Eşiniz alyans takıyor mu?

Bıkere cıkaran bıdaha takamıyor ondan takmıyordur. Benım esım 3 sene hep taktı sonra ısındekı tehlıke yuzunden cıkardı ızın alarak ama bende sonra sonra gıcuk oldum takmıyor dıye bende cıkardım bı kac ay ogun bugun hıc takmıyoruz alıatım artık asırı rahatsız edıyor benı yuzuk. Oda alıstıysa sımdı rahatsız oluyordur

Takıyor evet.

Yorumları okuyunca şaşırdım , önceden el yıkama , yüzüğü kaydırıp yıkama yokmuydu ki insanlarda , pandami dönemi niye farklı olsun.

Virüs , mikrop yıllardır hayatımızda zaten.

Neyse çok şükür insanlar el yıkamayı öğrendi ,
yemek / hamur yaparken parmaklarda ki yüzüğü , kollardaki şakır şakır bilezikleri görmeyiz diye umut ediyorum.

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Önemli olan takması degl.cıkarken takar dısarda cebine koyar ne anladm bu işten önemli olan sadakat ve buda yüzükle olmaz

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Ben takmıyorum 12 yıl oldu evleneli. O da 5 sene falan taktı sonra yurt dışında bir otelde kalmıştık orada unuttu. Sorun etmem ben​

25 yaşındayım. Annemle babamın parmağında alyans gördüğümü hatırlamam hiç. 30 senelik evliler bu arada.
Annem bile ne zaman taktığını hatırlamıyor.

Takıp takmaması sorun değil de yüzüğü takarken bir anda çıkarması sorun

Coronadan önce takıyordu suan takmıyor sık sık el dezenfekte ettikleri icin. esim cok sever yüzüğünü ama ben sevmiyorum rahat etmiyorum takmıyorum

Sürekli takar, unuttuğu zaman yoldan geri döner ama covid sebebiyle takmıyor. Normalde de takmasa kıskanmam. Taksa güzel olur tabi ikimiz için bir sembol ama dışarıya karşı benim sahibim var algısı yaratmak için değil . Yüzüğü olan da olmayan da ne yapacaksa yapar zaten. Yüzüğü olan birine bakılmaz algımı üniversitede bıraktım ben.

Benim eşimde takmıyor bu süreçte çünkü sürekli para alışverişinde olduğu bir işte çalışıyor bazen tak diyorum ama takmıyor bende baskı yapmıyorum

Ikimiz de takmiyoruz. Belli bir sure siz de takmayin goreceksiniz sonra siz de takamayacaksiniz. Takmamak cok rahat

Ilk birkaç ay taktım sonra birkstim eşim de takmiyo.. ne zaman bıraktı hatırlamıyorum.. Ben sevmem ziynet.. küpe kolye takamiyom zaten kulak deliklerim iltihap kasinti yapiyo kolye de yara yapiyo zaten alerji galiba sahte olduğundan.. haliyle yüzük de sevmem. Sadece saat çok severim bayılırım..

18 yıllık evliyiz normalde ikimizde alyansımızı takıyoruz öyle evde denizde duşta falanda çıkarmayız. Fakat pandeminin ilk günlerinde ben eşimi risk konusınsa uyardım ve ikimizde epey süre takmadık. Sonrasında eşim takmaya başlamış, yüzüğün kaybolacak tak sende deyince bende taktım. Metal yüzeyde daha uzun süre yaşıyor diyorlardı ilk başta ama şimdi yüzeylerden bulaş riskinin epey düşük olduğunu söylüyorlar.

takmak zorunda bitti

Benim eş (eski olacak yakında dövme yaptirmisti)Ama pek bi önemi yokmuş,şimdi sildirdi mi ,ne yaptı hiç haberim yok,keşke hiç bisey yapmasaydı ya da takmasaydı da aldatmasaydı,edebiyle otursaydi

Aslına bakarsanız şimdiki zamanda yüzüklü adamlar daha bir tehtit altında. Bekarlara kıran girmiş gibi özellikle evlilere saran çok. Benim eşimde yüzük takmıyor bende takmıyorum açıkçası hiç kıskanmadım.

Benim eşim hiç takmadı alyans hiç bir aksesuar takmaz zaten
12 yıllık evliyiz hatta kimliğini bile değiştirmedi hala bekar yazıyor :KK48: yeni kimliklerde de medeni hali yazmiyor zaten öyle yırttı bu konudan da ama inanın hiç aklıma böyle şeylerden dolayı kıskanmak gelmedi bana çocuklarımıza tavrı sevgisini gösterme şekli önemli benim için

Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdim :KK66: normal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun :KK66:

Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar

Üşenmedim googlede behlül yüzüğü diye arattım ya. 🤣🤣

7 senedir evliyiz. 1 kere yada 2 kere takmıştır.
Sevmiyor yüzük saat vs takmayı. İşi gereği de pek uymuyor ona.
Hiç sorun etmedim. Alt tarafı demir parçası.
Evde taksa kapıda çıkarsa haberiniz bile olmaz.
Yüzük bişeyleri engellemiyor bunu aşın bence artık

Back
X