Cevabınız için tesekkür ederim, savunuyorum orada sıkıntı yok ama haklısınız sanırımÇocuk değilsiniz neden arkanızda dursun . Eşinize hak veriyorum. Kendinizi savunabilirsiniz .
Telefondan sürekli reklam çıkıyor yazarken o yüzdenTelefondan yazınca niye yanlış olsun ki ? Buda yeni moda çıktı. Türkçe aynı Türkçe ha telefon ha bilgisayar :) gayet güzel yazmışsınız
Konuya gelince bence eşiniz arkanızda duruyor ki siz ‘lafımı sakınmam’ diyebiliyorsunuz ya da mesafeli durabiliyorsunuz . Burda neler okuyoruz ,daha ne yapsın eşiniz ? Siz direkt arasın annesine laf söylesin istiyorsunuz sanırım ..
Kavga etsinler istemiyorum ki. Eşimin uygun bir şekilde, bu yaptıklarının saygısızlık olduğunu soylemesini isterdim. O soylemezse ben söyleyeceğim zatenSiz cevabınızı veriyormuşsunuz,aranız mesafeliymiş,görümce sizden yana çıkmış,bir de eş söylense araya hepten soğukluk girmez mi?
Cevabınız için tesekkür ederim, savunuyorum orada sıkıntı yok ama aradaÇocuk değilsiniz neden arkanızda dursun . Eşinize hak veriyorum. Kendinizi savunabilirsiniz .
2 gün önce tartıştıgım konunun özeti
14 senede sadece 1 kere arkamda durdu ondada durmasaydı zaten boşanmıştık ,
ben o günü hiç görmeyecem herhalde
Kesinlikle sormadi, birde üstüne yardim beklemeleri ve bunu farkli sekilde bize yansıtmaları hoş değil. Beni anladığıniz için tesekkür ederimÖyle bi video bana gelseydi görüldü yapar hiç cevap bile yazmazdım. Bi kere iki kere uğraşır sonra bırakır.
Size mi sormuş sanki ev yapalım mı diye
Kebdi keyiflerine göre hareket etmişler.
Eşinize gelince siz bşy dediğinizde karsı çıkmıyorsa sıkıntı değil.
Aslında oyle düşünmemiştim, sesli dile getirince evet haklısınız. Karşı cikmiyor savunurken ama insanda bir süre sonra devamli kendini savunmaktan yoruluyor işteailesine vermiyorsa sorun yok . eşiniz haklı siz kendinizi avunuyorsanız arkada durulacak birşey yok . zaten siz savunurken karşı çıkmamakla arkada durmuş oluyor bir nevi
Bende sizin gibi düşünüyorum, ailemden eşime böyle bir video gelse hemen arar konuşurum. Bunu beklemiştim ama yapmadı, o yuzden herzaman ki gibi kayinvalideyle uygun bir dille ben konuşcagim. Inanin bizde anlamadik o kadar odaya ne gerek varBizim evde kural bu konuda belli: Herkesin nazi en çok kendi ailesine gecer. Benim ailem ile ilgili bir durum ise ben ilgilenirim. Esimin ailesi ile bir durum olsa eşim ilgilenir. Böylece kavgaları felan önlüyoruz. Cünkü ne kadar da dikkat etseniz bazen gelin veya damat söylese yine batabilir. Ama normal durumlarda konuşurken kendim gerektiği yerde cevab veririm. Kimsenin beni savunmasını beklemem açıkçası. Gerektiği yerde kendim yaparim. Sizin durumunuzda hicbirsey yapmazdim. Madem siz istemediğiniz halde bu işe kalkışmislar, karismayin. Öyle köy yerinde 3 katlı eve ne gerek var onu da anlamış değilim
Rica ederim ne demek anlaşılmayacak bşy yok ki gayet açık ve güzelce ifade etmişsiniz kendinizi :)Cevabınız için tesekkür ederim, savunuyorum orada sıkıntı yok ama arada
Kesinlikle sormadi, birde üstüne yardim beklemeleri ve bunu farkli sekilde bize yansıtmaları hoş değil. Beni anladığıniz için tesekkür ederim
arayın konuşun . bazı eşler de var anneme şunu demişsin babama bunu söylemişsin birdaha yapma etme vs gibi eşiniz kendinizi savunmanızı engellemeye çalışmıyor en azından .Bende sizin gibi düşünüyorum, ailemden eşime böyle bir video gelse hemen arar konuşurum. Bunu beklemiştim ama yapmadı, o yuzden herzaman ki gibi kayinvalideyle uygun bir dille ben konuşcagim. Inanin bizde anlamadik o kadar odaya ne gerek var
Eşime ve ablasına bende konuşacağim annenizle, kırıldım ve bunu bilmesini istiyorum dedim. Yakin zamanda yüz yüze görüşecegiz o zaman konusucam bakalım. Allahtan öyle şeyleri yok benim kendimi savunmamdan gayet memnun, çünkü eşimide savunuyorum yeri geldiğindearayın konuşun . bazı eşler de var anneme şunu demişsin babama bunu söylemişsin birdaha yapma etme vs gibi eşiniz kendinizi savunmanızı engellemeye çalışmıyor en azından .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?