Eşiniz anneliginize laf etse ne yaparsınız?

bu fırsatı neden veriyorsunuz ona ? bu ne cürret anneliğinizi sorgulayabiliyor ?
kendisi babalık yapabiliyor mu ! ne kadar kötü de olsa anne annedir. ve bunu sorgulamaya kimsenin Hakkı yok

Ne kadar kötü olsa da mı??

Madem öyle bağımlı yetiştiren o kadar erkek annesini neden gömüyoruz şurda? Onlar da neticede “Kutsal Anne”. Pardon onlar anne değil kayınvalide di mi. Anne hata yapabilir baba da bir ebeveyn olarak müdahale etmelidir, gayet de cüreti vardır.

Himm anladim, daha cok uslubu sikintili dediginiz gibi.
Bir de bir zahmet o kadar dusunuyorsa size yemek yapsin biraksin her gun oyle gorelim iyi niyetini.
Akil vermekle olmuyor cunku.

Bende emziriyorum, gercekten bazen firsat olmuyor, o zamanlarda anne caylarindan icin, kuruyemis yiyin pratik, yahut disaridan soyleyin.
Bebekle yemek yapmak evet kolay degil ama yemeden de sut olmuyor bu da bir gercek..

Baba olamamışlara da annelik sorgulamak düşmez değil mi?
Bağımlı erkek yetiştiren anne derken ? Hangi anne evladının bağımlı olmasını ister ?

Anne çayı içmemi istemiyor
Aldığım gün çok fena tartıştık
Zararlı olduğunu düşünüyor
Hem emzirmemi hem de ona destek olacak gıdaları tüketmemi istemiyor
Ben ne yapsam haksizim yani

Yahu annelik bi rol ve evet alışmakta zorlanıyor olabilirsiniz bütün sülalenize küfretmiş gibi davranmaktansa oturun bi düşünün ,hata yapmış olabilir miyim diye. Asgari kilo alınan hamileliklerde bile vücut tam dört kilo yağ depoluyor, doğum sonrası kıtlık filan çıkar da anne yiyecek bulamazsa vücut ordan yakıp süt yapsın diye. Öyle bi öğün geçmekle iki öğün zayıf beslenmekle süt azalmaz, gayet tükenmez. Ama ben kime diyorum bu bilgiyi yazmamışım gibi “Bari emzirdikten sonra 100 ml mama vereyim “ ne var bunda filan yazarsınız siz , çünkü biz ne diyoruz siz ne anlıyorsunuz

İlk çocuğumda anne çayı tükettim ayda 1 kilo aldı, ikinci de tüketmedim ayda yine 1 kilo aldı, o çayların plasebo dışında bir etkisi yok, şart değil.

Olay bu bile olsa bu kotu yaftalamayi yapmamalı diye düşünüyorum
Doktora dahi inanmadan kafanıza göre yüksek dozdan mama veriyorsunuz eşinizi takmıyorsunuz bile. Adamın gerilmesini anlıyorum. Çok bildiğini okuyan insanlar yoruyor. Biraz kulak verin çevrenize. Mama konusunda hatalısınız

Baba olamamışlara da annelik sorgulamak düşmez değil mi?
Bağımlı erkek yetiştiren anne derken ? Hangi anne evladının bağımlı olmasını ister ?

Baba olamadığını nerden çıkardınız öyle bi bilgi var da ben mi atladım, geçen konudan biliyorum adam bilinçli. Konusahibi dese ki akşam geldiğinde bakmıyor, oyalamıyor ben de sizinle gömeyim adamı ama yok öyle bi bilgi.

Aslında eşiniz çok ilgili bir eş ama üslubu çok kötü!
Sizin karakteriniz mi onu etkilemiş yoksa kendisi mi öyle bilemedim

Allah sabır versin.

Geçen ki mama konunuzu hatırlıyorum orda bıle kımseyı dınlemedınız adam gayet bilinçliydi şimdi bilemedim şahsen çünkü adam ne dese batıyor
Yani anne sütü varken zorla mamaya dönmeye çalışan eşim olsa ben de konuşurum.
O adamın da çocuğu. Beslenmesi, sağlığı ilgilendiriyor. Ben annesiyim diyerek her konuda dokunulmazlık kazanmıyoruz.

Bence cogu erkegin yaptığı birsey . Esimde de gördüm arkadaslariminda ayni seylerden sikayet ettiginide gördüm. Hasta olsa yok cocuga dikkat etmedin parkta dusse o zaman kimle konusmaya dalmistinda cocukla ilgilenmedin cumleleri cok tanidik bana. Sonucta direk iyi bir anne degilsin demek degilse imayla anlatmaya calisiyolar

Geçen ki mama konunuzu hatırlıyorum orda bıle kımseyı dınlemedınız adam gayet bilinçliydi şimdi bilemedim şahsen çünkü adam ne dese batıyor
Aslında adam sanırım yiyip içip çocuğa süt versin istiyor sanırım ama üslubu kötü yoksa aslında çoğu anneye taş çıkarır

Evet hanımefendiye o kadar emen,kilo alan çocuğa mama verilmez dedik o zaman 50cc vereyim demişti

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
“Daha iyisini biliyorsan buyur sen yap, ahkam kesmekle olmaz“ derim. Kendimi anlatmam, açıklama yapmam, ispata çalışmam.

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
Kimse kimsenin anneliğine laf edemez hele ki hamilelik yaşamamış doğum yapmamış biri asla edemez ne kadar Basit geliyor insanlara eşiniz dört dörtlük bir baba olsa onun çocugunu doğuran kadına bunları söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…