eşiniz arkadaşlarını bu kadar önemsiyomu

Devlet memuru iseniz derhal tayin isteyin ben öyle kurtuldum arkadaşlarından kimse yok burda haftada iki kere maçı var o kadar ama geldiğimiz yer olsaydı herhalde eve almazdım git o arkadaşlarında yat cevabı yeterli olurdu herhalde

Hakkatten git o arkadaşlarınla yat dicen eve almıcan ama o zamanda abartan dırdırcı kadın olursun. Bune ya arkadaş lazım tmm ama aklım almıyo arkadaşına kendi telefonunu karıştırma lüksünü veriyo da karısına özel msj atma lüksü yok hey allahım ya

eşimle 11 senedir birlikte olduğumuz için arkadaşlarımızın %90'ı ortak, ortak olmayanlarada sınırını koyar herşeyden önce gaza gelmez, mesela biri takıldı mı heheeee kılıbık diye evet arkadaş kılıbığım mutluyum der yani, hiçbi konuda gaza gelen adam iyi olmaz, en büyük sıkıntı bu bi kere telefon niye arkadaşında duruyo velev ki elinde mesaj gelince ver sahibine değil mi, iş birazda arkadaşta bitiyo, eşimin 2 bekar arkadaşı bize maç izlemeye gelmek istediler bak dikkatini çekerim eşimi dışarı çağırmıyolar onlar bekar eşim evli sonuçta, telefondada soruyolar yenge müsait mi diye, bu görgüdür görenektir, eşinin etrafı çakal dolu demek ki bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler

Önce eşinizin sizi düğüne götürüp götürmeme durumunda üzüldüm. Bir insanın eşini bir yere götürme ya da götürmeme durumu olmaması lazım. Çocuğa dersin yaramazlık yaptın seni parka, avmye götürmüyorum diye. Eşine değil. Bir de götürmeyi lütfetti diye ona ödül olarak güzel mesaj atmışsınız onun yaptığı hanzoluk resmen.
İkincisi ergen mi bunlar birbirini telefonunda oyun mu oynuyorlar. Düğün haremlik selamlık mıydı siz aynı masada oturmuyor muydunuz? Ben de bazen kardeşime gizli mesaj atmak isterim. Ama bakarım kendi elinde mi nişanlısının önünde mi diye.
Son olarak hiç abartmıyorsunuz. Eşiniz tamamen saçmalamış. Hatasını da anlayacak beyin hücrelerine sahip değil bence. (O kadar mektup yazdıktan sonra sadece Allah bize yardım etsin diyorsa)
Gerçekten de Allah size(sana'nın saygılı olanı, yoksa eşiniz gül gibi kadını bulmuş daha ne yardım edecek ona Allah) yardım etsin.

layt erkek mi oluyormuş o mesajdan sonra..
evli erkeklerin, arkadaş bağımlılıklarından nefret ediyorum..

şu son paragrafınızı okuyunca yazmak istedim yine..

bundan 6 ay önce ben de bu şekilde bi kesin karar aldım..gerçekten yüzüne dahi bakmıyordum ev arkadaşı gibiydik sadece bir evi ve maddi durumu paylaşan..

ama o kadar kötüye gitti ki ona olan tüm sevgim iyice bitti ve şu an boşanma düşüncesiyle açtıgım konum ve toparlamaya çalışmak arasında bocalıyorum.. çünkü çocuğum var.. yeniden sevmeye çalışıyorum..

burada kocanız haklı kesinlikle demiyorum..ama bu tür bir karar inanın işleri daha kötüye götürüyor..

Yok özel sektördeyim Bu mümkün değil maalesef...

O adam için ağzımı bozmaya değmez zaten işede yaramaz Bana diyoki sen bu arkadaşlarımı niye bu kadar takmışsın....yine takıntı eden benim yoksa o hiç bişey yapmıyor ona göre

Benimde söylediğim o zaten ''Sana acıyorum Bi arkadaş senin özeline etki etmeye çalışıyo ve bu senin huzurunu bozuyosa ne işin var o adamla Koy postanı '' diyorum Ama yok koyamaz o kişilik sahibi insanlar içindir Zorrr gerçekten zor
Düğün bayanlara ayrı erkeklere ayrıydı Teşekkür ederim yorumunuz için Haksız olmadığımı bi başkasından duymak bana iyi geliyor Kendimi sorgulamaktan vaz geçiyorum
Ben de farkındayım iyiye gitmicek.... ama ömür boyu bana haksızlık ettmesini izlemek istemiyorum. Dedim ya ne yapacağımı bilmiyorum Ama ne istediğimi çok iyi biliyorum Beni sadece yemek yapan yatağına giren kadın olarak görmesini istemiyorum Bundan nefret ediyorum Bazen boş ver diyorum kendime dönüp yüzüne bakıyorum bi adım atmak için ama içimden gelmiyor işte Belki ileride sizin durumunuza düşücez işler daha kötü olucak ama onada hazırlıklıyıım Bana değer vermeyen bi adamın keyfini yapmaktansa yalnız kalıp hayatla tek başıma uğraşmayı yeğlerim Ona maddi olarak bağlı değilim aileminde durumu müsait Beni ona bağlayan tek şey sevgiydi Zamana bırakıcam eğer gerçekten sevgide kalkmışsa aradan Ne onu nede o sinir bozucu ailesini çekmem için bi sebep kalmıyor

ben de maddi olarak bağlı değilim ama kızımla bağlıyım işte

merhaba canim seni iyi anliyorum.menim esimde geceler arkadaslariyla dsari ckmayi,eve getirmeyi cok sever.su arkadaslar eve gelince daha cok sinir oluyorum.bende bikeresinde konusdum istemiyorum dedim.ah bu erkekler hep kendilerini hakli sayiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…