Eşiniz anneliginize laf etse ne yaparsınız?

Her anne bebeği için elinden gelenin en iyisini yapar. Yanlış cümleler kullanmış eşiniz böyle şeyler söylemesinin sebebi sadece hakaret amaçlı mı yoksa siz annelik te kendinizi yeterli görmüyor musunuz
Asla yetersiz görmüyorum
Bebeğimi her an düşünüyorum
Onun için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum
Ama eşime yaranamıyorum

Asla yetersiz görmüyorum
Bebeğimi her an düşünüyorum
Onun için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum
Ama eşime yaranamıyorum
Tartışmak yerine onunla açık bir dille konuşun. Bebeğiniz için elinden geleni yaptığınızı söyleyin bu konuda size karşı kırıcı değilde bir baba olarak destek olması gerektiğini bu bebeğin ikinize ait olduğunu söyleyin. Bu şekilde konuşmasının size kırdığını açıkca bir dille belirtin.

Ne konuda iyi bakamiyormussunuz mesela.
Neyinizi elestiriyor tam olarak..
Iyi yemiyormusum o yüzden bebeğimi iyi besleyemiyormusum
Emziriyorum
Arada mama veriyorum
Tüm gün yorgunluktan ağzıma bisey atmaya fırsatım olmuyor
Yemek yap, yemek ye diye sürekli uyarıyor
Çok bunaldım
Tüm olayımız bu
Artık iş iyice telefonla ilgilenme de yemek yapa kadar geldi
Çok kırıldım
Sana bisey söylenmiyor diyor
Napicagimi şaşırdım
Uslup konusunda çok hataları var

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?

Ama biz geçen size anne sütü ve mamayla ilgili sayfalarca yazdık siz son sayfada yine bildiğinizi okuyordunuz, ben eşinize hak veriyorum , eşiniz daha bilinçli bir baba, siz çok sabit fikirlisiniz

''en ufak bir alakanın bile olmadığı bir konuda değil yorum yapmak beni eleştirip hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun? eşim olman anneliğimi sorgulama hakkı vermez sana '' diyip önce ağzının payını verip, sonra da o çocuğun ''ikinizin'' eşey hücrelerinden oluştuğunu, ve bakımının da ''ikinize'' düştüğünü söylerdim.
bir süre de yüzüne bakmazdım herhalde

Neden böyle söyledi ne oldu da. Her anne çocuğuna iyi bakar bir kere kendi için eleştiri yaptı mı ben bakamıyorum bu çocuga diye.

Şu kadınların anneliğini sorgulamaktan bir vazgeçin artık o bebeği dünyaya getirmek kolaymış gibi birde böyle konusuyorlar.

Olay bu bile olsa bu kotu yaftalamayi yapmamalı diye düşünüyorum

Size doğruyu anlatmak çok zor ama bildiğinizi okuyorsunuz, geçen konuda ayda bir kilo alıyorsa mamaya gerek yok deniliyor o kadar dil döküyoruz hala mama vereyim diyordunuz. Bence eşiniz de bizim gibi ne dese batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…