meraba arkadaşlar Hani bazen napacağınızı şaşırırsınız ya bende şuanda tam o durumdayım
Eşim arkadaşlarına çok düşkün ve bu beni deli ediyo Nefret ettiği şeyleri bile arkadaşları isteyice yapabiliyor Eşimi kadınlardan değil, erkek arkadaşlarından kıskanır oldum
Aramız kötüydü tabi yine arkadaşları yüzünden... 2 hafta soğuk geçti Bi gece düğün vardı aramız kötü diye götürmeyeceğini söyledi ama sonra yumuşadı, götürdü Bende o gazla düğündeyken ona teşekkür etmek için msj attım Sonunada özel bişeyler yazdım Gece bunun karşılığını göreceksin gibi O sırada arkadaşlarının yanındaydı eşim. Meğer tlfn arkadaşının elindeymiş Mesajımı arkadaşı okumuş. Bu geldi yüzü bi karış saydırdı bana Bidaha bana öyle densiz msjlar atma rezil oldum Zaten senin yüzünden adım layt erkeğe çıkmış Ağzım açık dinledim: Zorumada gitti Peki dedim bidaha sana dennsiz msj atmam Arkadaşların yüzünden bunuda hayatımızdan çıkaralım Bundan önce hoşuna gidiyodu Bak daha bu yüzden neler yaşicaz dedim
Şimdi de soğudum adamdan Aynı evin içinde yabancı gibi dolaşıyorum O yine sarılıyo ama hiç umrumda değil Bitiriyo bizi bu adam kendi eliyle Bir değil iki değil Hiç etmediğim kadar küfür ediyorum arkadaşlarına içimdenSalak gibi dolaşıyorum İntikam bile almak istemiyorum Ne hali varsa görsün diyorum Siz olsanız naparsınız Ben abartıyomuyum
meraba arkadaşlar Hani bazen napacağınızı şaşırırsınız ya bende şuanda tam o durumdayım
Eşim arkadaşlarına çok düşkün ve bu beni deli ediyo Nefret ettiği şeyleri bile arkadaşları isteyice yapabiliyor Eşimi kadınlardan değil, erkek arkadaşlarından kıskanır oldum
Aramız kötüydü tabi yine arkadaşları yüzünden... 2 hafta soğuk geçti Bi gece düğün vardı aramız kötü diye götürmeyeceğini söyledi ama sonra yumuşadı, götürdü Bende o gazla düğündeyken ona teşekkür etmek için msj attım Sonunada özel bişeyler yazdım Gece bunun karşılığını göreceksin gibi O sırada arkadaşlarının yanındaydı eşim. Meğer tlfn arkadaşının elindeymiş Mesajımı arkadaşı okumuş. Bu geldi yüzü bi karış saydırdı bana Bidaha bana öyle densiz msjlar atma rezil oldum Zaten senin yüzünden adım layt erkeğe çıkmış Ağzım açık dinledim: Zorumada gitti Peki dedim bidaha sana dennsiz msj atmam Arkadaşların yüzünden bunuda hayatımızdan çıkaralım Bundan önce hoşuna gidiyodu Bak daha bu yüzden neler yaşicaz dedim
Şimdi de soğudum adamdan Aynı evin içinde yabancı gibi dolaşıyorum O yine sarılıyo ama hiç umrumda değil Bitiriyo bizi bu adam kendi eliyle Bir değil iki değil Hiç etmediğim kadar küfür ediyorum arkadaşlarına içimdenSalak gibi dolaşıyorum İntikam bile almak istemiyorum Ne hali varsa görsün diyorum Siz olsanız naparsınız Ben abartıyomuyum
ben konuşamıyorsam bir mektup yazardım. Beklentilerim ve yapmadıklarına bu durumunda beni ne kadar incittiğine dair. Bazı erkekler laftan anlamıyor.
Not: benim eşimde evden çıkmaz, gözünün içine bakarım bi arkadaşlarının yanına gitsin die
eşinizin yaşı küçükte daha evli oldugunun farkında degil mi acaba ?
ve arkdaslarının esleri varsa eminim o arkdasları esinize göre daha da lighttırlar.
bence eşinle aranı düzeltmek bu sorunların kalkmasını istiorsan her seferinde eşine onu çok sevdigini,birlikte vakit gecirmekten çok hoslandıgını söyle veya davranıslarınla belirt. ve bu sevgi onu sımartacaktır,arkdaslarından da uzaklasacaktır diye düsünüorum.
Yapmadığım şey değil Seni onlardan kıskanıyorum Ben seninle hep özel şeyler paylaşmak istiyorum Sensizde eğlenebilirim ama ben sen olmadan bişeyden tat almıyorum diyorum Daha ne diyim Zaten bu dediklerimden ötürü adamın bi tarafları kalktı galiba
Benimle sinamaya gitmedi hiç hoşlanmıyorum derdi Bende üstüne gitmezdim Ama arkadaşlarıyla 2 defa gittiğini duyunca zıvanadan çıktım Çok zorladılar bilmem ne dedi çıktı işin içinden
Benim eşim masumane görüntüsünün altında acayip maçodur.
Ben öyle bi msj atsam, arkadaşı görse ki öyle densiz arkadaşları yok sanırım msjını okuyacak gibi, bana değil kendi kendine kızar. O an gerilir sadece ama atma falan diyeceğini sanmıyorum. zaten hele bi desin.
Ay benim kocam melek ya valla
Allahım nazarlardan korusun
Böyle şeyler okuyunca.
