- 2 Ağustos 2020
- 107
- 423
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Lütfen eşinize süt kutusundan meme yapın. Bakalım onun anneliği nasılmış?Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
E tamam yemek yapip biraksin o zaman.Anne çayı içmemi istemiyor
Aldığım gün çok fena tartıştık
Zararlı olduğunu düşünüyor
Hem emzirmemi hem de ona destek olacak gıdaları tüketmemi istemiyor
Ben ne yapsam haksizim yani
Neyi eleştiriyor mesela?Bebeğime iyi bakmadığımı
Iyi beslenemedigimi bu yüzden de bebeğimi iyi besleyemedigimi düşünüyorNeyi eleştiriyor mesela?
Ben anneliğin gereksiz yere kutsallastirildigini ve "herkes evladı için en iyisini bilir, yapar" gibi söylemlerin tehlikeli ve yanlış olduğunu düşünüyorum .
Bu yorumu okuyunca hatırladım sizi, yorum da yapmıştım. Eşinize yüzde yüz katılıyorum. Süt artırıcı diye içtiğiniz şeyler zararlı olabilir. Keşke bir emzirme danışmanindan destek alsanızAnne çayı içmemi istemiyor
Tabi ki ılla en ıyı her şeyi anne bilir diye bir şey yok. Gayet geçen ki konuda babanın dediklerinde konu sahıbınden bılınçli olduğu belli oluyorduYani anne sütü varken zorla mamaya dönmeye çalışan eşim olsa ben de konuşurum.
O adamın da çocuğu. Beslenmesi, sağlığı ilgilendiriyor. Ben annesiyim diyerek her konuda dokunulmazlık kazanmıyoruz.
O kadar insan dedi ki doktoruda demiş yanı ama bildiğini okuyorduAslında adam sanırım yiyip içip çocuğa süt versin istiyor sanırım ama üslubu kötü yoksa aslında çoğu anneye taş çıkarır
Evet hanımefendiye o kadar emen,kilo alan çocuğa mama verilmez dedik o zaman 50cc vereyim demişti
Ama doğru yapıyor. Geçen konuda yazıldı zaten bunlar. Emziren anne çatladı kilo aldırmaktan başka bir işe yaramıyor zaten içinde bir sürü bitki var alerji yapabilir toksik olabilir gerek yok yani. Emzirme çayları sizi sadece psikolojik olarak rahatlatır sütünüzü arttırdığını düşünürsünüz siz böyle düşündükçe de sütünüz arartar. Bir an önce emzirme danışmanlığı alın lütfen sizin tek başıma altından kalabileceğiniz boyutu aşmış durum.Anne çayı içmemi istemiyor
Ne kadar kötü olsa da mı??
Madem öyle bağımlı yetiştiren o kadar erkek annesini neden gömüyoruz şurda? Onlar da neticede “Kutsal Anne”. Pardon onlar anne değil kayınvalide di mi. Anne hata yapabilir baba da bir ebeveyn olarak müdahale etmelidir, gayet de cüreti vardır.
ben eşinden bahsetmedim ! sizin yazdığınız yoruma genel bir yorum yaptım. ne diyorsunuz ben anlamadım şimdi ? siz hata yapın eşiniz de sizin anneliğinizi sorgulasın siz de kabul edin olsun bitsin benimle neyin davasını güdüyorsunuzBaba olamadığını nerden çıkardınız öyle bi bilgi var da ben mi atladım, geçen konudan biliyorum adam bilinçli. Konusahibi dese ki akşam geldiğinde bakmıyor, oyalamıyor ben de sizinle gömeyim adamı ama yok öyle bi bilgi.
ben eşinden bahsetmedim ! sizin yazdığınız yoruma genel bir yorum yaptım. ne diyorsunuz ben anlamadım şimdi ? siz hata yapın eşiniz de sizin anneliğinizi sorgulasın siz de kabul edin olsun bitsin benimle neyin davasını güdüyorsunuzddd
Kötü bişi dememiş adamIyi yemiyormusum o yüzden bebeğimi iyi besleyemiyormusum
Emziriyorum
Arada mama veriyorum
Tüm gün yorgunluktan ağzıma bisey atmaya fırsatım olmuyor
Yemek yap, yemek ye diye sürekli uyarıyor
Çok bunaldım
Tüm olayımız bu
Artık iş iyice telefonla ilgilenme de yemek yapa kadar geldi
Çok kırıldım
Sana bisey söylenmiyor diyor
Napicagimi şaşırdım
Uslup konusunda çok hataları var
işine bak derdimBebeğime iyi bakmadığımı
Ben de onun mükemmel baba oluğ olmadığını sorgulardım.Bebeğime iyi bakmadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?