bu sebepten boşanma olur mu diye sormuşsun, sence boşanma sebepleri nelerdir?
İlginç...
Adam kalkıp babama hakaret ediyor,millet bunun için boşanılır mı diyor?
Dayak yenir boşanılmaz,ihanet olur boşanılmaz,hakaret edilir boşanılmaz?
Sahi bir kadın neden boşanmaya karar verir ki?
İlginç...
eşim kavgaesnasında babama hakaret etti daha önce şiddetli bi şekilde kavga ettık ve ben onu uyradım gecen yıne kavga esnasında hakaret ettı babamla hıç alakası olmayan bı konu onun üzerinden bana hakaret etti.küs kaldım kac gun affetsem kendime yediremıyorum bosansam bu sebepten boşanma olur mu.kac defa uyardım bı daha hakaret edersen senı eve almayacagım dedım tamam dedı.sizce gurursuzmuyum ben kendımı gurursuz hıssedıyorum.unutmak mı lazım bı ceza vereyım aklı basına gelsın dıyorum ama olmuyo da.bilmiyorum suan affettım ama hala kızgınım ona
İlginç...
İlginç...
hakaret etmek cok buyuk terbiyesizliktir co k buyukte bir ders verilmesi gerekir.
benim nişanlımda bole bişe yapmaz bende yapmam allahın izni ile .
ama herkez sizin kafa yapısında giderse aman bana kızdı boşayayım küfür etti boşayayım eve geç geldi boşayayım 10 koca rahat değiştirirsiniz evlilikler bu kadar basit olmamalı!
lalecim benım demek istediğim; babaya hakaret etmek boşanma sebebi değil demıyorum.
burda şundan boşanırım bundan boşanırım dıyenlerın konu açılınca eşlerini melek ilan etmelerine , konuyu unutup yuvamı yıkmadıma getirmelerine kızıyorum.
boşanacak bi insan zaten boşansammı demez değilmi.
babama hakaret etti boşanıyorum der.
doğru olanda budur.
eşim kavgaesnasında babama hakaret etti daha önce şiddetli bi şekilde kavga ettık ve ben onu uyradım gecen yıne kavga esnasında hakaret ettı babamla hıç alakası olmayan bı konu onun üzerinden bana hakaret etti.küs kaldım kac gun affetsem kendime yediremıyorum bosansam bu sebepten boşanma olur mu.kac defa uyardım bı daha hakaret edersen senı eve almayacagım dedım tamam dedı.sizce gurursuzmuyum ben kendımı gurursuz hıssedıyorum.unutmak mı lazım bı ceza vereyım aklı basına gelsın dıyorum ama olmuyo da.bilmiyorum suan affettım ama hala kızgınım ona
İlginç...
dayak yenirse boşanılır, ihanet olursa boşanılır.
erkekler ailelerine yapılan en ufak bi imayı bile hoş görmüyolar ama, onlar padişah soyuda biz kapı kulu muyuz? bu anlayış bi yerde kırılmadığı sürece kadınlar hep ezilecek, az önce bi arkadaşta bana siz rahat 10 koca değiştirirsiniz demiş, çünkü onun zihniyetine göre bi kadının hayatında ille bi erkek olmalı
yapıcı olmak lazım arkadaşım. dayak yersen boşanırsın, aldatılırsan boşanırsın. ama bence bu ikisi dışında, her insan hata yapabilir. fevri bir karar vermeden önce çözüm yolu aranmalı, eğer bulunamıyorsa boşanma yoluna gidilmelidir.
ben zaten boşansın demiyorum,ama kimse bu basit bişey bunun için boşanılmaz diyemez, benim atam babam kıymetlidir el oğlu gelipte hakaret edemez hele ki kanıbozuk hiç diyemez, kanıbozuk ifadesiyle tüm sülaleyi karaladığını idrak edemeyen bi sefille ben evli kalmam, konu sahibesi konuşmayı denemiş adam yine yapmış aynı şeyi, laftan anlamayana ne denir?
ben zaten boşansın demiyorum,ama kimse bu basit bişey bunun için boşanılmaz diyemez, benim atam babam kıymetlidir el oğlu gelipte hakaret edemez hele ki kanıbozuk hiç diyemez, kanıbozuk ifadesiyle tüm sülaleyi karaladığını idrak edemeyen bi sefille ben evli kalmam, konu sahibesi konuşmayı denemiş adam yine yapmış aynı şeyi, laftan anlamayana ne denir?
kimse bunun basit bir şey olduğunu söylemedi sanırım. yalnız evlilik de bir çırpıda yıkılabilecek kadar basit bir şey değil. dediğim gibi bunu bir de konu sahibinin babasına sormak lazım. ne diyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?