektan, kolonya, sürekli el yıkanacak altı nemli kalacak diye düşündüm ben evde de takmıyorum zaten yemek vs yaparken

hatta o zaman çevremdekilere de bu nedenle bıraktığımı iletmiştim

yok sadece sen degilsin,cogu kisi boyle dusunerek takmadigini soylemisti zaten. Ben haberlerde izledim ;) ozellikle erkekler,yuzukleri buyuk oldugundan bu bahaneyi gosteriyorlarmis. Halbuki takmiyorsan takmazsin zorunluluk degil neticede.
Evde ben de takmama taraftariyim,taslari yipraniyor vs diye
Kavga kiyamet bile olmus esler arasinda yerel haberlere konu olduydu cok komik,linki bulursam gonderiri beraber guleriz 😂

Alyans takmayı sevmiyorum. Eşim de aksine bayılıyor alyans takmaya. Daha yeni takmayalım diye yalvardım, ama nafile..

Evde takıp dışarda takmayan bir sürü adam var. Dürüst mü bu konuda o daha önemli. Takmak istemeyen kişiyi zorlamak bence doğru değil. İçinden gelmiyorsa yapmasın. Diyelim ki başka bir niyeti var. Şimdi ortaya çıkması daha iyi olmaz mı?

Ikimizin de alyansı yok😂

Evlenirken ikimizin de takmaya niyeti yoktu. O sebeple almadık. O parayı balayında kullandık.

Yüzük müzük yok 😊

Yamuk yapacak adami yüzük bağlamaz. Çıkarıp cebe atmak totalde 3 saniye.

Hayatımda hiçkimsenin parmağına da bakmadım. 30 yaşındayım. Yüzük var mi yok mu diye dikkat etmedim.

Yüzükle medeni hal tayini yapmaya çalışmak yüzde 85 oranında yanlış sonuç verir😊

Takmıyor,bende takmıyorum.Hiç sorun etmedim etmemde.Onun alyansı kalbinde o bana yetiyor 🤩

Back
X