- 20 Mart 2008
- 141.922
- 213.830
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdimnormal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun
Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar
Biz de pandemiyle birlikte bıraktık çünkü hakikaten el yıkarken ekstra uğraş oluyordu. Biraz da bahane oldu diyebilirim çünkü kilo aldığı için yüzüğü sıkmaya başlamıştı. Bence sorun değil ama siz kendi ilişkinizi daha iyi değerlendirirsinizÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
bu alakayı ben kurdum sadece galiba
ilk Türkiye de vaka haberini duyduğum anda attım yüzükleri şifonyere hiç takmadım aylardır
alyans kullanmıyorum ama taşlı yüzüklerim var onları takıyordum
şimdi dezenfektan, kolonya, sürekli el yıkanacak altı nemli kalacak diye düşündüm ben evde de takmıyorum zaten yemek vs yaparken
hatta o zaman çevremdekilere de bu nedenle bıraktığımı iletmiştim