Eşiniz arkanızda durduğunu hissettir mi?

Aslında bizim değil onların laf söylemesi gerekiyor. Hoş değil bizim gelin olarak ileri geri konuşmamız. Bende mecbur kalmak istemiyorum ama eşim çok rahat biri. Benim abimle ne şakalar yapıyorlar birbirlerine. Abime kaş göz yapıyorum onlar gülüyorlar.. yaradılış işte. Yine de şükretmek lazım neler yaşayanlar var bugünümüze şükür..

Hayir sadece bana geldi video.. Ve görümcem yengeyi aradığında 'evet çektim, doğruları soyledim' demiş. Gülerek laf sokmuş huyunu biliyorum.. Evin yapılmasını ben istemediğim ve onlarda bunu bildiği icin ve videoda sadece bana geldiği için haliyle üstume alındım. Yorumunuz için tesekkür ederim

Sırf bu yüzden eşinize kızmaya hakkınız yok. Onun ailesi bazi erkekler ailesine kızamaz içten içe kızsa bile heleki bazilarıda kızar ama eşine belli etmez senden habersiz belli kızmışdır ?! Benim eşim de bazen duyuyorum başkalarından beni savunmuş ailesini uyarmış ozaman hoşuma gitmiyor değil ama bende istemem eşimin yanında aileme kızim o bu kozu almazsın benden gücü almazsın diye. Yani benim fikrim bu .. aileye gelince ayıp etmişler sizden para beklemekle Yani yoksa yok ne die kalkıp ev yapıyolar bu bendede var aynı olay haha ama eşin bu konuda destek çıkmıyor en azından ailesine bu iyi bişi

Ben yanlış okudum o zaman kusura bakmayın. O zaman tabiki de ayıp etmişler. Eşinizin görümcenizden önce arayıp durumun hoş olmadığını uygun bir dille anlatması gerekirdi. Tabi büyük suç mikser yengede uzak durmakta fayda var

Kayinvalide maddi yardim beklediğini belirttikten sonra eşimle bir daha konuşmadılar, eşim kızıp telefonu kapatti bana köydeki ev lazim değil diye.. o yüzden eminim benim hakkımda konuşmadı daha ailesiyle.. kimseye güvenip ev almadık kendi kendimize yetiyoruz ama onlar bize yardım teklif edeceklerine hala bizden para beklemeleri beni herşeyden soğuttu zaten

Beklediğim oydu çünkü benim ailem böyle bir video gönderse eşime, hemen müdahale ederim. Kırıldım mı evet ama bir süre sonra uygun bir şekilde esimle bu durumu konuşacağım. Şimdi olay çok yeni, esim zaten annesine kızgın birde beni savunmadigi icin rahatsiz olduğumu soylersem belki tartışabilirler. Tartışma sebepleri ben olmak istemiyorum

En güzeli. Olay biraz soğusun uygun bir dille konuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…