eşiniz babanıza hakaret etse tepkiniz ne olurdu.

hata_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
60
0
0
Kütahya
eşim kavgaesnasında babama hakaret etti daha önce şiddetli bi şekilde kavga ettık ve ben onu uyradım gecen yıne kavga esnasında hakaret ettı babamla hıç alakası olmayan bı konu onun üzerinden bana hakaret etti.küs kaldım kac gun affetsem kendime yediremıyorum bosansam bu sebepten boşanma olur mu.kac defa uyardım bı daha hakaret edersen senı eve almayacagım dedım tamam dedı.sizce gurursuzmuyum ben kendımı gurursuz hıssedıyorum.unutmak mı lazım bı ceza vereyım aklı basına gelsın dıyorum ama olmuyo da.bilmiyorum suan affettım ama hala kızgınım ona

bu sebepten boşanma olur mu diye sormuşsun, sence boşanma sebepleri nelerdir?

Boşanmayın bu sebepten ama mutlaka, mutlaka pişman olup özür dilemesi gerekiyor. Bunun için de tavrınızı koymanız ve hatasını anlamasını sağlamanız gerekiyor..

Diğer konularınızı da biliyorum, eşiniz son derece saygısız size. Demek ailenize karşı da öyle..

Son düzenleme:
anneme babama hakaret edecek adam anasinin karnindan dogmadi, degil ki esim hakaret etsin...
akillanana kadar esinizle muhatab olmayin...

Densizce bişey bu...Terbiyesizlikten başka hiç birşey değil...
Bir erkek karısının babasına bunu yapıyorsa,kendi babasına neler yapmaz ki...
Başıma böyle bişey gelmedi,gelemezde...çünkü sonucunu bilir..
Ben bunu kaldıramam,içime sindirip susup düzelmesini bekleyemem..Ksinlikle Boşanırım..Büyükse Büyük konuşuyorum..
Biter gider..

boşanmak o kadar kolay olmamalı bence
ama bu her yaptığına göz yumun anlamına da gelmiyor
kesinlikle tavrınızı koyun mesafeli durun hatasını anlayana kadar
sakin bi zamanda da böyle konuşmasının sizi çok yıprattığını,incittiğini
falan söyleseniz hiç denediniz mi
bi de insan çok sinirliyken söylediği şeylerin farkına varamayabiliyor
tabii ki bu eşinizi haklı çıkarmazo ayrı
böylebi zamanda mı söyledi

öyle söylemeyin varsayınki söyledi ne olacak evli misiniz merak ettim.eşinizden ayrılır mısınız böyle bişey dese

Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?

ya sonuçta yüzüne karşı bir şey söylememiş arkasından demiş.tabi kızar kırılırsınız bence eşinize bi daha böyle konuşmamasını söyleyin bir iki gün nazlanın küsün ne bileyim bişeyler yapabilirsiniz ama bu yüzden asla ve asla boşanılmaz.

ilk kez olmamış ki bu, uyarmış adam gene yapmış, konu sahibide onun annesine saysın sövsün o zaman, mazeret hazır nasıl olsa: çok sinirliydim

bizde onların ailelerine ağzımıza geleni söyleyelim o zaman, madem yüzüne söylemeyince sorun olmuyo, bel altı vursun eşler birbirine vcık vıcık bi laçkalık içinde sürsün evlilikler

Siz de o beğenmediği küfrettiği adamın kızısınız. Yarın bir gün size de küfrederse genemi affedeceksiniz.

kanıbozuk ne demek yaa, bi adiliğini mi görmüş babanın, bak tatlım hep aynı yorumu yapıyorum yine yapıcam, bazen tek bir yanlış tüm doğruları götürür eşin çok iyidir seni kısıtlamıyodur ailesine ezdirmiyodur vs. ama ailene hakaret ediyosa aslında sana saygı duymuyo demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…