Eşiniz anneliginize laf etse ne yaparsınız?

Anneler herşeyin en iyisini yapmayabilir.
Babalar bostan korkuluğu değildir.
Yanlış birşey yapıyorsanız neden uyarmasin ?

Mama ve çaylar hakkında eşinizin haklı olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Üslubu konusuna gelince, eşinizle zaten sorun yaşıyordunuz ona rağmen isteyerek ikinci kez anne oldunuz. Şuan yaşadıklariniz sürpriz değil ki.

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
Eşiniz mantıklı hareket eden taraf gereksiz şekilde çocuğa mama vermeye kalkıyorsunuz.
Sizin anneliğinize değil yanlış hareketlerinizi laf söylüyor bence. Eşinizi dinlemelisiniz.
Şu KK erkeği de savundurttunuz ya bana helal olsun size

Iyi beslenemedigimi bu yüzden de bebeğimi iyi besleyemedigimi düşünüyor
Emziriyorum
Çok yesem çok sütüm gelecekmiş
Doğru ama üslup konusunda beni çok yaraliyor
Çok yemek yemek süt olur demek diil ki saglikli besleneceksiniz her kadina ayni sey süt yapmıyor kimine bulgur kimine yeşillik ... suyu bol tuketmelisiniz mesela sütu arttirir her halukarda 2 3 litre su icmelisiniz sutun kalitesini de aldiginiz gidalar belirler kuruyemis tuketin saglikli yemekler yiyin kilo alimi iyiyse mama vermeyip biraz yemeye çalışın yemek yapmanizi elestiriyorsa verin cocugu baksin siz de o arada yemek yapin birinin elestirmesi birinin alinmasi ile olmuyor anlasarak birbirinize destek olun

Iyi yemiyormusum o yüzden bebeğimi iyi besleyemiyormusum
Emziriyorum
Arada mama veriyorum
Tüm gün yorgunluktan ağzıma bisey atmaya fırsatım olmuyor
Yemek yap, yemek ye diye sürekli uyarıyor
Çok bunaldım
Tüm olayımız bu
Artık iş iyice telefonla ilgilenme de yemek yapa kadar geldi
Çok kırıldım
Sana bisey söylenmiyor diyor
Napicagimi şaşırdım
Uslup konusunda çok hataları var

Yemek yemek yemek şeklinde daraldım

Sürekli yemek diyor madem versin kartını her öğlen pide kebap balık göm

Kimse bebeğini bir anne gibi düşünemez bence ben öyle düşünüyorum

Mama konunuzu veya başka şeyleri bilmiyorum.
Ama eşler (yani baba) bebek bakımı konusunda birbirlerine yapıcı eleştiriler yapabilir fikir verebilir tartışabilirler. Neden olmasın babalık hafif birşey mi.
Üslup sorunu varsa o ayrı.
Ama, hakkı yok, ona ne, o da kim vs gibi söylemler vana yanlış geliyor.
O da 'baba'.
Bebek yeniyse baba tecrübesiz olur pekala ama yine de fikri aklı vicdanı vardır değil mi

Tüm gün ev içinde boguşan biziz ama nedense oturdukları yerden annelige laf söylenebiliyor hasbamlar çok mu biliyo sanki..Bnce hiç takılmaya gerek yok dogru olan neyse yapın gitsin konuşsun dursunlar..Şu erkeklerin çok bilmişliginden gına geldi..

Üslup konusunda uyarın, onun dışında eleştiri içeriğine bakın, hakikaten eleştirilerde haklılık varsa kulak verin. Anne sütü bağışıklığı kuvvetlendirir bu sadece bir klişe değil aynı zamanda gerçek. Size daha önceki konuda da arkadaşımdan bahsetmiş, sürekli et yediğini ve hamilelikte ve emzirmede sorun yaşamadığını söylemiştim. O arkadaşım ve eşi korona oldular geçen haftalarda. Bebeğin testleri negatif çıktı, doktor anne sütü emdiği için bağışıklığının kuvvetli olduğunu söylemiş. Boşa değil bu kadar kadının mamaya geçme anne sütü ver demeleri..

Bebeğime iyi bakmadığımı
Anneliği yapamadığımı söyledi
Artık kendimi anlatmaktan yoruldum
Siz olsanız ne yaparsınız hanımlar?
Kendimi anlatmaya kanıtlamaya asla gerek duymadım 5 yaşında cocugum var tam 1 gün ben bakayım sen disarda dolaş diyip ne zamana goze alır çocuğa bakmaya ozaman ciddiye alırım onu

En son açtığınız konuda size çok söylendi eşiniz haklı, mamayı çok veriyorsunuz o aydaki bebeğe o kadar cc fazla, bol bol emzir denildi yine bildiğinizden şaşmadınız. Konuyu bilmeyenler burada babaya yüklenmiş ama anne de biraz inatçı yani ve eşi ne derse batıyor. Beslen ki sütün olsun demenin nesi yanlış adam haklı, kendine iyi bakacaksın ki sütün olsun, o anne çayları da bir cacığa yaramıyor vallahi. Ben günde beş litreye yakın su içtim, o caylardan içtiğim zamanlardan daha fazla sütüm oldu.

Back
X