Aynen öyle... onlara ne söyleyecek ki Burda bana kızmak varken Adam özellikle okumamışmış elindeyken msj pat diye ekrana çıkmış Ben alana kadar okumuştur diyonasıl yaniii eşinden gelen özel mesajı arkadaşı okuyor ona saydırmak yerine gelip sanamı saydırıyor..
hımmm ... sen gereken herşeyi söylemişsin tatlım o zmn. başka bir çare aramak lazımmm :44::44::44:
Aynen öyle... onlara ne söyleyecek ki Burda bana kızmak varken Adam özellikle okumamışmış elindeyken msj pat diye ekrana çıkmış Ben alana kadar okumuştur diyo
Ama ne canım ya valla canımdan bezdiriyor artık Bazen niye bu adamı çekiyorum diyorum Çok sorumsuz düşüncesiz Sonra düşünüyorum yuva yıkmakta bu kadar basitmi
ne mutlu size.!!!
eşin sizin özelinizi okuduğu için arkadaşınıza kızmıyorda sana mı kızıyor böyle mesajlar atma diye. Çok üzüldüm valla canım nasıl birşey denirki böyle bir erkeğe. Demişsin ya kocamı erkek arkadaşlarından kıskanıyorum diye seni çok iyi anlıyorum bende bazen böyle şeyler hissediyorum. Çok zor bazılarına ne yapsan boş içinden gelmiyorsa.
peki sende onun yaptıklarını yapsan anlar mı ,mesela isyerinden bi kaç bayanla samimi olsan yada baska bayan ardkaslarınla. onlarla yemege sinemaya alışverise gitsen .adamı takmıyomuş ayagı yapsan . kafasına dank eder mi ?? cünkü kocanı yine en iyi sen tanırsın .
ya da şöyle bir teklifte bulun eşine : bir aksam hep birlikte bir yerlere gidelim de ,kocanın arkdaslarının esleriyle birlikte tabii .ya da aileleri eve çaya felan çağır . belki arkadaslarının esleri de bu konudan rahatsız oluyorlardır .
Isterseniz abarttigimi dusunun ama ben oyle adama ariza cikaririm. Ne demekmis ben karisi olarak esime bir mesaj atamayacak miyim? Bir erkek icin en guzel seylerden biridir esinin ilgili olmasi, kendisine hos mesajlar yollanmasi. Bir erkek boyle bir seye densiz nasil der ya? Nikahli esisiniz siz onun. Arkadas kimmis ben varken. Herkes yerini bilsin. Oyle adama mesaj atacak kadar mesafeliysem her konuda mesafemi koyarim madem bu kadar resmi olacagiz...
merhaba canım
sana bu saatte bunları yazıyorum çünkü eşim arkadaşları ile dışarda önce oyun oynayacak sonra maç izleyecek ve yine yine geç gelecek...
Canım öncelikle bunun düzelmesi çok zor hatta benim eşim için konuşursam imkansız çünkü erkek arkadaşları ile vakit geçirmekten zevk alıyor ve insan zevk aldığı şeyden neden vazgeçsin ki herkes kadınlar gibi fedakar değil çocuğun yoksa bir de ondan sonra gör tüm sorumluluk sende akşam sadece seven ama onun dışında herşeyiyle senin ilgilendiğin bir çocuk üstelik artık o evde olduğu için seni eve daha da bağlıyor ona ise yer açıyorsun ben vazgeçiremedim önce ilk evlendiğimizde çok şiddetli kavga ve gözyaşı sonra güzel güzel konuşmalar ricalar damardan girmeler sonra kendime sosyal ortam yaratma ama seninki sınırlı oluyor mesela akşamları onun kadar çıkamıyorsun o kadar geç gelemiyorsun hele çocuk olunca sonra hiç umursamamalar çünkü ben onunla birlikte olmak istedikçe o kendini herkes tarafından paylaşılan biri sanıp "daha dün vaktimi sana ayırdım ya" gibi kelimeler kullanıyordu bende en iyi çözümü onu takmamaya buldum yoksa kendi kendine çalıp oynuyorsun
Isterseniz abarttigimi dusunun ama ben oyle adama ariza cikaririm. Ne demekmis ben karisi olarak esime bir mesaj atamayacak miyim? Bir erkek icin en guzel seylerden biridir esinin ilgili olmasi, kendisine hos mesajlar yollanmasi. Bir erkek boyle bir seye densiz nasil der ya? Nikahli esisiniz siz onun. Arkadas kimmis ben varken. Herkes yerini bilsin. Oyle adama mesaj atacak kadar mesafeliysem her konuda mesafemi koyarim madem bu kadar resmi olacagiz...
Güler misin ağlar misin? O sizi hiçe sayarken sizin hiç zorunuza gitme di mi acaba?Ahh ahh diyorum başka bişey demiyorum Benim durumumla aynısın işte Demek yalnız değilim bu konuda Bunlara iyi bi tekme atmak vardı ama işte çocuk arada olunca o kadar kolay olmuyo Kendilerini bi halt sanıyolar
Şuan onu yapıyorum zaten İçimden ona sarılmayı bırak yüzüne bile bakmak gelmiyor Mesafeli davranacağımı ona söyledim Ben senden ilgi beklemiyorum artık sende benden bekleme dedim Zoruna gitti kabul etmek istemedi ama ne çare şimdi ağzıyla kuş tutsa benim için bitti Şuan sadece çocuğumun babası Başka hiç bişey hissetmiyorum ona karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?