- Konu Sahibi mehtap4278
-
Merhabalar,
Erkek arkadaşım 'evlendikten sonra asla anne anne demem bunu benden isteme' diyor. ben bunun çok büyük bir sorun olarak görüyorum. hatta onla evlenmemek gibi bir fikrim oluştu. ben mi çok abartıyorum yoksa cidden önemli bir konu mu? sizinde yorumlarınızı alırsam çok memnun olurum...
annesi yaşamıyor malasef. yaşasaydı kesinlikle anne derdim. ama saçma geliyormuş benim annem onun kayınvalidesiymiş annesi değil. bu yüzden çok mutsuzum. ne yapacağım bilmiyorum
annesi yaşamıyor malasef. yaşasaydı kesinlikle anne derdim. ama saçma geliyormuş benim annem onun kayınvalidesiymiş annesi değil. bu yüzden çok mutsuzum. ne yapacağım bilmiyorum
:) babası yaşıyor. bi şey demicekmiş:))) daha eşim olmadı erkek arkadaşım. walla bu anne kelimesi eşim olmayı engelleyecek gibi geliyor.
:) babası yaşıyor. bi şey demicekmiş:))) daha eşim olmadı erkek arkadaşım. walla bu anne kelimesi eşim olmayı engelleyecek gibi geliyor.
sırnaşık şey kusura bakmayın, sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile3 bişi demeyip arkasını dönüp oturacak herhalde sempatiksalakcinni
anneniz ne kadar üzülür yazık kadıncağıza.. siz de onun babasına baba demeyin diyeceğim ama takacağını sanmıyorum alsanaalsanasmile hey yarabbi hepsi ayrı bir tuhaflmaz:
annem kesinlikle üzülcek ama bana belli etmicek bunu biliyorum. sen mutlu ol yeter dicek ama ben kaldıramam ki. bende ona bir kanun çıktı artık eşlerin soyadını kullanmak zorunda değilsin dedim sen anne demazsen bende kendi soyadımla evlilik yaparım dedim. hemen sinirlendi öle şey mi olur ne saçmalık diye.
Merhabalar,
Erkek arkadaşım 'evlendikten sonra asla anne anne demem bunu benden isteme' diyor. ben bunun çok büyük bir sorun olarak görüyorum. hatta onla evlenmemek gibi bir fikrim oluştu. ben mi çok abartıyorum yoksa cidden önemli bir konu mu? sizinde yorumlarınızı alırsam çok memnun olurum...
demıyor zaten yazık annemde beklıyor ama herhalde utanıyo esım dıyemıyor bır turlu bende zorlayamıyorum artık.
Demezse bende onun annesine demem..
Ama diyor sağolsun ilk başlarda zorlansa da...
demesını ısterım tabı arada sıkıstırıyorum ama demıyo 30 yasında adam bı yerden sonra laf soylenmıyor.
annemgılde ıstıyolar ama dememesı hıcbırmızın bırbırımızle lan ılıskısını ekılemıyor.
anne demıyor dıye esımle aramı bozamamkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?