- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bu fırsatı neden veriyorsunuz ona ? bu ne cürret anneliğinizi sorgulayabiliyor ?
kendisi babalık yapabiliyor mu ! ne kadar kötü de olsa anne annedir. ve bunu sorgulamaya kimsenin Hakkı yok
Himm anladim, daha cok uslubu sikintili dediginiz gibi.Iyi yemiyormusum o yüzden bebeğimi iyi besleyemiyormusum
Emziriyorum
Arada mama veriyorum
Tüm gün yorgunluktan ağzıma bisey atmaya fırsatım olmuyor
Yemek yap, yemek ye diye sürekli uyarıyor
Çok bunaldım
Tüm olayımız bu
Artık iş iyice telefonla ilgilenme de yemek yapa kadar geldi
Çok kırıldım
Sana bisey söylenmiyor diyor
Napicagimi şaşırdım
Uslup konusunda çok hataları var
Bende babalığına laf ederdim net !!!!Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
Baba olamamışlara da annelik sorgulamak düşmez değil mi?Ne kadar kötü olsa da mı??
Madem öyle bağımlı yetiştiren o kadar erkek annesini neden gömüyoruz şurda? Onlar da neticede “Kutsal Anne”. Pardon onlar anne değil kayınvalide di mi. Anne hata yapabilir baba da bir ebeveyn olarak müdahale etmelidir, gayet de cüreti vardır.
Anne çayı içmemi istemiyorHimm anladim, daha cok uslubu sikintili dediginiz gibi.
Bir de bir zahmet o kadar dusunuyorsa size yemek yapsin biraksin her gun oyle gorelim iyi niyetini.
Akil vermekle olmuyor cunku.
Bende emziriyorum, gercekten bazen firsat olmuyor, o zamanlarda anne caylarindan icin, kuruyemis yiyin pratik, yahut disaridan soyleyin.
Bebekle yemek yapmak evet kolay degil ama yemeden de sut olmuyor bu da bir gercek..
Anne çayı içmemi istemiyor
Aldığım gün çok fena tartıştık
Zararlı olduğunu düşünüyor
Hem emzirmemi hem de ona destek olacak gıdaları tüketmemi istemiyor
Ben ne yapsam haksizim yani
Doktora dahi inanmadan kafanıza göre yüksek dozdan mama veriyorsunuz eşinizi takmıyorsunuz bile. Adamın gerilmesini anlıyorum. Çok bildiğini okuyan insanlar yoruyor. Biraz kulak verin çevrenize. Mama konusunda hatalısınızOlay bu bile olsa bu kotu yaftalamayi yapmamalı diye düşünüyorum
Baba olamamışlara da annelik sorgulamak düşmez değil mi?
Bağımlı erkek yetiştiren anne derken ? Hangi anne evladının bağımlı olmasını ister ?
Aslında eşiniz çok ilgili bir eş ama üslubu çok kötü!Anne çayı içmemi istemiyor
Aldığım gün çok fena tartıştık
Zararlı olduğunu düşünüyor
Hem emzirmemi hem de ona destek olacak gıdaları tüketmemi istemiyor
Ben ne yapsam haksizim yani
Yani anne sütü varken zorla mamaya dönmeye çalışan eşim olsa ben de konuşurum.Geçen ki mama konunuzu hatırlıyorum orda bıle kımseyı dınlemedınız adam gayet bilinçliydi şimdi bilemedim şahsen çünkü adam ne dese batıyor
Aslında adam sanırım yiyip içip çocuğa süt versin istiyor sanırım ama üslubu kötü yoksa aslında çoğu anneye taş çıkarırGeçen ki mama konunuzu hatırlıyorum orda bıle kımseyı dınlemedınız adam gayet bilinçliydi şimdi bilemedim şahsen çünkü adam ne dese batıyor
“Daha iyisini biliyorsan buyur sen yap, ahkam kesmekle olmaz“ derim. Kendimi anlatmam, açıklama yapmam, ispata çalışmam.Bebeğime iyi bakmadığımı
Bebeğime iyi bakmadığımı
Kimse kimsenin anneliğine laf edemez hele ki hamilelik yaşamamış doğum yapmamış biri asla edemez ne kadar Basit geliyor insanlara eşiniz dört dörtlük bir baba olsa onun çocugunu doğuran kadına bunları söylemezBebeğime iyi bakmadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?