• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyor mu?

işe giderken bazen takar bazen takmazdi, disari cikarkense hep takardi ama şuan disarda eldivenli dolasiyoruz hiç takmiyor.

Artik ben de takamiyorum eldivenin ustune mi takicaz yuzugu? 🙄 Ayrica yuzugun aldatmaya karşi bir korumasi filan yok oarmagina yapisik degil sonucta, evden cikarken takip sonra cikarabilir cok zor sanki.
Yuzuk diye bu kadar diretmek bana garip geliyor sanki yuzuksuz cikani disarda avliyorlar hemen.

Takmıyor
Çünkü yüzük küçük gelmeye başlamıştı .
Yaklaşık 7-8 senedir takmaz.
Benim için önemli de degil.
Şimdi ben de kilo aldigim için küçük geliyor diye 2-3 haftadır çıkardım ben de.

Ara sıra takıyoruz ikimiz de. Çok mühim değil bence.

Adamın içi rahat etmiyorsa bu durumu kendine sorun haline getirdiyse ve durumdan dolayi husursuzluk yaşıyorsa ki mesajlarinizdan 7 senedir severek taktigini belirtmissiniz demek ki sorun yoktur kendiniz dert etmeyin

Belki takmadigi donem alismis olabilir cunku parmak alisinca bi sure sonra taktiginda rahatsiz ediyor benim esimde saat bile kullanmayi sevmiyor takmiyor kiskanmaniza gerek yok bence cunku o yuzuk ister parmaginda olsun ister olmasin insanin icinde varsa her turlu seyi yapar.

İlla yüzde yüz olsun diyorsunuz. Yüzde doksan dokuza tahammülünuz yokm

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Gümüş yüzük takar.bendede altın alyansimizi takıyorum

benım eşimde yüzük konusunda çok hassastır ve asla yüzüğünü parmagından çıkarmaz çıkartmaz da

pandemi sürecinde çıkardı :KK45:o çıkarınca bende hemen çıkardım , ben birde gider yüzügünün üstüne koyarım ki pislik olsun diye :KK70:

sonra baktım ben yüzüğümü takıyorum artık sende tak , yüzüksüz olmuyor böyle dedi :rolleyes:

şimdi ikimizde takıyoruz

Eşiniz aynı ben , hatta ben bir tık üstüyüm diğer aksesuarlarıma uymazsa takamam :) Pandemiden beri de hiç takmadım

Alyans taksa ne takmasa ne..adam helal sut emmis olsun yeter..kici basi oynayip 5 alyans taksa ne fark eder..ayrica gunumuzde erkek evli mi bekar mi bunu hic onemsemeyen cok kadin var

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Ben 😂 yazılanlar aynı ben 🤪
Hep diyecem yüzüğünü tak diye unutup duruyorum bi diyim ne dicek acaba

hep takarız. evde de , dışarı çıkarken de. çünkü evde çıkarırsam bir yerde unutuyorum sonra takmayı. kayboldu mayboldu olayı var, hiç uğraşamam. :işsiz: ayrıca seviyoruz alyans takmayı.<3

Takar, takarım, takmalidir:deli: alyans kırmızı çizgimdir, güvensizlikle bir alakası yok. Takmamayı teklif dahi edemez, böyle bir şart koymadım ama bu konudaki hassasiyetimi de bilir yani geçerli bir bahane olmadığı müddetçe hoş karşılamam ve pandemi bunlardan biri değil, düzgün yıkasın.

Ben takısız gezmeyen bir kadınım. Korona yüzünden hicbir şey takmıyorum. Çünkü risk. Ayrıca alyans mi engelleyecek ki onu...yani istese. Kendini yoruyorsun.

Pandemiden dolayı ikimiz de takmıyoruz. Sorun değil.
Bisey yapacak olan adam evde takar, dışarda çıkarır.

Back
X