Eşiniz anneliginize laf etse ne yaparsınız?

Bir daha derse sen annelik hakkında ne biliyosunda karışıyorsun sen babalığını bil de yada birşeyden şikayetçimi ver çocuğu kucağına bakalım nabıyo beyefendi bir önceki mama mevzusunda hak verdim adama ama burda saçmalamış

Anne çayı içmemi istemiyor
Aldığım gün çok fena tartıştık
Zararlı olduğunu düşünüyor
Hem emzirmemi hem de ona destek olacak gıdaları tüketmemi istemiyor
Ben ne yapsam haksizim yani
E tamam yemek yapip biraksin o zaman.
Sizde pratik olarak meyve hurma kurukayisi dutkurusu badem vs tuketin.
Yemek yap diyin bakalim ne diyecek.

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
Neyi eleştiriyor mesela?
Ben anneliğin gereksiz yere kutsallastirildigini ve "herkes evladı için en iyisini bilir, yapar" gibi söylemlerin tehlikeli ve yanlış olduğunu düşünüyorum .

Neyi eleştiriyor mesela?
Ben anneliğin gereksiz yere kutsallastirildigini ve "herkes evladı için en iyisini bilir, yapar" gibi söylemlerin tehlikeli ve yanlış olduğunu düşünüyorum .
Iyi beslenemedigimi bu yüzden de bebeğimi iyi besleyemedigimi düşünüyor
Emziriyorum
Çok yesem çok sütüm gelecekmiş
Doğru ama üslup konusunda beni çok yaraliyor

Bu yorumu okuyunca hatırladım sizi, yorum da yapmıştım. Eşinize yüzde yüz katılıyorum. Süt artırıcı diye içtiğiniz şeyler zararlı olabilir. Keşke bir emzirme danışmanindan destek alsanız

Yani anne sütü varken zorla mamaya dönmeye çalışan eşim olsa ben de konuşurum.
O adamın da çocuğu. Beslenmesi, sağlığı ilgilendiriyor. Ben annesiyim diyerek her konuda dokunulmazlık kazanmıyoruz.
Tabi ki ılla en ıyı her şeyi anne bilir diye bir şey yok. Gayet geçen ki konuda babanın dediklerinde konu sahıbınden bılınçli olduğu belli oluyordu

Aslında adam sanırım yiyip içip çocuğa süt versin istiyor sanırım ama üslubu kötü yoksa aslında çoğu anneye taş çıkarır 😃😃😃

Evet hanımefendiye o kadar emen,kilo alan çocuğa mama verilmez dedik o zaman 50cc vereyim demişti 🤣
O kadar insan dedi ki doktoruda demiş yanı ama bildiğini okuyordu

Ama doğru yapıyor. Geçen konuda yazıldı zaten bunlar. Emziren anne çatladı kilo aldırmaktan başka bir işe yaramıyor zaten içinde bir sürü bitki var alerji yapabilir toksik olabilir gerek yok yani. Emzirme çayları sizi sadece psikolojik olarak rahatlatır sütünüzü arttırdığını düşünürsünüz siz böyle düşündükçe de sütünüz arartar. Bir an önce emzirme danışmanlığı alın lütfen sizin tek başıma altından kalabileceğiniz boyutu aşmış durum.

Çok yeme ile de alakası yok sütün yemek mi yok meyve yiyin havuç kemirin ekmek arasına kaşar koyun yiyin yoğurtla makarna yiyin kuruyemiş yiyin köfte alın kızartın sık sık yiyin merak etmeyin sütünüz azalmaz. Yani karnıyarık yemediniz diye sütünüz kesilecek falan değil merak etmeyin.

Ne kadar kötü olsa da mı??

Madem öyle bağımlı yetiştiren o kadar erkek annesini neden gömüyoruz şurda? Onlar da neticede “Kutsal Anne”. Pardon onlar anne değil kayınvalide di mi. Anne hata yapabilir baba da bir ebeveyn olarak müdahale etmelidir, gayet de cüreti vardır.
Baba olamadığını nerden çıkardınız öyle bi bilgi var da ben mi atladım, geçen konudan biliyorum adam bilinçli. Konusahibi dese ki akşam geldiğinde bakmıyor, oyalamıyor ben de sizinle gömeyim adamı ama yok öyle bi bilgi.
ben eşinden bahsetmedim ! sizin yazdığınız yoruma genel bir yorum yaptım. ne diyorsunuz ben anlamadım şimdi ? siz hata yapın eşiniz de sizin anneliğinizi sorgulasın siz de kabul edin olsun bitsin benimle neyin davasını güdüyorsunuz :Dddd

Mesela siz ne yapıyorsunuz?o ne yapmanızı bekliyor?

Iyi yemiyormusum o yüzden bebeğimi iyi besleyemiyormusum
Emziriyorum
Arada mama veriyorum
Tüm gün yorgunluktan ağzıma bisey atmaya fırsatım olmuyor
Yemek yap, yemek ye diye sürekli uyarıyor
Çok bunaldım
Tüm olayımız bu
Artık iş iyice telefonla ilgilenme de yemek yapa kadar geldi
Çok kırıldım
Sana bisey söylenmiyor diyor
Napicagimi şaşırdım
Uslup konusunda çok hataları var
Kötü bişi dememiş adam

Cocugumuz yok ama olmayan çocuk üzerinden eleştiri alıyorum.. Çok ta fifi......

Back
X